Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb blijkbaar, als 1 van de weinige een top service hoe ik de meeste reviews lees. Vanochtend gebeld, zelfde avond kwam er iemand langs. Betreft een lekke voorband van een fatbike. Tel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik begrijp niet waar de goeie revieuws vandaan komen ! Waarschijnlijk is er iets mis met de planning van de receptie of kundigheid van de reparateurs ! En een zwaar tekort aan goed personeel ! 2... Ver mais

3,3

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

137 opiniões

Respondeu a 78% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

wat ging er mis alles voor n paar euroos bandjes

wat ging er mis? ik betaal 50 euro voor t monteren en 80 euro voor ouxi v6 16 inch banden a 40 per set vervolgens proberen ze me billybonkers bandjes van 12 euro aan te smeren wat een laaienlichters die banden zijn net ballonnen zo dun leuk voor een kinderfiets maar niet voor mijn fiets al bijna 3 weken bezig om n paar bandjes, nu willen ze met n nippel langs komen omdat je anders de banden niet op kunt pompen de originele banden hebben een schuin ventiel blijven t maar proberen die kutbandjes in mn maag te splitsen ben ze echt zat om n beetje winst meer te maken

21 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Afspraak gemaakt en ze kondrn dezelfde…

Afspraak gemaakt en ze kondrn dezelfde avond dat was erg fijn.
Tijdens de afsoraak gezegd dat de trapper verbogen was. Toen ze kwamen moest er een nieuw cranckstel in en hij zei dat de remblokjes ook slecht waren dus ik vroeg wat me dat dan ging kosten €215
de crank was €90 maar ik ga echt geen €125 euro betalen voor een paar remblokken. dure les

16 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. We begrijpen dat de prijs als onverwacht of hoog kan worden ervaren, zeker als er tijdens de afspraak extra punten naar voren komen.

Wanneer we een fiets nakijken, melden we altijd wat we tegenkomen en bespreken we de kosten voordat we werkzaamheden uitvoeren. Het vervangen van een crankstel en remonderdelen kan inderdaad invloed hebben op de totale prijs, afhankelijk van de onderdelen en arbeid.

Het spijt ons als dit voor u niet duidelijk of prettig is verlopen. We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze communicatie nog verder te verbeteren. Mocht u dit nog willen toelichten, dan komen we graag met u in contact om het samen te bespreken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Goed nieuws en slecht nieuws

Gisteren is Fietsenwacht langsgeweest om 2 ebikes een onderhoudsbeurt te geven. Het goede nieuws: de fietsen zijn weer in goede conditie, de reparateur kwam na 17 uur nog langs, al een dag na mijn aanmelding. Hij was vriendelijk en pakte goed door.
Het slechte nieuws: het werd een duur bezoekje. Beide fietsen hadden haarscheurtjes in de banden, "met gevaar van een klapband". Op de vraag wat dat zou kosten kreeg ik een gemompeld "175 euro" als antwoord. Ik schrok al, maar het werd zelfs nog iets meer, ondanks de 50 euro korting die ik bij het betalen kreeg. Per fiets 2 binnen- (€8,50 p.st) en 2 buitenbanden (€50,-- p.st, terwijl die op internet voor €20,-- te koop zijn). Montage: vóor €35, achter €40. Reken even mee: per fiets een onderhoudsbeurt €58, banden 50+50+8,50+8,50=€117,montage 35+40=€75. Dat is dus per fiets: €117 materiaal, €133 arbeidsloon, totaal 250 euro, korting 25 euro, is 225 euro (2 fietsen totaal €450). Per fiets 1 uur werk. Arbeidsloon 133 per uur! "Ik stel de tarieven niet vast", zei de monteur. En: "we rekenen geen arbeidsloon". Mijn mening: dan doe je als bedrijf iets niet goed met je tariefstelling.
Mijn conclusie: onderhoudsbeurt is redelijk geprijsd, banden zijn duur, arbeidsloon is toch wel extreem. Een gewone beurt is aantrekkelijk, maar denk goed na voordat je extra werk laat doen. (En dan vraag ik me nu, een dag later, ook nog af of die banden niet nog even hadden meegekund, en waarom ook de binnenbanden vervangen moesten worden; maar ja, het is mijn vak niet, en wie zit te wachten op een klapband?).

15 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze service en de staat waarin uw e-bikes weer verkeren – dat waarderen we zeer.

Tegelijk begrijpen we uw zorgen over de kosten. Wanneer we tijdens een onderhoudsbeurt slijtage of veiligheidsrisico’s constateren, zoals scheurtjes in banden, adviseren we vervanging om problemen onderweg te voorkomen. We proberen dit altijd vooraf zo duidelijk mogelijk te bespreken, inclusief een prijsindicatie. Het spijt ons als dat in uw geval niet helder of prettig is overgekomen.

Onze tarieven zijn opgebouwd uit zowel kwaliteitsonderdelen als service en montage op locatie, maar we nemen uw feedback over prijsbeleving en communicatie zeker serieus. Dit helpt ons om transparanter te zijn en verwachtingen beter af te stemmen.

Mocht u dit nog verder willen bespreken, dan staan we daar uiteraard voor open. Bedankt voor uw eerlijke feedback.

Slechte service

De binnenband van de fiets van onze dochter was lekker en er moest een nieuwe in.
De fiets ging mee De wagen in en kwam na dat het gemaakt was weer terug, dit met de mededeling geen garantie op de nieuwe binnenband wat wij al vreemd vonden...afgerekend en d fiets in de schuur gezet.
Volgende ochtend de band zo lek als een dubbeltje hoe kan dit???

Naar een andere fietsenmaker geweest en die gaf aan dat er zeker geen nieuwe binnenband onlangs is vervangen.

Uiteindelijk heeft deze fietsenmaker wederom een nieuwe binnenband erin gedaan en de band blijft heel.

Besloten om een mail te sturen naar het bedrijf 3 dagen later gebeld worden..
Maar zonder enige twijfel geen garantie omdat er een andere fietsenmaker aan te pas is geweest?! Tsja logisch dat we geen vertrouwen hadden toch?
We hadden geen garantie wat voor zin heeft het dan om te bellen...
Nee geen geld terug nou wees gewaarschuwd en check alles want dit doen we nooit meer!

Dank voor uw reactie op mijn review.
Echter zijn wij gisteren gebeld door jullie en ook in dit gesprek kwam er geen oplossing want we zijn naar een andere fietsenmaker gegaan.

Het gaat ons om het feit dat de fietsenmaker zogenaamd een nieuwe binnenband er in heeft gedaan en nij afleveren zegt je hebt geen garantie?! Daar gaat het al mis toch want jullie zeggen garantie te geven op de reparaties.
Echt zonde geld geweest er viel niey over te praten qua vergoeding jammer maar helaas wij hebben een ander gevonden die wel luisterd het probleem en heeft de fiets gemaakt!

7 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw review. Dit is natuurlijk een zeer vervelende situatie en we begrijpen goed dat dit uw vertrouwen heeft geschaad.

Wij vervangen altijd onderdelen zoals afgesproken en vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op de kwaliteit van onze service. Het is dan ook jammer om te horen dat u de volgende dag opnieuw problemen had. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wat betreft garantie: zodra er werkzaamheden door een andere fietsenmaker worden uitgevoerd, is het voor ons helaas niet meer mogelijk om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Daarom kunnen wij in zulke gevallen geen garantie bieden. We begrijpen echter dat u in deze situatie snel geholpen wilde worden.

We nemen uw feedback serieus, vooral als het gaat om communicatie en duidelijkheid rondom garantie en uitgevoerde werkzaamheden. Mocht u toch nog openstaan voor contact, dan kijken we graag samen naar wat er precies is misgegaan.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb altijd een goeie ervaring

Ik heb eerder dit bedrijf gebeld voor mij band de zelfde dag is er nog iemand geweest perfect gemaakt 20 min me fiets was gemaakt wel 200 euro betaald maarja voor deze tijd binnen paar uur voor de deur snel gemaakt scheelt voor mij weer tijd en 3 weken geleden had ik een afspraak want mijn fiets maakte raar geluid hun konden het op dat moment niet maken omdat ze geen tandwielen hadden dus ik zou gebeld worden als ze binnen zijn dat is wel vergeten maar ik belde zelf terug snel nieuwe afspraak gemaakt voor 2 dagen later hij was iets te laat maar belde netjes of dat een probleem was veder heeft Danny een prijs berekening van te voren met mij gemaakt ook 200 euro me fatbike tandwielen waren versleten heeft die netjes gemaakt mocht zelfs mee kijken wat we allemaal gedaan werd helemaal top man was tot half 11 in de avond met me fiets bezig ik was eerst beetje bang omdat ik veel slechte dingen zag maar even eerlijk er gaat altijd wel iets fout soms ik ben altijd een goeie ervaring ik raad ze aan😉

16 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle service en dat uw fiets direct weer in orde was. Ook goed dat u aangeeft dat de prijs vooraf duidelijk is besproken en dat u kon meekijken tijdens de reparatie – transparantie vinden we belangrijk.

Onze excuses dat u niet bent teruggebeld toen de onderdelen binnen waren; dat had natuurlijk beter gemoeten. We waarderen het dat u dit aangeeft, zodat we hier scherper op kunnen zijn.

Mooi om te horen dat Danny u goed heeft geholpen en zelfs ’s avonds laat nog de tijd heeft genomen om uw fatbike netjes te repareren. We geven uw compliment zeker aan hem door!

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling – we staan de volgende keer graag weer voor u klaar.

Geweldige service!

Telefonische was de prijs van binnenband en montagekosten besproken. Ook indien nodig extra als de buitenband het ook was.

Bij aankomst een vriendelijke, vlotte meneer die gelijk doorpakte. Hij zei dat het alleen de binnenband was en vroeg netjes of ik akkoord ging met de afgesproken prijs.

Akkoord gegeven en binnen 20min was de klus geklaard in zijn werkbus.
Ook nog extra tips gekregen en heeft hij een gedeelte van het remsysteem met een tyripp vast gezet, anders zou dat uiteindelijk kapot gaan door wrijving tegen de achterband. Dit heeft hij ook netjes uitgebeeld. Hij heeft hij ook nog even de achterband opgepompt. Waarna hijzelf even een paar meters heeft gereden om te voelen en zien of alles oké was.

Betaald. Uitstekende service en kind weer blij.

13 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze snelle service en dat alles duidelijk vooraf is besproken. Transparantie vinden we erg belangrijk, dus goed om te lezen dat dit zo is ervaren.

Ook mooi dat onze monteur niet alleen het probleem heeft opgelost, maar ook heeft meegedacht en extra tips heeft gegeven om toekomstige schade te voorkomen. Daar doen we het voor!

Geweldig dat uw kind weer blij is met de fiets – daar worden wij ook blij van 😊 Bedankt voor uw vertrouwen en we staan de volgende keer graag weer voor u klaar!

Classificada 1 em 5 estrelas

Onderhoudsbeurt aan de fiets…

Onderhoudsbeurt aan de fiets uitgevoerd. Er was iets los bij mijn zadel. Monteur ging er met zijn vingers onder om aan te tonen dat het kapot was, terwijl deze nog prima functioneerd. Vervolgens zijn mijn achter remblokken vervangen. Leek in eerste instantie goed te zijn..echter de dag erna dat ik ging fietsen remde de fiets gelijk minder dan voorheen. Na een stuk of 4x remmen(niet hard oid) had ik helemaal geen werkende achterrem meer. Er zat bij de snoertjes vlakbij de remmen olie. Gebeld voor een afspraak. Volgens de monteur heb ik mijn fiets hard gestoten en is er iets afgebroken. Onze mening was dat hij niet ontlucht is na plaatsing. Hun mening was dat er een heel nieuw remsysteem op moest.wij vonden het garantie, hun niet. Wij hebben het ergens anders laten maken. En wat blijkt... hij was niet(goed) ontlucht en bijgevuld. Wat gewoon normaal is bij zo een reparatie.. hier hoeven ze nooit meer langs komen!

2 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw review. Dit is uiteraard een zeer vervelende ervaring en we begrijpen dat dit veel frustratie heeft veroorzaakt.

Het is nooit onze bedoeling dat u na een onderhoudsbeurt met slechter functionerende remmen de weg op gaat. Veiligheid staat bij ons altijd voorop. We vinden het dan ook jammer om te horen dat de situatie rondom de remmen zo is verlopen en dat u het gevoel heeft dat dit niet correct is opgelost.

Wat betreft de diagnose en het verschil van inzicht hierover: in sommige gevallen kan het lastig zijn om achteraf exact vast te stellen wat de oorzaak is, zeker wanneer er inmiddels elders werkzaamheden zijn uitgevoerd. Dat neemt niet weg dat we uw signaal over de werking van de remmen en de communicatie serieus nemen.

We waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit zo uitgebreid te delen. Dit helpt ons om onze werkwijze en communicatie te blijven verbeteren. Mocht u toch nog openstaan voor contact, dan kijken we graag samen met u naar de situatie.

Zeer slecht !

Ik begrijp niet waar de goeie revieuws vandaan komen !
2 avonden voor niks zitten wachten en ook geen telefoontje gekregen !3 kwartier later, om kwart voor 11 ipv tussen 8 en 10 konden ze nog even langs komen , en dan zeggen ow bent u niet gebeld dan ??! Geen enkel respect voor de tijd van hun klanten!
Dit bedrijf krijgt van mij een 0 !

10 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw feedback. Dit is duidelijk niet de ervaring die u van ons mag verwachten, en we begrijpen goed dat u teleurgesteld bent over de gang van zaken.

Het is erg vervelend dat de gemaakte afspraak niet goed is nagekomen en dat u geen tijdige terugkoppeling of telefoontje heeft ontvangen. Zeker wanneer u hiervoor thuis blijft, is dat frustrerend en onnodig.

Wij nemen uw opmerkingen over planning en communicatie serieus. Dit soort situaties hoort niet voor te komen en we gaan dit intern bespreken om onze afspraken en bereikbaarheid te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Onze excuses voor het ongemak en het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

Onbetrouwbaar bedrijf

Een afspraak gemaakt voor een kapotte crank. Merk fiets doorgegeven, dit was geen probleem. Monteur heeft de fiets bekeken en sfgesproken om voor 300 euro de fiets een onderhoudsbeurt te geven. Halverwege kwam de monteur vertellen dat het 400 werd. Toen hij met de definitieve rekening kwam bleek dit 500 euro te zijn. Deze toch maar betaald en o ja, we hebben niet de juiste crank mee. Bestellen we gelijk en komen deze zo snel mogelijk monteren. De fiets was niet bruikbaar. Dit heeft vele belletjes gekost en na vijf pogingen en 4 weken later was de juiste geplaatst.
Ze.snapten echt dat dit vervelend was en wilden ter compensatie een onderhoudsbeurt geven aan een andere elektrische fiets. Duidelijk afgesproken dat de bagagedrager, de banden en de ketting vervangen zouden worden. De arbeidskosten zouden zij voor hun rekening nemen, ik de materiaal kosten.De bagagedrager met accu konden ze niet ter plaatse voor elkaar kon niet ter plaatse gedaan worden en de fiets is meegenomen. Ze hebben keurig een mail gestuurd met de uit te voeren werkzaamheden. De volgende dag kwam de monteur de fiets terugbrengen met een rekening van ruim 400 euro. Er diverse werkzaamheden verricht die niet waren afgesproken. Wij hebben geweigerd deze rekening te betalen. Hierop hebben zij de fiets weer mee genomen. Gelukkig was vastgelegd wat er afgesproken was en konden zij niet anders dan de fietsvtegen een veel lager bedrag weer terug brengen.
Hun verdien model is werk doen we niet is afgesproken.
Kers op de taart is dat er op de rekening staat" in de agenda zetten nooit meer afspraak mee maken". Komt goed uit.

8 de abril de 2026

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf
wat een slecht bedrijf. zet je alles om op een bepaalde tijd af te spreken tussen 8 en 10 in de ochtend. De avond ervoor om 17 uur afbellen en als alternatief tussen 3 en 5 of 7 en 9 savonds.
Ga hier niks boeken, leuke praatjes maar maken niks waar

1 de abril de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Vervelend om te horen dat uw afspraak op het laatste moment is verzet en dat dit voor u niet goed uitkwam.

Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een geplande tijd niet wordt nagekomen, zeker als u daar uw planning op heeft afgestemd. In sommige gevallen kan het door drukte of onverwachte situaties helaas voorkomen dat we afspraken moeten verplaatsen, maar we snappen dat dit duidelijk en tijdig gecommuniceerd moet worden.

Uw feedback over planning en communicatie nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om dit in de toekomst beter te organiseren. Onze excuses voor het ongemak dat u hiervan heeft ondervonden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vooraf prijs gevraagd zou 120-150 euro zijn. Moest 190 euro betalen.

Prijsopgave vooraf klopte niet. Ik heb nu al 3 keer gebeld en om een factuur gevraagd. Ze zou dat doorgeven aan de reparateur maar tot nu toe niks ontvangen. Ik vind het oplichters

27 de março de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen, vooral wat betreft de prijsafspraak en het ontvangen van de factuur.

Wij begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer een prijs hoger uitvalt dan verwacht en wanneer u vervolgens niet tijdig de gevraagde factuur ontvangt. Dat hoort uiteraard niet zo te gaan. We nemen uw signaal hierover serieus en zullen dit intern direct oppakken om te achterhalen waar dit is misgegaan in de communicatie en afhandeling.

Ook willen we benadrukken dat het nooit onze intentie is om onduidelijkheid te creëren over kosten. Transparantie en duidelijke afspraken zijn voor ons belangrijk.

Onze excuses voor het ongemak.

Classificada 1 em 5 estrelas

absurde prijzen, matige kwaliteit, slechte afhandeling

Wij hebben onze bakfiets een servicebeurt laten geven, plus nieuwe remkabels en een nieuwe achterband. Meneer was in een uur en een kwartier klaar, maar rekent wel voor alles de volle mep. Als in, dezelfde prijs per onderdeel als wanneer hij 3 keer apart was gekomen. Dat vind ik niet chic. Te meer omdat bepaalde werkzaamheden van een servicebeurt ook in de kosten van de andere werkzaamheden zitten (afstellen remmen etc.) Alles tegelijk laten doen is natuurlijk veel efficiënter en dit zou ook in de prijs moeten worden aangepast.
Vervolgens zijn er b-kwaliteit onderdelen opgezet voor een winkelprijs van max 25 euro, waar zij 100 euro voor hebben gerekend.
In totaal was de rekening ruim 330 euro. Rekenend met een inkoopprijs van nog geen 25 euro is er voor 1,25 uur werk ruim 300 euro gerekend. Dit gaat natuurlijk nergens over.
Er is tot op heden niks met onze klacht gedaan. Jammer. Ik kan deze zaak zeker NIET aanbevelen.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid te delen. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en de afhandeling van uw klacht.

We begrijpen dat de kosten hoger zijn uitgevallen dan u had verwacht en dat dit vragen oproept over de opbouw van de factuur. Onze tarieven zijn gebaseerd op onderdelen, arbeid en de service op locatie, waarbij werkzaamheden zoals afstellen en montage per onderdeel worden berekend volgens onze vaste prijsstructuur. We begrijpen echter dat dit in uw geval niet duidelijk of logisch is overgekomen.

Wat betreft de onderdelen: wij werken met kwalitatieve materialen die geschikt zijn voor intensief gebruik, waarbij prijs en inkoopkosten kunnen verschillen per type en specificatie. We vinden het jammer dat dit als onvoldoende kwaliteit is ervaren.

Het spijt ons ook dat u het gevoel heeft dat uw klacht niet goed is opgepakt. Dat is niet de bedoeling en we nemen uw signaal hierover serieus. We kijken graag nogmaals naar uw dossier om dit alsnog zorgvuldig met u te bespreken.

Dank voor uw feedback — dit helpt ons om onze communicatie en transparantie verder te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Prijsopgave vooraf maar reparatie duurder geen factuur

Prijsopgave vooraf gevraagd telefonisch. Er moest een nieuwe achterband op de fatbike van mijn dochter. Zou ongeveer 120/150 euro kosten zei Fietsenwacht. Ik was er zelf niet bij toen de fiets gerepareerd werd maar mijn dochter moest 190 euro betalen. Ik heb geen factuur gekregen dus dezelfde dag fietsenwacht gebeld en factuur gevraagd. Niet gekregen. Gebeld en 2 keer mail gestuurd maar nog steeds geen factuur.

20 de março de 2026

Boevenbende

Boevenbende indd, trap er niet in mensen, je moet bij Fietswacht zijn! Ik zou voor 1 voor en achterband eur 175,00 moeten betalen, serieus? Dit zijn geen prijzen meer.

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wauw wat een fijn bedrijf ik ben voor…

Wauw wat een fijn bedrijf ik ben voor de 2 de maal door David excellent geholpen ondanks slechte weer stipt op tijd 8.00. am.
Onze fietsen werden super vlot hersteld.
David ik zie graag weer voor de volgende reparatie🌺👌🏾

13 de março de 2026

Onnodig dure reparatie voorgesteld

Eerste en tevens laatste keer dat ik Fietsenwacht aan huis heb laten komen.

Ik had hen laten komen voor algemeen onderhoud. Tijdens het bespreken van de werkzaamheden gaf de monteur direct aan dat de remblokken ook vervangen moesten worden.

We hebben hier samen naar gekeken en volgens mij zat er nog voldoende rubber op de remblokken, maar de monteur vond dat vervanging echt noodzakelijk was. Prima, dacht ik. Totdat ik de prijs hoorde: €130. Voor dat bedrag heb ik het maar laten zitten.

Overigens verliep de communicatie met de monteur erg moeizaam, aangezien hij zeer gebrekkig Nederlands sprak. Hij kon niet uitleggen welke werkzaamheden bij het onderhoud werden uitgevoerd en kon alleen wat naar de fiets wijzen.

De volgende dag ben ik langs onze vertrouwde fietsenmaker gegaan om naar de remblokken te laten kijken. Hij gaf aan dat deze nog ruim in orde waren. De remblokken aan de voorkant konden nog lang mee, degene aan de achterkant waren rond de zomer aan de beurt.

Ik vind het schandalig dat er op deze manier geprobeerd wordt om geld uit je zak te kloppen.

9 de março de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te lezen dat uw eerste ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert onze monteur standaard verschillende onderdelen van de fiets, waaronder de remmen. Wanneer een monteur adviseert om remblokken te vervangen, is dat bedoeld vanuit veiligheidsoverwegingen. Het vervangen van onderdelen gebeurt echter altijd in overleg met de klant, en u bent uiteraard vrij om dit advies wel of niet op te volgen.

Wat betreft de prijs: het genoemde bedrag heeft betrekking op het volledig vervangen en afstellen van de remblokken aan huis, inclusief voorrijkosten, montage en garantie. We begrijpen dat dit bedrag als hoog kan worden ervaren wanneer u alleen naar de prijs van de remblokken zelf kijkt.

Daarnaast vinden we het vervelend om te horen dat de communicatie met de monteur moeizaam verliep. We nemen dit punt serieus en zullen dit intern bespreken, omdat het belangrijk is dat onze monteurs duidelijk kunnen uitleggen welke werkzaamheden worden uitgevoerd.

We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen naar uw situatie kunnen kijken.

Servicebeurt

Mijn fiets heeft vanmorgen een gratis servicebeurt gehad. Er was van mijn kant een kleine strubbeling met een factuur vorig jaar augustus. Ter tegemoetkoming werd deze fiets service beurt aangeboden. Heel attent van de Fietsenwacht dus hier ben ik blij mee .

5 de março de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de servicebeurt en dat we de situatie rondom de factuur op een prettige manier hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en doen ons best om, waar mogelijk, tot een passende oplossing te komen.

Goed om te lezen dat u blij bent met de gratis servicebeurt. We hopen dat u weer veel veilige en plezierige kilometers kunt maken met uw fiets.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en vakwerk met een glimlach

Mijn voorband was lek en mijn voorverlichting werkte niet meer, dus heb ik via de website een afspraak gemaakt. Binnen tien minuten na het indienen van mijn aanvraag werd ik al gebeld en ben ik klantvriendelijk geholpen.

Tijdens de afspraak heb ik een gezellig praatje gemaakt met de fietsenmaker (topgozer!), terwijl hij vlot én met oog voor kwaliteit aan het werk was.

Conclusie: uitstekende service en een uitstekende fietsenmaker! Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

2 de março de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw mooie review!

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Fijn dat u snel bent teruggebeld na het maken van de afspraak en dat u zich goed geholpen voelde. Ook geweldig om te horen dat u een prettige ervaring had met onze monteur en dat het onderhoud vlot en met aandacht voor kwaliteit is uitgevoerd.

We geven uw complimenten zeker door aan de monteur — daar worden we allemaal blij van!

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Top service!!

Wij hadden onze fiets bij een beunhaas-fietsenmaker om de hoek gebracht, maar daar was hij helemaal niet goed afgesteld. Deze keer hebben we via een tip van de buren Fietsenwacht ingeschakeld; zij konden dezelfde dag nog langskomen. Wat een topservice van monteur Lucas! Hij heeft onze fiets keurig voor de deur in de bus gerepareerd. Onze complimenten voor deze ervaren jongeman!

26 de fevereiro de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Bedankt voor uw enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat we u dezelfde dag nog konden helpen. Geweldig dat Lucas uw fiets weer netjes heeft kunnen afstellen en repareren. We geven uw complimenten zeker aan hem door — daar zal hij blij mee zijn!

Bedankt voor het vertrouwen én voor de tip van de buren. We wensen u weer veel veilige en plezierige kilometers toe met uw fiets.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vanochtend gebeld voor een afspraak en…

Vanochtend gebeld voor een afspraak en een paar uurtjes later staat de bus al voor de deur. David had zich netjes voorgesteld en was heel aardig. Eerst was ik sceptisch met zoveel negatieve reviews over dure kosten. Maar het viel mij reuze mee. Vergelijkbaar in een winkel. Ben erg tevreden met de snelle service en de fiets is snel gemaakt. Hele blije zoon die weer naar school kan fietsen. Ik zou zeker weer bellen als het nodig is.

24 de fevereiro de 2026

Resposta da Fietsenwacht

Wat een geweldige review, dank je wel voor je mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat je positieve ervaring hebt gehad met onze snelle service. We begrijpen heel goed dat je door sommige reviews in eerste instantie sceptisch kunt zijn, dus het betekent extra veel dat je ons toch het vertrouwen hebt gegeven.

Super om te horen dat David een goede indruk heeft achtergelaten en dat de reparatie naar tevredenheid is uitgevoerd. En het allerbelangrijkste: een blije zoon die weer veilig naar school kan fietsen 🚲✨

Bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen. We staan natuurlijk graag weer voor je klaar als het nodig is!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.