Ik had al 2 lange legging van Fittwear en een sporttop, nu ook 2 shorts besteld. Ik vind Fittwear echt het lekkerste zitten vergeleken met andere bekende merken. Stof is heerlijk zacht en rekt goed. H... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Legging gekocht met klein zakje aan de achterkant, bij 1e gebruik schoot het lipje van de rits, dus wilde graag ruilen, Ik kreeg direct een nieuwe opgestuurd, hele fijne service! Ook geweldig product... Ver mais
Het bestellen, de e-mails over de bestelstatus en het retourneerproces allemaal prima. De producten echter vond ik een tegenvaller. Ik heb de maattabel gevolgd die bij de producten stond. Volge... Ver mais
Informações sobre a empresa
De juiste sportkleding met een goede pasvorm en die goed blijft zitten en niet doorschijnt heeft een positief effect op jouw zelfvertrouwen, uitstraling en prestaties. Onze ruime ervaring in de kleding en kennis van stoffen en producties, zorgen er voor dat wij vrouwen ons WEL goed, comfortabel en ondersteund voelen tijdens iedere training.
Informações de contacto
Tinstraat 13, 4823AA, Breda, Holanda
- 0765269580
- info@fittwear.nl
- fittwear.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 80% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Snelle levering en fijne leggings
Snelle levering en fijne leggings. Ik sport vrij veel, mijn zwarte legging is 2 jaar meegegaan en nu vaal geworden.
Hele fijne sportkleding
Voor het eerst sportleggings, een trui en wat ondergoed besteld bij deze site. De leggings zijn echt heel fijn, zakken niet af en ik vind het echt een mooie pasvorm hebben. Ik ben 1.68m heb maat 40 en maat L past me perfect. Ook het ondergoed en de trui zitten heerlijk. Ik vermoed dat ik hier vaker ga bestellen!
Maattabel klopt niet
De producten echter vond ik een tegenvaller. Ik heb de maattabel gevolgd die bij de producten stond. Volgens die maattabel zat ik precies tussen een S en een M in, dus ik ging voor M. Bleken echter veel te klein!
Ik moest dus retourneren omdat hun eigen maatadvies niet klopt. Door hun foute informatie moest ik nog wel € 5 retourkosten betalen.
Echt super!
Normaal gesproken schrijf ik nooit een review, maar ik heb zojuist 35 km hardgelopen en geen moment mijn broek moeten optrekken of de pijpjes naar beneden trekken. Echt super en nog nooit eerder meegemaakt! En wat een leuke kleurtjes, dat maakt de run veel leuker :)
bezorgen en retourneren te duur
Een jaar geleden heb ik hier voor het eerst een legging besteld waar ik tevreden mee was. Recent een nieuwe legging besteld in dezelfde maat maar deze viel opeens een stuk kleiner uit. De kleur leek op de website ook anders. De verzendkosten waren 4,95 en retourneren nog eens 5 euro. Op een legging van 48 euro heeft mij dit dus 9,95 gekost. Dit gebeurd mij dus nooit meer en is voor mij een reden om hier nooit iets meer te bestellen.

Resposta da FITT Wear
Geweldig zittende sportoutfit
Geweldig zittende sportoutfit, mooie kwaliteit en duidelijk uitgelegd voorzichtig te zijn met de stof wat ik 1 x eerder kapot getrokken had behandel het als een panty.
Dat doe ik nu!
Voor herhaling vatbaar!
Duidelijke website, mooie producten zoals beschreven en een snelle levering!
Ik ga zeker vaker bestellen!
Snelle levering en netjes verpakt
Snelle levering en netjes verpakt
Besteld via code het leefstijlhuis in Someren.
Mooie kleding waar je tijdens sporten zelfverzekerd in voelt.
De sport bh, legging en crop top trui staan prachtig. Het enige nadeel is dat de randjes van de legging en de top oprollen tijdens krachttraining.
Verder ze zitten heerlijk.
Mooie sportkleding.
Ik heb nog niets ontvangen
Ik heb nog niets ontvangen, dus kan ik geen juist antwoord geven.
I bought a small like they recommend on…
I bought a small like they recommend on the sizechart but the fit is not good for me. Even my Mother who is very skinny (very thin legs and no butt) says the fit is not good for her either. I'm dissapointed!
Mooie kwaliteitskleding!
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding. Zit stevig en mooi om het lijf en fijn om in te bewegen. Ga nu met nog meer plezier sporten. Wat heel top zou zijn, is dat in de korte sportbroekjes een zak voor je telefoon zou zitten, enige wat ik mis.
Super tevreden over dit bedrijf
Super tevreden over dit bedrijf.
Ik heb hier al een stuk of 5 bh topjes van in verschillende kleuren en deze zitten als gegoten. Idem voor de V short met scrunch. Ik heb 1 keer een artikel gekregen waarbij de naad een klein beetje loskwam (gelukkig was het een dubbele naad en zat er dus geen zichtbaar gat in). Na contact met de klanten dienst is dit netjes opgelost geweest. Idem voor een retour die Post NL verloren was. Snelle feedback en goede oplossingen. Dikke pluim. Hier kunnen andere bedrijven van leren!
betaalbare sportkleding??
betaalbare sportkleding??? maar wel 35 euro vragen voor een simpel katoenen shirt met een raar tekstje erop…

Resposta da FITT Wear
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.