Det har virkelig været en god oplevelse at bruge fitforlivet til min vægttabsrejse. Hvis man skrev til dem, blev der altid svaret samme dag selvom det var weekend og helligdag. Kæmpe anbefaling herf... Ver mais
A empresa respondeu
Fit for Livet har været fantastiske i at støtte mig i mit vægttabsforløb med medicin og vejledning. De svarer hurtigt, deres rådgivning har været spot on, og jeg har følt mig godt forberedt hele vejen... Ver mais
A empresa respondeu
De sødeste mest professionelle og forstående læger og sygeplejersker jeg har talt med! Noget helt andet end ens egen læge praksis😩 Tak for hjælpen 🙏🏻og for jer fit for livet i har gjort en forskel... Ver mais
A empresa respondeu
God vejledning og meget lyttende til min situation de svarer mig hurtigt når jeg skriver til dem tak for jer min energi er kommet tilbage
A empresa respondeu
FIT for LIVET er en online medicinsk vægttabsklinik grundlagt af speciallæge Jesper Nygart. Vi tilbyder individuel behandling af overvægt med medicin som Wegovy, Ozempic, Saxenda og Mounjaro. Vi kombinerer medicinsk behandling med kost- og motionsvejledning, så medlemmerne opnår bedre sundhed, livskvalitet og trivsel. FIT fürs LEBEN ist eine Online-Klinik für medizinische Gewichtsreduktion, gegründet von Arzt Jesper Nygart. Wir bieten individuelle Behandlungen von Übergewicht mit Medikamenten wie Wegovy, Ozempic, Saxenda und Mounjaro an. Wir kombinieren medizinische Behandlung mit Ernährungs- und Bewegungsberatung, damit unsere Mitglieder bessere Gesundheit, Lebensqualität und Wohlbefinden erreichen. Fitforlivet.dk, Fitforlivet.se & Fitfursleben.de.
Landskronagade 11c, 2100, København Ø, Dinamarca
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Meget imødekommende og servicemindede medarbejdere. Har kun gode oplevelser!
Fantastisk Forløb,
jeg har fra starten følt mig i meget trygge hænder og de har været en virkelig god støtte igennem det hele. De er super søde og virkelig hurtige til at svare. Det hele værd for mig

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Jeg er så glad for, fit for livet, de er så gode og søde til at svare på mine spørgsmål. Jeg er helt tryg ved dem. De har gjort, så jeg har fået et helt naturligt forhold til mad. Nu er der plads til at jeg kan tænke på andet end mad. Jeg er SÅ taknemmelig.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Behagelig samtale og god rådgivning

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Meget nemt og enkelt, og hurtigt svsr. Det er nemt og have med at gøre 👍

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Professionel og kompetent vejledning, hurtig respons så man kan komme i gang, når beslutningen er truffet.
Mange tak herfra.

Virkelig en stor hjælp
Nemme at komme i kontakt med
Svar hurtigt
Kan virkelig anbefales

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Super service. Søde mennesker der vender tilbage med hurtigt svar på eventuelle spørgsmål.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Hvis man skrev til dem, blev der altid svaret samme dag selvom det var weekend og helligdag. Kæmpe anbefaling herfra 🙏⭐️

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Kan inte annat än att ge 5+. Bra bemötande, hjälpsamma, trevliga. Finns inget negativt att säga alls.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Den dame jeg snakkede med var sød og rar og vidste hvad hun snakkede om

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Indtil videre har mit forløb være fuldstændig problemfrit og lige til. Har man spørgsmål, er de super hurtige til at svare, samt meget behagelige og ligetil at snakke med.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Det bedste personal, altid klar til at vejlede og hjælpe. Rigtig god forløb.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Meget hurtigt svar, når man lægger en besked. Man føler sig i gode hænder.

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Meget behagelig og faglig kompetent personale

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Meldte mig ud derfra den 23 december 2025. Alligevel bliver de ved med at hæve penge…..

Resposta da fitforlivet.dk / fitforlivet.se / fitfursleben.de
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.