4,2

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte nogle popcorn men hurtigt…

Jeg bestilte nogle popcorn men hurtigt så det må måske kun muligt at hente den men ingen problemer de ringede til mig på en lørdag hvor jeg faktisk bestilte og sagde til mig de bare ville sende det det var da en fantastisk service kan kun anbefale stedet til alle glæder mig til at få mine ting hjem og bruge det til min popcornmaskine til en fest baby shower

18 de abril de 2026

Vi samarbejder jævnligt med Festshop

Vi samarbejder jævnligt med Festshop - da de har de ting til de store fester som vi ikke selv har.
Vi får en super god service hver gang og bliver ringet op, hvis der er tvivl omkring leveringen.
Så vi henviser gerne vores egne gæster til at benytte dem.
Samtidig leverer de til vores rengøring ,opvasker, papirhåndklæder mm.
Vi er meget tilfredse med Woods / Festshop og kan kun anbefale dem.

23 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en pakke sugerør for lidt.

Vi fik en pakke sugerør for lidt.
Jeg ringede og sikke en god service.
Super sød i telefonen og vi fik vores manglende sugerør eftersendt uden bøvl og fik ydermere gratis popcorn.
Popcorn for de manglende sugerør.
Kan anbefales helt sikkert

10 de abril de 2025

Firmaet er helt håbløst.

Firmaet er helt håbløst.
Mit studentergilde er fuldstændig ødelagt - en dag jeg havde set frem til, som blev håbløst latterliggjort.
Havde sørget for mine gæster havde det godt, men måtte ende med at fortælle, at de selv skulle bringe alkohol. Jeg er pinlig berørt, utrolig ked af det og så skuffet

29 de junho de 2023

Ulideligt firma

Ulideligt firma. Aflyser kl. 11 på dagen, og vil ikke sendw penge igen, før man presser på. Nu står vi uden slushice og fadøl. Aldrig brug dette svindelfirma!!!!!

29 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Glemte aftaler og forkerte duge

Jeg havde aftalt at duge, lysestager mv. til vores bryllup skulle være pakket og klar til afhentning torsdag. Da jeg kommer er intet klar og de siger at de ikke har dugene. En ung mand finder nogle duge fra vaskeriet og siger at det er dem. Lysestager skulle vaskes af inden jeg kunne få dem.
Da vi skal dække bord fredag og pakker dugene ud, så er det de forkerte duge, som ikke passer til vores runde borde!
Vi får efter mange opkald frem og tilbage dem til at komme med duge, men de har slet ikke de duge vi skal bruge, så vi får nogle for store duge, som vi må nøjes med. Vi fik en pose guldkarameller som undskyldning - dem kunne de godt have beholdt!

17 de agosto de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais