Fin Form Opiniões 160

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er blevet taget godt i mod fra dag et. Jeg blev hjulpet med indmeldelse. Fik lagt et program hvor jeg blev fulgt rundt de første gange. Det er meget trygt og ligetil. Det er et rart sted at komme.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggeligt center med et godt udvalg af hold. Hold både formiddag og aften. Dejligt socialt miljø. Glade medarbejdere.

Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig service & bondefangeri! Prøvede at melde mig ud grundet jeg ikke var i stand til at træne alligevel, og ville hellere vende tilbage senere når min krop var klar. Dette blev afslået grun... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har ad tre omgange været medlem i Fin Form. Først i Århus i 90’erne, hvor Leif også ejede centeret og sidenhen i Tommerup. Det har altid været imødekommende og professionelt, kompetent personale,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de fitness
  2. Aulas de modelagem corporal
  3. Aulas de fitness
  4. Ginásio
  5. Treinador pessoal
  6. Serviço de emagrecimento

Escrito pela empresa

Fin Form blev grundlagt i 1983 af Leif Christensen og han ejer og driver stadig Fin Form, Fin Form består i dag af 2 mindre træningscentre, et i Tommerup og et i Bellinge Gode medlemsoplevelser, gratis programlægning og træningsvejleding, samt høj kvalitet på udstyr og dygtige instruktører er det vi altid arbejder for at sikre. Fin Form med Glæde er vores payoff og vi tror på de gode relationer, den gode stemning og en hyggelig snak over en kop gratis kaffe, før eller efter en sjov og effektiv gang træning, Hilsen Team Fin Form og Leif

Fantastisk træningsudstyr og gratis vejleding

Escrito pela empresa

Vi tror på gode relationer mellem personale og medlemmer, samt medlemmer i mellem
Vi tror på "klubånden" i vores træningscentre. Vi skal have de bedste træningsmaskiner, Vi skal have de bedste holdundervisere og hold, Vi skal kunne tilbyde, rene og pæne faciliteter. Vi tilbyder gratis programlægning og instruktion. Vi tilbyder altid gratis kaffe og et hyggeligt miljø at drikke den i. Vi er et træningscenter hvor ung som gammel er lige velkommen. Træning er vigtig i Fin Form, men det vigtigste er at vi lide hinanden :-)
Fin Form "Motion med glæde"
Vores træningsudstyr er det bedste på markedet Vores instruktører skal levere sjove og effektive træningsoplevelser. Vores personaler ønsker at lære dig at kende

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Man føler sig hjemme

Man føler sig velkommen og der er god instruktion
Der er mange muligheder både for styrketræning, motion og afslappende yoga.
Det er er nemt at booke tid og også bare komme og træne ved siden af.

Hej Hanne
Mange tak for dine 5 stjerner🙏
Det glæder mig virkelig at du fremhæver at personale og at vores produkt, lever op til din forventning 🙏😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Der er en god stemning i centeret

Der er en god stemning i centeret - alle instruktører er super imødekommende.
Der er mange gode muligheder, så man kan let finde noget, der lige passer til ens ønsker og behov.

Hej Ole
Rigtig mange gange tak for din flotte anmeldelse 🙏
At du nævner den gode stemningen er også dejligt 🤩

Classificada 4 em 5 estrelas

Flinkt personale og godt udstyr

Flinkt personale og godt udstyr, man mangler ikke noget der.
Kunne godt tænke mig de åbnede tidligere i weekenden hvorfor 4 og ikke 5 stjerner.

Hej Lukas
Tak for din anmeldelse, den er værdsat🙏
Og tak for feedback, jeg tænker det er Tommerup du mener, jeg er i dialog med hallen om nettop dette👍

Fremragende motionscenter

Jeg er for få måneder siden skiftet til Fin Form, selv om jeg egentlig var fint tilfreds med mit tidligere motionscenter.
Det har på alle måder været en god oplevelse. Der er stort set altid god plads i Fin Form.
Maskinerne kan indstilles så de passer til den enkelte, når man logger ind.
Jeg har personlig træner med rigtig gode resultater til følge. 💪
Jeg føler mig som nyt medlem ualmindelig godt taget imod, og der er generelt en god stemning i Fin Form.
Mine varmeste anbefalinger. 👍

7 de fevereiro de 2024

Hej Lars
Mange tak for dun flotte anmeldelse af Fin Form, den er værdsat🙏
Tak fordi du også uddyber det du har oplevet hos os😊
Vi ønsker jo at give gode menneskelige og gode trænings oplevelser, så dejligt at du også føler det😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Standard

Synes ikke der bliver kræset for Fin Form i Bellinge, som der gør for de 2 andre centre, vi betaler det samme, men standarden er slet ikke at sammenligne.

6 de fevereiro de 2024

Hej Mette
Tak for din feedback😊
Jeg er dog ked at du ikke har været opmærksom på at vi jo netop har lavet nogle lavere priser til de medlemmer som kun træner i Bellinge, de blev indført den 1/1-24

hyggeligt og behageligt center

Det er et rigtig hyggeligt center, og der er mange gode og mange forskellige hold man kan gå på. Det der trækker lidt ned er at trykket i bruserne ikke er så godt, og at der er meget lydt, så når der er hold med høj musik, så larmer det lidt for meget, i resten af centeret.

6 de fevereiro de 2024

Hej Jeanet
Mange tak for din feedback og anmeldelse🙏
Ja vores lokaler mangler noget lydisolering, det er vi godt klar over😊 Jeg er glad for du værdsætter vores holdudbud🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt motionscenter med udfordringer…

Dejligt motionscenter med udfordringer for ethvert niveau. Rene og ordnede forhold.

Hej Mogens
Dine 5 stjerner er virkelig værdsat🙏
At gøre nok rent er altid en udfordring, men tak fordi du syntes det er ok😊

Godt center

Gode instruktører, gode faciliteter og gode medlemmer

Hej CN
Mange tak fordi du omtaler “pakken”🙏 det er værdsat

Altid rent

Altid rent
Altid godt humør

Hej Jørn
Rigtig mange gange tak for din flotte anmeldelse og fordi du værdsætte humøret i huset 🤩

Puls og styrke

Fantastisk god træning. God planlægning og god forklaring på hver enkelte øvelse. En træner, som er meget opmærksom på den enkelte og vigtigt af alt om den enkelte har skader, som der skal tages hensyn til.
Gode lokaler.
Kan varmt anbefale træningen på Puls og styrke

4 de fevereiro de 2024

Hej Gitte
Mange tak for stjerne 🤩 og dine detaljer i din feedback. Jeg er stolt af at have så gode instruktører🙏
Mvh Leif

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais