Leia as opiniões dos outros
Ben de eerste keer in de winkel geweest voor vrijblijvend advies. De verkoper DJ heeft ons geholpen en heeft hele goed kennis van alle apparatuur en heeft ons enorm goed geholpen. Zijn een week erna t... Ver mais
Vriendelijke en deskundige uitgebreide uitleg van Didier over de crosstrainers. Met zijn advies een goede keuze kunnen maken.
Mijn gym volledig ingericht met Lifefitness gekocht bij Fitshop. Super snelle levering en vriendelijk personeel. Toen ik een software issue kreeg met de loopband ook super snel en goed geholpen door S... Ver mais
Informações sobre a empresa
Europa's Nr.1 in Thuis Fitness
Informações de contacto
Klipperaak 2a, 2411ND, Bodegraven, Holanda
- 0172619961
- info@fitshop.nl
- fitshop.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Vriendelijke en deskundige uitgebreide…
Goede uitleg in winkel door Ruben
Ik ben goed geholpen bij Fitshop
Ik ben goed geholpen bij Fitshop. Vriendelijk personeel
We waren op korte termijn opzoek naar…
We waren op korte termijn opzoek naar een tafeltennis tafel. Even kort gebeld en we konden binnen 20 minuten een tafel ophalen. Er stond een hele vriendelijke, leuke dame die ons te woord stond. Cocnlcusie, erg tevreden met de fitshop en zeker een aanrader.
Ruime winkel alles wat je nodig hebt
Ruime winkel alles wat je nodig hebt
Top shop
Personeel hartstikke vriendelijk en helpt graag met leuke praatjes en goeie meningen, en kennis voor de rest hebben ze van alles
Supergoede hulp ,uitleg en service.
Duidelijk en vriendelijk advies.
Helemaal top
Helemaal top, bestelling goed bij geholpen en ook het in elkaar laten zetten perfect. Echte aanrader
Ze hebben veel op voorraad en goed…
Ze hebben veel op voorraad en goed geprijst
Fijne service
Wij werden goed geholpen. Goed advies, mooie prijs
Professioneel en snelheid levering
Prima service en vriendelijk
Zeer vriendelijk en goed geholpen!
Zeer vriendelijk en goed geholpen!
Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijk en goed geholpen. Ik raad deze winkel zeker aan
Fijne medewerkers
Fijne medewerkers! Altijd behulpzaam en meedenkend.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.