Tilpasningen af reservedele er meget enkel, og forsendelsen er lynhurtig. Jeg har aldrig haft problemer med de bestilte dele. Jeg har allerede repareret mange apparater takket være FixPart.dk, blandt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Modtog produkt (mærkebeholder til espresso-maskine) i julegave. Den var købt til BlackFriday. 3 dage efter juleaften, vælger jeg at kontakte FixPart for returnering, men det kan ikke lade sig gøre... Ver mais
Ingen problem med FixPart overhovedet. Problemet er at de blander PostNord ind i leveringen af pakken - og det lægger sgu låg på enhver begejstring man ellers måtte ha' og trækker desværre et par stje... Ver mais
God fungerende hjemmeside med god guides. Hurtig ordrebehandling og hurtig afskibning. Forsendelsen var pakket over standard så produktet ikke gik i stykker. Top oplevelse fra start til slut!... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Godt tilfreds med handlen.
Godt tilfreds med handlen.
Købte en reservedel til en hårtrimmer, som ingen andre havde.
Varen kom inden for den lovede tid, og passede perfekt.
Vær opmærksom på, at selvom hjemmesiden er dansk, så sendes varerne fra Belgien.
Hurtig levering og fuld tilfredshed
Hurtig levering. Produkterne (ekstra dele/tilbehør til Black and Decker håndstøvsuger) passede, selv om jeg var i tvivl om den ene var kompatibel. Umiddelbar gode søgefunktioner på hjemmeside, dog måtte jeg finde modelnr anden vejs, da hjemmesiden ikke med garanti kunne oplyse, om varen var kompatibel med min, men det var den heldigvis. Derfor 5 stjerner, fuld tilfredshed.
God pris og hurtig levering
Forkert vare modtaget – stadig ingen løsning efter flere uger
Jeg bestilte og betalte for en reservedel hos FixPart, men modtog desværre den forkerte vare.
Jeg kontaktede kundeservice første gang den 21. februar, og nu er der gået over tre uger uden en løsning. Jeg har fået at vide, at sagen bliver undersøgt hos leverandøren, men jeg har stadig hverken modtaget den korrekte del eller fået en refundering.
Jeg forstår ikke, hvorfor en sag om en forkert leveret vare skal tage så lang tid at behandle, især når kunden allerede har betalt og stadig står og mangler delen.
Jeg håber FixPart vil tage sagen seriøst og hjælpe med at finde en løsning hurtigst muligt.
Pakke aldrig leveret og elendig kundeserice
Pakken blev aldrig leveret og efterfølgende er det ikke til at få fat i en medarbejder i kundeservice.
Kort sagt: LAD VÆRE MED AT HANDLE HOS FIXPART. Jeg har efterhånden købt en del på nettet, men har aldrig været udsat for, at en pakke ikke kom frem og så blevet mistænkeliggjort for at lyve efterfølgende. Jeg har nu en håndfuld gange forsøgt at forklare dem hvordan det hænger sammen, men de vedholder at jeg lyver og giver mig samme svar. Om det kommer fra en robot skal jeg ikke kunne sige, men telefonisk kontakt kan ikke opnås.
Intet svar men hurtig levering
Jeg skrev til Fixpart for at få besked omkring en reservedel, jeg skulle bruge, men fik aldrig noget svar. Til slut tog jeg bare chancen og købte den enhed, jeg mente det kunne være. Her gik leveringen til gengæld superhurtigt og heldigvis var det den rette enhed.
fup og svindel uden ansatte og bestillinger der ikke når frem
Bestilte en reservedel til mit komfur (temperatur knap) 21/2 2026!!! Fixpart skriver nu at den er afsendt 6.marts og kan forventes at nå frem om 2 - 4 uger. På deres hjemmeside skriver de 2 - 4 arbejdsdage. Fixpart har ingen ansatte men kun robotter som du kan skrive til. Hold dig langt langt langt langt væk fra dette sjofle l.or.te p.isss firma de skulle skamme sig
Find et alternativ
Pas på. Utrolig lang svartid fra deres kundeservice. Dog var de "gode" til at sende mails, hvor de spurgte om jeg ikke ville tilbagekalde spørgsmålet! Sidste gang jeg handler hos dem.
Fin hjemme side men fik aldrig det jeg…
Fin hjemme side men fik aldrig det jeg bestilte🤥
Fin hjemmeside og hurtig levering
Fin hjemmeside og hurtig levering
Hurtig ekspedition :-)
Perfekt hurtigt levering meget tilfreds…
Perfekt hurtigt levering meget tilfreds 😌
Dårlig kundeservice
De har en meget dårlig kundeservice, jeg har skrevet 3 gange og stadig ikke fået svar, det eneste man får er en besked 'Beklager, vi ikke kunnet svare endnu' og så sker der ikke mere.
Fik beskidt og defekt vare.
Fik beskidt og defekt vare.
Skrev til fixpart, og venter nu på 3 uge på at få svar på min mail om klagen over varen.
Jeg vil absolut ikke anbefale at købe nogle varer hos fixpart.
De bedrager dig og tager din penge!!!
Hvis du gerne vil oplever bedrageri og prøve at blive bestjålet, så tag til Venedig med en åben taske. Lad være med at lade dig ydmyge af Fixpart - der stater med "F" som i FUSK!!! Jeg har skrevet 7 beskeder til dem, og dokumenteret, at de har sendt et forkert produkt. Jeg har modtaget 7 IDIOTISKE standardbeskeder, med " at vi har travlt - men tryk på knappen, så sletter vi din henvendelse". Ærlig talt!!! Til alle andre: KØB DINE RESERVEDELE et andet sted!! Her fix'er de kun at lænse din konto.
Ingen levering men betaling trukket
Jeg har bestilt en vare som ifølge hjemmesiden skulle være på lager. Betaling for varen blev trukket med det samme efter bestilling. Det viste sig så at varen alligevel ikke var på lager- og ville blive sendt efter en lille måned - d. 26/2. D. 3/3 få jeg så en ny mail om at varen er yderligere forsinket - forventet levering er nu 7/4. Jeg kan efter 3 henvendelser ikke få svar på, hvorfor de trækker betaling længe før de leverer. Formentlig endnu et svindlerfirma - jeg kan kun fraråde at handle der!
Forkert vare - ingen respons på mail
Min kæreste bestilte en ny pumpe til vaskemaskinen en onsdag og mandag fik vi pakken. Desværre ikke den vare vi har bestilt.
Intet tlf nr på hjemmesiden så vi skrev en mail som vi her 1 uge efter stadigt ik har fået svar på!? Der er også skrevet tlf nr de kan henvende sig på.
Det eneste vi har fået er en retur er en mail med en returlabel der skal printes ud, der står intet i mailen omkring ny korrekt vare? Måske I skulle koncentrere jer om at kunden skal have den vare de er blevet trukket for! Sidste gang vi handler med dette firma.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.