Na veel verschillende merken geprobeerd te hebben, is MrFris de eerste waar ik gelijk resultaat zag! De bitjes zijn super fijn en mijn tanden zijn eindelijk mooi wit!! Aanrader!
Leia as opiniões dos outros
Geweldig product na 2 keer heel duidelijk resultaat. Ontzettend goede klantenservice want ik had een mail gestuurd dat ik moeite had met bitjes en twijfelde of ik het wel of niet zou doen, en binnen n... Ver mais
Zeer tevreden met de service van Mrfris!! Ik ben erg goed geholpen en vond iedereen vriendelijk en beleefd. Tevreden met het eindresultaat, zou Mrfris zeker aanraden.
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
As pessoas também visitaram
Helaas na 5 behandelingen heel weinig…
Helaas na 5 behandelingen heel weinig resultaat, advies was om nog meer behandelingen te doen maar daar vind ik het te duur voor
Ik heb van mezelf al een beetje geel…
Ik heb van mezelf al een beetje geel kleurtje tanden ik heb nou 2 sessies gehad van 90 minuten en zie nog niet heel veel verschil, maar ik denk dat ik er 3 of 4 sessie nodig heb. Ik laat het wel weten als me tanden witter worden
Geweldige service
Geweldige service, foutje meteen goedgemaakt. Succes met de onderneming mannen!
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring!
Duidelijk, gemakkelijk en vooral effectief! :)
Super enthousiast over dit product
Super enthousiast over dit product! Gelijk resultaat en zal dit zeker in de toekomst nogmaals inkopen!
Zeer tevreden met de service van…
Tanden serieus al witter na eerste…
Tanden serieus al witter na eerste gebruik! Echt een aanrader!!!
Wat een goed resultaat!
Erg snel resultaat na het eerste gebruik! Ben erg tevreden en raad dit product aan iedereen aan;)))))
Nog nooit zo’n goede ervaring met…
Nog nooit zo’n goede ervaring met tanden bleken gehad. Heel blij met het resultaat!
Snel resultaat
Heel fijn product en zie ook al heel snel resultaat. Zou dit aan iedereen aanraden!!!
Echt een top ervaring!
Echt een top ervaring!
Werkt super makkelijk en goed resultaat!
Deze bitjes zijn echt top
Deze bitjes zijn echt top. Altijd last gehad van gele tanden en gebruik dit nu 3 maanden en ze zijn een stuk witter. Erg tevreden dus!
10/10
Werkt top! Snel resultaat dus zou dit aan iedereen aanraden!! :)
Echt super goede ervaring
Echt super goede ervaring. Werd snel geholpen en zag gelijk resultaat! Heel blij mee en zeker een aanrader!
Ontzettend goede ervaring
Ontzettend goede ervaring. Ik zag gelijk verschil! Raad het aan iedereen aan
Wat n fijn product dit
Wat n fijn product dit! Zie al zo snel resultaat😍 aan iedereen aan te raden!
Heel enthousiast over Mrfris
Heel enthousiast over Mrfris, zo gemakkelijk en snel resultaat!!!! Aanrader :)
De bitjes van Mrfris werken geweldig
De bitjes van Mrfris werken geweldig, ik zag gelijk al resultaat!! Ik raad het iedereen aan die snel wittere tanden wil hebben!
Na veel verschillende merken geprobeerd…
Heel tevreden met het resultaat
Ik ben echt erg tevreden met het resultaat van de bitjes, mijn tanden zijn er echt mooi wit van geworden!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.