Café Fik-Ret Opiniões

126

3,6

Hej. Vi skulle holder bryllup der. Men det var ikke godt, der var ikke hvidvinglas på bordet og der heller ikke bestik til anden ret og tallerkener kom ikke fjerne dem og heller flaskerne på... Ver mais

A empresa respondeu

Vi spiste brunch på Fik-Ret. Der var en godt udvalg og vi spiste: Scrambled eggs, bacon, pølser, pandekager, små croissanter, frugt, varm pastasalat, hønsesalat, tunsalat. Derudover var der brød, rund... Ver mais

Uanset om du har lyst til italiensk pizza, amerikanske spareribs, tyrkiske specialiteter, stegt flæsk med persillesovs, eller måske noget helt fjerde, så er café Fik-Ret et rigtigt godt bud. Som ti... Ver mais

Vi spiste stegtflæsk som smagte super lækkert og ikke var skam stegt og smuldrende som mange andre steder. Sovsen var glimrende også. Og der var rigeligt 😍😍😍 god betjening og smilende ansatte som g... Ver mais

Aceitável

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

(126)

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk sted.

Fantastisk sted.
Som at være hjemme i hyggelige omgivelser.
Lækker mad. Sød betjening.
5 stjerner herfra

13 de março de 2022

Ringe mad

Bestilte hos Fik Ret gennem Hungry. Maden kom 25 min sener, end den sms jeg fik sagde, og min burger var is kold.

7 de outubro de 2021

Kundeservice er elendig undlad at…

Kundeservice er elendig undlad at bestille hos dem, for de betjener kun deres kunder når det passer dem....... Brug hverken Just Eat eller Hungry. dk... FIK RET CAFÉ.... 👎👎👎👎👎

26 de junho de 2021

Smadder hyggelig restaurant med god…

Smadder hyggelig restaurant med god plads. De har den dejligste gårdsplads, hvor man kan sidde, når vejret tillader det. Dejligt alsidigt menukort, meget børnevenligt og man får rabat, når man er medlem af Ældresagen. Personalet er helt i top og utrolig venlig.

9 de dezembro de 2020

Hyggelig frokost .

Hyggelig frokost med god og venlig betjening.
Pris for smørrebrød var i orden.
Efter frokosten blev vi tilbudt gratis kaffe. Flot service,- vi siger Tak og kommer gerne igen😀
Corona bliver taget meget seriøst på stedet.

11 de novembro de 2020