Fietsenplaats Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending. Ook goed geregelde klantenservice ik had nog een onderdeel nodig dat werd direct geregeld. Mijn zoon vindt het een heerlijke fiets om dagelijks te gebruiken. Kortom een topservic... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Er is een damesfiets besteld en snel/correct geleverd. De fiets is in elkaar gezet en heeft ongeveer 1,5 maand gefunctioneerd. Daarna was er een euvel met de crank, waarbij het pedaal los ging en de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fiets gekocht echter zat geen verlichting of slot bij. Wel op advertentie staan. Kan een type fout geweest zijn. Na mailtjes en uitleg toch coulance opgelost.snelle reacties Uiteindelijk toch betrouw... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een fiets besteld bij fietsenplaats.nl voor onze dochter. Namelijk de Cortego Excellent Meisjesfiets 24 inch Groen. Na de bestelling geplaatst te hebben geconfronteerd met slechte recenties en noga... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas

Fietsenplaats.nl is dé online fietsenwinkel die u nodig heeft! Wij bieden verschillende soorten en modellen fietsen aan die bij u passen. Al onze fietsen zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor de allerlaagste prijs. Of u nou op zoek bent naar een kinderfiets, jongesfiets, meisjesfiets, moederfiets, damesfiets, herenfiets, omafiets of transportfiets, hier slaagt u gegarandeerd. Ook voor fietsaccessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. Bij Fietsenplaats.nl vindt u altijd het mooiste en nieuwste model dat bij uw budget past. Aarzel niet en bekijk onze webshop direct!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

6 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 7% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

998 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dikke toffe meidenfiets

Dikke toffe meidenfiets stevig precies dat wat nodig is in deze leeftijdscategorie. Met een 1/2 uur zat de fiets in elkaar en fietsen maar. De kwaliteit, prijs verhouding is oké. Ze is er onwijs blij mee!!

20 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Onze dochter fietst er weer op los

We hadden voor onze dochter een nieuwe fiets gekocht voor haar verjaardag. De website was al prettig qua informatie over maatvoering en de levering was mooi op tijd. Montage kost even tijd maar met wat geduld lukt dat prima. We hebben een hele trotse dochter op haar nieuwe fiets

14 de dezembro de 2025

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken, erg snelle levering. Voor de montage krijg je nog netjes een duidelijke video opgestuurd waarbij stap voor stap wordt uitgelegd wat te doen.

19 de dezembro de 2025

Super fijne fiets

Dinsdag een fiets besteld, woensdag netjes een mail gekregen dat de fiets 1 tot hun spijt 1 dag later binnen zou komen. Donderdag werd de fiets netjes geleverd. Een mail met de instructie. Naderhand nog netjes een whats app berichtje met de vraag of de levering goed gegaan is en of we nog een foto wilden sturen als hij in elkaar zit, zodat ze kunnen kijken of alles goed zit.

Fantastisch

Heb dit nog nooit ervaren! Binnen 2 dagen een prachtige fiets op de stoep! Zo sneller service nog nooit gezien! Men dochter is er zo blij mee! Bedankt

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige fiets, dochter helemaal blij!

Wij hebben deze Cortego Bella meisjesfiets (26 inch) besteld voor onze dochter en zijn erg tevreden. De fiets ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto’s: een stijlvolle kleur, stevige bouw en duidelijke aandacht voor afwerking.

De fiets rijdt soepel, voelt stabiel aan en is perfect afgestemd op een kind van deze leeftijd. Alles werd netjes en compleet geleverd en was snel rijklaar. Onze dochter is er superblij mee en fietst er met veel plezier op.

Ook de bestelling via Fietsenplaats verliep vlot en duidelijk. Goede communicatie en een prettige ervaring van begin tot eind.

Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een mooie, degelijke meisjesfiets!

Bestel hier svp niet!

Nog nooit eerder heb ik de behoefte gevoeld een negatieve review te schrijven, maar de service is in mijn ogen zo belabberd dat ik in dit geval toch meen dat te moeten doen.
Een fiets besteld bij fietsenplaats voor sinterklaas. Deze is geleverd met een lekke band. Kan gebeuren natuurlijk, en kan in mijn ogen makkelijk worden opgelost. Communicatie hierover is echter benden peil. Zij houden er aan vast dat zij 10 euro vergoeden of een nieuwe binnenband versturen (die ik zelf niet kan maken en dus veel meer geld kwijt ga zijn om dit te laten maken). Dit kan echt niet! Verkoper heeft een verantwoordelijkheid en verplichting dit deugdelijk op te lossen, maar daar hebben ze echt lak aan.
Kan me natuurlijk beroepen op herroeping, maar dan moet ik maar zien dat er alsnog een vergoeding terug wordt betaald. Heb hier weinig vertrouwen in...
Hoop maar dat ik verder geen problemen ga ervaren met de fiets, want klantenservice is een begrip dat dit bedrijf niet snapt.

Lees svp even verder in andere reviews met soort gelijke klachten en de waarschuwing van trust pilot, kijk op website van kassa en maak melding van misstanden bij consuwijzer.
En dikke tip vooraf; bestel je fiets ergens anders!

5 de dezembro de 2025

4 maanden en geen garantie

4 maanden geleden een fiets gekocht en de schakelaar bij de versnelling is uiteindelijk gebroken. Na wat email contact kon ik vrij snel terecht bij een winkel op de Admiraal Ruyterweg 24 a in Rotterdam. Eenmaal bij de winkel zei de verkoper direct dat ik moest betalen. Ik gaf aan dat ik de fiets 4 maanden geleden had gekocht en dat er nog garantie op zat. Nee, de fabrikant geeft geen garantie. Wat een lulsmoes!! Wat een waardeloos bedrijf. Koop hier geen fiets mensen. Lees aub de reviews.. helaas was ik te laat!

16 de dezembro de 2025

Geweldige service

Geweldige service, de banden van de fiets waren kapot dus deze moesten we snel vervangen voor 5 december. Fietsenplaats deed niet moeilijk en heeft direct dit bedrag gerestitueerd. Dat noem ik nog eens service! Foutje maken kan altijd maar het dan zo oplossen is top!

4 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

ik bestelde een fiets via fietsenplaats…

ik bestelde een fiets via fietsenplaats en de service is er top. bij een vraag kreeg ik snel antwoord en ook de levering van de fiets ging mooi vlot. helaas zijn we minder tevreden over de fiets. ik las allemaal positieve reacties van mensen die er heel blij mee zijn en ook mijn collega was erg enthousiast over haar elektrische fiets via fietsenplaats.nl. onze fiets kwam met een los snoer bij het achterwiel en na een week begint het licht te haperen. hierdoor vind ik het geen veilige fiets en dat valt me erg tegen. het ontwerp van de fiets is super stoer met alle kabels mooi weggewerkt door het frame maar er zit nu dus echt ergens een kabelbreuk denk ik en dat is niet zelf op te lossen. het zadel was ook moeilijk vast te zetten omdat het geen klem is waar de zadelpen in gaat maar gewoon een schroef door het frame wat denk ik ook een design fout is. ik hoop dat fietsenplaats met een oplossing komt ik heb ze al gemaild. 28-11-25 besteld

13 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte bezorging en geen klantenservice

De bestelde fiets is redelijk van kwaliteit. Echter hij is geleverd door een partij die zich enorm heeft misdragen bij bezorging. Er is zeer onvoorzichtig met de bestelling omgegaan. Daarnaast hebben zij onze oprit beschadigd met het slepen van de doos. Zij schelden ook op ons omdat wij niet open doen. Eerder gingen zij die dag weg zonder contact op te nemen (we waren in de tuin), terwijl ze zelf buiten het bezorgvenster kwamen.
Wij hebben dit eerst bij hen aangekaart maar na meerdere keren mailen en geen reactie stuurden we het ook naar fietsenplasts inclusief camerabeelden van het voorval. Dit was in augustus en er is nog steeds geen reactie. Echt schandalig.

1 de setembro de 2025

5 maanden geleden een fiets gekocht

5 maanden geleden een fiets gekocht. Het in elkaar zetten was een grote uitdaging. Zaken oaste niet goed of werkte niet goed, zoals de standaard. Deze zat los en was niet goed te bevestigen. De ketting liep aan tegen de standaard en versnelling.

Bij de fiets was ook een zadel geleverd. Hier zat een gat in. Dit euvel gemeld en er is een nieuw zadel toegestuurd.

Al met al was het in elkaar zaten niet goed mogelijk. Daardoor de fiets bij een fietsenmaker afgeleverd.Deze heeft een nieuwe standaard gemonteerd en de versnelling afgesteld en andere zaken bijgesteld, kosten 70 euro.

De fiets kan ik overdekt stallen. Echter is er nu al op veel punten roest te zien. Bijvoorbeeld bij het fietsslot, lasnaden, en diverse schroefjes.

Al met al ontevreden over de kwaliteit. Hier blijkt goedkoop zeker duurkoop. Afrader.

12 de dezembro de 2025

KOOP HIER NIET!

KOOP HIER NIET!! Het zijn oplichters. Ik ben er ingetrapt door de goede reviews, maar de meeste positieve reviews hebben ze gekocht!! Zie ook de waarschuwing op Trustpilot. We kregen een incomplete Cortego fiets ( geen zadel, geen bel, geen moertjes) van waardeloze, Chinese kwaliteit.
( beschadigingen, meteen ontplofte band, kapotte kabel versnellingen )Het in elkaar zetten heeft uiteindelijk uren in beslag genomen. Echt waardeloos! De klantenservice is nog slechter dan de fiets zelf. Ik wil mijn aankoop herroepen en mijn geld terug, maar zij reageren op een zeer storende manier en doen alsof ze het niet begrijpen.

12 de dezembro de 2025