MitVægttab.dk Opiniões 101

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har indtil videre haft et super forløb hos Mit Vægttab, kunne ikke ønske det anderledes. Kompetente, seriøse og imødekommende fagfolk, der sætter realistiske mål fra en start. De er altid tilgænge... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter min tidligere læge sagde til mig at jeg bare skulle "lukke munden og lette måsen" fandt jeg MV. Har været på Wegovy i 15 mdr nu gennem MV. Super gode og søde læger der slavisk følger dig o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med mit forløb hos mitvægttab.dk. Jeg kan virkelig anbefale det til andre, som slås med overvægt. Jeg har haft samme læge hver gang. Jeg får hurtigt svar på mine spørgsmå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento

Escrito pela empresa

Skræddersyet forløb, til dig, der ønsker et vægttab med tryghed i højsædet.

Informações de contacto

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen respons

Jeg har forsøgt at booke en samtale, men der var kun formiddagstimer til rådighed, hvilket ikke passer ind i mine arbejdstider. Inden man booker en tid, så har man allerede indbetalt kr. 189,00. - Jeg har bedt om af få mine penge retur og om at opsige mit abonnement.
Jeg modtager desværre ikke svar på nogle af mine henvendelser, og jeg er nu i tvivl om der er tale om en ualmindelig dårlig forretningsmodel, der bestemt ikke kommer kunden til gavn.
Men måske jeg kan opnå et svar her fra firmaet????

12 de abril de 2026
Opinião espontânea

Kære Majken

Tak for din henvendelse.

Du har købt et forløb den 12.04.2026 og kontaktede os samme dag med ønske om sene tider. Allerede en time senere sendte vi dig et svar med ledige aftentider den 15., 16. og 19. april. Vi har desværre ikke modtaget svar på denne mail eller en booking af de foreslåede tider. Hvis du ikke har set vores svar, vil vi anbefale, at du tjekker din spam-indbakke.

Den 14.04.2026 skrev du igen til os med ønske om at afslutte dit forløb og få en refundering. Hertil fik du igen svar, hvor vi bekræftede afslutningen af dit forløb samt iværksatte refunderingen af din betaling.

Vi er naturligvis kede af din oplevelse og den frustration, du beskriver, men det er desværre ikke en oplevelse, vi kan genkende. Samtidig vil vi gerne understrege, at vi har besvaret dine henvendelser og tilbudt sene tider, der kunne passe efter dit arbejde, samt afsluttet og refunderet dit forløb uden unødig forsinkelse.

Beløbet vil være tilbage på din konto i løbet af de næstkommende hverdage, hvilket er standard behandlingstid hos NETS. Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen. Vi vil dog igen anbefale, at du tjekker din spam-indbakke, hvis du ikke har set vores svar.

Mitvægttab.dk

Super godt

Har været på Wegovy i 15 mdr nu gennem MV.
Super gode og søde læger der slavisk følger dig og dit vægttab.
Startede med video konsultation og valgte efter eget ønske vi bare skrev sammen efterfølgende. Hver md får jeg en opfølgnings besked og så kan jeg hente min pen bagefter. De giver gode og brugbare råd, er gode til at rose og motivere samt svarer omgående hvis jeg har et spørgsmål.
Jeg har tabt mig 30 kg (mangler 9 kg) og er efter eget valg stadig på 1 mg.
De får min største anbefaling!

19 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Kære Pia

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling. Vi er rigtig glade for dig som patient, og ser frem til at komme i "mål" sammen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtigt god lægesamtale og god kontakt…

Rigtigt god lægesamtale og god kontakt efterfølgende. Kan kun anbefale mit vægttab.dk

4 de novembro de 2024

Kære Teresa

Tusind tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med lægesamtalen og den efterfølgende kontakt. Det betyder meget for os at kunne støtte dig på din rejse. Tak fordi du anbefaler os!

Meget professionelt

Meget professionelt

Jeg er lige startet i mit forløb, og jeg føler, at jeg er blevet taget seriøs fra første samtale.
Når jeg skriver en besked eller et spørgsmål, er der hurtig respons.
Ind til videre kan jeg kun anbefale dette til andre.

28 de outubro de 2024

Kære Christiane

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at du oplever et professionelt forløb og føler dig taget seriøst fra første samtale. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at støtte dig videre i dit forløb.

Classificada 2 em 5 estrelas

Manglende kontakt

Ved aftalt telefonkonsultstion ringer i ikke som aftalt.
Har skrevet til jer uden at få svar.

24 de outubro de 2024

Kære Tommy

Vi har sendt dig en opfølgningsbesked d. 13. november, som vi desværre ikke har fået svar på. Du har også fået en mail samme dag med info om, at du har fået en ny besked.

Vi har heller ikke modtaget nogen mail fra dig - jeg har tjekket alle vores mails indbakker og spam-indbakker.

Jeg sender dig en besked inde på vores krypterede beskedtjeneste igen, så du får endnu en mail, så du kan se beskeden fra d. 13. november.

God oplevelse

Søde hjælpsomme mennesker.

8 de outubro de 2024

Kære Tina

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplever vores team som hjælpsomme – det betyder meget for os. Vi ser frem til at fortsætte med at følge dig på din vægttabsrejse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Let at komme i gang og dejligt at man…

Let at komme i gang og dejligt at man ikke overvåges hele tiden.

10 de outubro de 2024

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes, det er let at komme i gang, og at vores tilgang med respekt for privatlivet, kombineret med faste opfølgninger, passer godt til dig. Vi ser frem til at støtte dig på din vægttabsrejse.

God positiv oplevelse

God positiv oplevelse. Kan varmt anbefale!

4 de outubro de 2024

Resposta da MitVægttab.dk

Tusind tak for den positive anmeldelse, vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse.

Classificada 3 em 5 estrelas

Middel professionelt serviceniveau!

Det bærer præg af at de folk der leverer servicen er tilknyttet en etat, hvor lønnen består - trods manglende fokus på kundens interesser!
Zoom eller Teams havde været en oplagt app, at kommunikere igennem, men tydeligvis er der valgt et billigt alternativ.
- Desværre ikke overvældende god oplevelse!

30 de setembro de 2024

Kære Jacob,

Tak for din feedback – vi sætter stor pris på dine tanker omkring din oplevelse.

Jeg vil gerne oplyse, at vores valg af kommunikationsprogram, Whereby, ikke er et spørgsmål om omkostninger, da det faktisk har samme prisniveau som Zoom. Vi har valgt Whereby ud fra praktiske erfaringer, da vi tidligere oplevede flere tekniske fejl med Zoom, som har haft betydning for konsultationernes stabilitet. Vi ønsker at sikre en problemfri og stabil forbindelse, så du som patient får den bedst mulige oplevelse.

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi håber at kunne give dig en mere tilfredsstillende oplevelse fremover.

Med venlig hilsen,

De er meget lydhøre

De er meget lydhøre , og lyn hurtige til at svare på beskeder . Og gode til at følge op 😊 Jeg er glad for at have valgt dem , og anbefaler dem gerne til andre 😊

27 de setembro de 2024

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og vi sætter stor pris på dine anbefalinger. Det betyder meget for os, at du føler dig godt fulgt op og værdsat.

Vi ser frem til at fortsætte med at følge dig på din vægttabsrejse

Classificada 5 em 5 estrelas

Let og alligevel professionelt.

Let og alligevel professionelt.

Havde hørt gru’ historier, ( ikke specifikt om mitvgttab), hvilket overhovedet ikke er min oplevelse .

Rigtigt godt tilfreds.

20 de setembro de 2024

Kære Birgitte

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse og føler dig godt tilfreds med dit forløb hos os. Vi sætter en ære i at skabe en professionel og tryg oplevelse for vores patienter, så det betyder meget at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og hjælpe dig videre på din rejse.

Dygtige og grundige

Dygtige og grundige

12 de setembro de 2024

Kære Kamilla

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever vores arbejde som både dygtigt og grundigt – det er netop, hvad vi stræber efter i vores daglige arbejde.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god telefonsamtale med rigtigt god…

En god telefonsamtale med rigtigt god information

16 de setembro de 2024

Kære Jannie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med vores videosamtale via telefonen, og vi håber på at kunne fortsætte den gode service.

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget professionelle

Meget seriøs tilgang og jeg oplever mig rigtig godt behandlet og forstået

5 de setembro de 2024

Kære Jeanne

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du finder os seriøse og at du oplever dig godt behandlet og forstået.

Jeg er glad

Jeg er glad. Jeg fik, hvad jeg har brugt for.

15 de setembro de 2024

Kære Aleksandra

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god og professionel samtale på Web.

En god samtale på Web. Hvor man blev taget seriøst. Virkede professionelle, og der skulle vises at man stod på vægt, og hvad man vejede. Super godt at man kan skrive til dem ved behov og eventuelt få en tid til samtale ved spørgsmål 👌

7 de setembro de 2024

Kære Lisbeth

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig taget seriøst og oplevede en professionel samtale. Det er vigtigt for os at sikre, at behandlingen er baseret på præcise informationer, så vi kan tilbyde den rette behandling til de patienter, der opfylder kravene.

Reel behandling

God, objektiv support.

11 de setembro de 2024

Kære Inga

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes, at der er god support - det er dét, vi er her for.

Classificada 4 em 5 estrelas

Nem at komme i kontakt med jer og…

Nem at komme i kontakt med jer og hurtig svar tilbage på henvendelser

30 de agosto de 2024

Kære Merete

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du synes, at det er nemt at komme i kontakt med os, at vi svarer hurtigt.

Fantastiske grundig læger

Jeg er meget Tilfreds med mit forløb og vores første Video møde, Var der mange grundig Spørgsmål.
Jeg føler mig tryg, har jeg Spørgsmål Svare de Hurtigt på Spørgsmål.

Jeg har læst grundigt på nettet inden jeg valgte den her læge.

Kan Varmt Anbefales

5 de setembro de 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med dit forløb og den grundighed, du oplevede under dit første videomøde. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt informeret, og at vi hurtigt kan besvare dine spørgsmål.

Vi sætter stor pris på din tillid og din varme anbefaling.

Med venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, og føler mig gode sikre hænder 🙂

4 de setembro de 2024

Kære Rikke

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og sikker. Vi sætter stor pris på din tillid, og ser frem til at fortsætte med at støtte dig på din vægttabsrejse.

MitVaegttab.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais