Fietsonderdelen Online Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Als iedere aankoop zo makkelijk en goed verloopt als bij deze fietswiel dan was er minder ergenis. Na informatie eindelijk een werkende oplader voor deze accu en binnen 3 dagen binnen plus de helft go... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kun je een beetje sleutelen, dan kan je hier goede zaken doen! Doe wat moeite om het juiste produkt te vinden, en je bent voor weinig geld klaar. Goede verwijzingen naar gerelateerde produkten he... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

geen contact te krijgen per mail of per gsm. Retourformulier niet op de site te vinden. Wellicht ben ik het te goed gewend (of verwend) bij andere bedrijven. Jammer, kon gezien de tijd niet anders d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beloofde besteltermijn wordt niet gerespecteerd. nu al 2 weken aan het wachten voor iets wat in 1-2 werkdagen geleverd zou worden. Erger nog, ik krijg geen antwoord op mijn vragen, simpelweg geen c... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

1 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

waardeloos

6 dagen moeten wachten op mijn bestelling zonder reden

6 de agosto de 2016

Beste heer Vlugt,

Zoals ook reeds per mail aan u aangegeven, was er helaas een probleem met de aanlevering van de binnenbanden.
Hiervoor nogmaals onze excuses. Helaas hebben we dit niet altijd in de hand, waardoor een heel enkele keer vertraging op kan treden.

Classificada 1 em 5 estrelas

deel van bestelling niet ontvangen, chat offline, telefonisch onbereikbaar en na 5 mails en 8 dagen verder geen bericht of oplossing

Ik heb op 25 juli 2016 2 buitenbanden, 5 kettingen en een zadel besteld, en direct met ideal betaald..op 27-7 pakket ontvangen met alleen de twee buitenbanden. Hierop heb ik gereclameerd en krijg op 28-7 de vraag :

U geeft aan dat uw bestelling niet compleet is.
Kunt u aangeven wat er mist? Dan kan ik dit afstemmen met mijn collega's

antwoord van mij:
Ik heb alleen twee banden ontvangen, op de paklijst staat ook alleen een vinkje bij de banden, de vijf kettingen en het zadel moeten dus nog komen, en daar had ik de meeste haast mee, kan ik die morgen in huis hebben?

daarna werd het stil, ik heb nog een mail gestuurd op 1-8 en op 3-8, deze laatste met mijn telefoonnummer en verzoek mij te bellen met een oplossing maar weer blijft het stil.
omdat er geen communicatiemogelijkheid is, telefoon is onbereikbaar, chat offline, en geen reacties op de mail, is dit mijn laatste hoop toch nog een reactie te krijgen, of beter de goederen waar ik voor betaald heb

update
op 7 augustus heb ik bij de buren een pakket opgehaald, en wonder boven wonder, het ontbrekende zadel en de kettingen zijn alsnog nageleverd,, jammer dat dit niet even gecommuniceerd is, ik had net op5-8 uit wanhoop de artikelen maar elders besteld omdat ik niet langer kon wachten, nu dus alles dubbel in huis en toch een schadepost.
nog steeds geen enkele vorm van communicatie van de zijde van de leverancier, ik laat de enkele ster dan ook staan

4 de agosto de 2016

Retour blijft maar duren

Ik heb een fietszadel gekocht. Na montage bleek deze zo stijl achterover te hellen dat het niet mogelijk was om erop te zitten en te fietsen. Het was niet mogelijk om het zadel op dat punt bij te stellen. Ruim 2,5 week geleden retour verstuurd. Netjes vooraf gemeld via de website en via de e-mail met toelichting. Vervolgens verzonden met verzendbewijs dat het pakket bij de webwinkel is ontvangen. Nog steeds geen geld terug gekregen, ook niet na per e-mail navraag te hebben gedaan.

2 de agosto de 2016

Beste Janna,

Excuses dat het zo lang heeft geduurd.
Helaas was het in de vakantieperiode niet altijd mogelijk om de retouren op tijd te verwerken.

Classificada 3 em 5 estrelas

levering goed, retour zenden slecht

levering goed, retourneren gaat moeizaam wacht al twee weken op een retour label.

1 de agosto de 2016

Beste,

Classificada 3 em 5 estrelas

Verkeerd model terugsturen lukt niet

Het bedrijf lijkt maar geen fiets onderdelen terug te willen nemen binnen 1 dag na bestelling.
Ben ontzettend boos.

Product zit nog in verpakking. Nog voor ontvangst aangegeven dat ik het verkeerde heb besteld en ik heb - zoals de site vermeld - meteen een nieuw product besteld die wel zou passen.
Gemaild (eerste antwoord we hebben 3 werkdagen nodig voor een rma sticker. Inmiddels zijn we 1,5 week verder sinds mijn verzoek). Telefoon wordt nooit opgenomen.

23-8-2016: Inmiddels pakket terug gestuurd en geld minus verzendkosten terug gestort gekregen.

Het heeft wel even geduurd dit alles bij elkaar. Ik heb de sterren opgehoogd vanwege de inspanningen die ook de medewerkers van het bedrijf hebben gedaan. Het geld is secundair.

Ik zou willen adviseren doe aan eerlijke communicatie: meld bijvoorbeeld dat iedereen of een deel van de mensen op vakantie is voor op de sites. Daarmee had ik meteen mijn verwachtingen aangepast.

30 de julho de 2016

Beste heer Malgaz,

Classificada 4 em 5 estrelas

Klapbare trappers

Werkelijk eenvoudig, verademing om te hebben als de fiets in de caravan vervoerd wordt. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs. Lagers zonder speling

29 de julho de 2016
Classificada 2 em 5 estrelas

Teasi loopt eerste keer al vast, meteen prima geholpen!

Bestelling ging makkelijk en prima levering.
Echter loopt teasi fietscomputer de eerste keer al vast en dus eerste tocht nog niets aan gehad.
volgende dag telefonisch contact opgenomen en met eenvoudig antwoord ( aan/uit knop 15 sec. indrukken om te resetten) weer vooruit geholpen. Snel en effectief !

25 de julho de 2016

Beste heer Vervoort,

Bedankt voor het wijzigen van uw review.

Helaas krijgen we alleen nog steeds maar 2 van de 5 sterren, wat niet overeen komt met de toelichting op uw review. Zou u hier misschien nog eens naar kunnen kijken?

Alvast bedankt!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne koppeling

Fijne koppeling met meerdere ringetjes waardoor hij (vrijwel) altijd goed passend is.
Service redelijk snel en goed.

24 de julho de 2016