FITT WearOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had al 2 lange legging van Fittwear en een sporttop, nu ook 2 shorts besteld. Ik vind Fittwear echt het lekkerste zitten vergeleken met andere bekende merken. Stof is heerlijk zacht en rekt goed. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Legging gekocht met klein zakje aan de achterkant, bij 1e gebruik schoot het lipje van de rits, dus wilde graag ruilen, Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd, hele fijne service! Ook geweldig product... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Het bestellen, de e-mails over de bestelstatus en het retourneerproces allemaal prima. De producten echter vond ik een tegenvaller. Ik heb de maattabel gevolgd die bij de producten stond. Volge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de vestuário desportivo
  2. Loja de roupas desportivas

De juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. Onze ruime ervaring in de kleding en kennis van stoffen en producties, zorgen er voor dat wij vrouwen ons WEL goed, comfortabel en ondersteund voelen tijdens iedere training.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 80% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hele fijne sportkleding

Voor het eerst sportleggings, een trui en wat ondergoed besteld bij deze site. De leggings zijn echt heel fijn, zakken niet af en ik vind het echt een mooie pasvorm hebben. Ik ben 1.68m heb maat 40 en maat L past me perfect. Ook het ondergoed en de trui zitten heerlijk. Ik vermoed dat ik hier vaker ga bestellen!

27 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Maattabel klopt niet

De producten echter vond ik een tegenvaller. Ik heb de maattabel gevolgd die bij de producten stond. Volgens die maattabel zat ik precies tussen een S en een M in, dus ik ging voor M. Bleken echter veel te klein!

Ik moest dus retourneren omdat hun eigen maatadvies niet klopt. Door hun foute informatie moest ik nog wel € 5 retourkosten betalen.

28 de setembro de 2025

Echt super!

Normaal gesproken schrijf ik nooit een review, maar ik heb zojuist 35 km hardgelopen en geen moment mijn broek moeten optrekken of de pijpjes naar beneden trekken. Echt super en nog nooit eerder meegemaakt! En wat een leuke kleurtjes, dat maakt de run veel leuker :)

30 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

bezorgen en retourneren te duur

Een jaar geleden heb ik hier voor het eerst een legging besteld waar ik tevreden mee was. Recent een nieuwe legging besteld in dezelfde maat maar deze viel opeens een stuk kleiner uit. De kleur leek op de website ook anders. De verzendkosten waren 4,95 en retourneren nog eens 5 euro. Op een legging van 48 euro heeft mij dit dus 9,95 gekost. Dit gebeurd mij dus nooit meer en is voor mij een reden om hier nooit iets meer te bestellen.

31 de julho de 2025
logótipo da FITT Wear

Resposta da FITT Wear

Beste Rosa, wat vervelend dat je order niet naar wens is. Als je hierover contact met ons had opgenomen hadden we je een gratis retour kunnen aanbieden. De verzendkosten (heen zending) ontvang je bij een retour trouwens gewoon terug. Als je ons nog even wilt mailen met je ordernummer, die staat hier niet bij en info over je retour dan pakken we deze klacht op en gaan we hem voor je oplossen.

Mooie kwaliteitskleding!

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding. Zit stevig en mooi om het lijf en fijn om in te bewegen. Ga nu met nog meer plezier sporten. Wat heel top zou zijn, is dat in de korte sportbroekjes een zak voor je telefoon zou zitten, enige wat ik mis.

1 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super tevreden over dit bedrijf

Super tevreden over dit bedrijf.
Ik heb hier al een stuk of 5 bh topjes van in verschillende kleuren en deze zitten als gegoten. Idem voor de V short met scrunch. Ik heb 1 keer een artikel gekregen waarbij de naad een klein beetje loskwam (gelukkig was het een dubbele naad en zat er dus geen zichtbaar gat in). Na contact met de klanten dienst is dit netjes opgelost geweest. Idem voor een retour die Post NL verloren was. Snelle feedback en goede oplossingen. Dikke pluim. Hier kunnen andere bedrijven van leren!

14 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

betaalbare sportkleding??

betaalbare sportkleding??? maar wel 35 euro vragen voor een simpel katoenen shirt met een raar tekstje erop…

8 de maio de 2025
logótipo da FITT Wear

Resposta da FITT Wear

Bedankt voor je bericht! Ik heb geprobeerd je bestelling erbij te zoeken, maar onder jouw naam kan ik helaas niets terugvinden. Het zou kunnen dat je het over één van onze T-shirts hebt die wat duurder zijn, dit komt omdat deze duurzaam geproduceerd zijn en gemaakt van een zware, hoogwaardige kwaliteit.

Niet alle 100% katoenen T-shirts zijn met elkaar te vergelijken; het hangt echt af van de kwaliteit die je zoekt en of duurzaamheid voor jou belangrijk is. Laat gerust weten om welk model het precies gaat, dan kijk ik graag met je mee ❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.