Tilpasningen af reservedele er meget enkel, og forsendelsen er lynhurtig. Jeg har aldrig haft problemer med de bestilte dele. Jeg har allerede repareret mange apparater takket være FixPart.dk, blandt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Modtog produkt (mærkebeholder til espresso-maskine) i julegave. Den var købt til BlackFriday. 3 dage efter juleaften, vælger jeg at kontakte FixPart for returnering, men det kan ikke lade sig gøre... Ver mais
Ingen problem med FixPart overhovedet. Problemet er at de blander PostNord ind i leveringen af pakken - og det lægger sgu låg på enhver begejstring man ellers måtte ha' og trækker desværre et par stje... Ver mais
God fungerende hjemmeside med god guides. Hurtig ordrebehandling og hurtig afskibning. Forsendelsen var pakket over standard så produktet ikke gik i stykker. Top oplevelse fra start til slut!... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Manglende service og ingen kommunikation
Jeg betalte 100kr ekstra for hurtig levering (dagen efter, stod der), men det tog over en uge. Jeg skrev og spurgte, hvordan jeg får mine 100kr tilbage, men de svarer ikke. Hvis du kan finde varen andetsteds, ville jeg gøre det.
Jeg fik det bestilte produkt, men for sent
Jeg fik det bestilte produkt, leveret som aftalt.
Jeg var i al for lang tid uvidende om, hvorfor produktet ikke blev leveret til tiden
Hurtig præcis levering
Super professionelt
Super professionelt. Jeg bestilte og varen kom to dag efter. Vil helt sikkert bruge Fixpart fremover.
Meget infotmariv hjemmeside og hurtig…
Meget infotmariv hjemmeside og hurtig levering.
Fik det der blev lovet.
Manglende levering
Skulle have en reservedel til en opvaskemaskine. Der stod den var på lager, forventet levering 1-2 uger. Efter 2 uger var leveringen igen 1-2 uger og på lager. Efter 1 måned opgav jeg. Og der var den leveringsdatoen rykket igen. Bad om at få løbet annulleret uden at få svar. Måtte henvende mig igen, før der endelig var respons.
hurtig levering
hurtig levering, varen ankom dagen efter bestilling.
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice
Overholder overhovedet ikke deres leveringstider. Fup firma. Hold jer langt væk!
Købte en hylde til mit køleskab
Købte en hylde til mit køleskab. Det var let at finde på hjemmesiden. Varen kom dagen efter jeg bestilte og passer perfekt.
AI Kundesupport der ikke hjælper
Bestilte en dørbælg til min vaskemaskine. Jeg undrede mig over, hvorfor den ikke så ud som den gamle dørbælg, så jeg spurgte deres kundesupport. Det viste sig, at dørbælgen ikke passede til min vaskemaskine, og jeg måtte - efter egen research - købe en anden. Deres ''kundesupport'' var AI, som slet ikke fungerede.
Jeg havde vedhæftet billeder, maskinens serienummer, forklaret problemet klart og tydeligt, men i første og andet svar blev jeg bedt om, at vedhæfte billeder af problemet, og oplyse maskinens serienummer. Efter dette fik jeg at vide, at de ville kontakte leverandøren, men nu 1.5 uge efter er det stadig ikke kommet svar. Men altså, jeg fik løst problemet selv. Lidt træls med det der AI ''support''
Sender erhvervspakker som privatpakker…
Sender erhvervspakker som privatpakker til aftenomdeling uden for åbningstid.
Leveret til et supermarked uden parkeringsmulighed og tilmed på 1 sal i fjerneste hjørne.
Under al kritik
Nemt side at handle på
Nemt side at handle på, men ærgerligt man bliver lovet varen dagen efter køb og at der så går 2 dage yderligere.
Jeg har nu modtaget kontrol indesit styreprint og vores fryser virker igen som den skal postnord havde afleveret min pakke et andet sted og kom idag og undskyldte så det havde bestemt intet med fixpart og gøre så undskylder min først antaget dårlige anmeldelse som nu trukket tilbage og i får hermed fem stjerner havde gerne givet flere men Trustpilot mener det er nok med 5stjerner 🤣 men en ting i må gerne gøre det nemmere at få kontakt til jer
Dyr og langsom
Dyr og langsom
lang leveringstid og ikke god opdatering.
Hjemmeside lover 1-2 dages levering på lagervarer og stod og skulle bruge reservedelen i en fart. Det tog så en uge og der var dårlig opdatering på forsendelsen. Jeg endte med at bestille reservedelen billigere et andet sted og fik den leveret hurtigere. Så konklusion må være dyr og langsom.
Fixpart og min ..................
Jeg bestilte en vare ved Fixpart den 2. januar i år, i dag skriver vi den 26. januar 2026 og jeg har stadig ikke modtaget noget. Kan dog se at varen er lige i nærheden nu, så hvem ved måske når de det i januar.
Ud over at fragttiden er væsentlig længere end de reklamerer med så er kommunikationen bestemt heller ikke noget at prale af.
Selv om det er nemt at finde reservedele på deres hjemmeside er det ikke et sted jeg kommer til at bruge mere.
Spændt på om det er den rigtige del de har sendt.
Let at finde den rigtige reservedel og…
Let at finde den rigtige reservedel og meget hurtigt levering 🚚
Jeg bestilte et produkt fra denne…
Jeg bestilte et produkt fra denne hjemmeside, men det er stadig ikke ankommet efter 15 dage. Selvom jeg har angivet min adresse korrekt, siger de, at adressen er forkert, og nu beder de om ekstra betaling for levering. Jeg kan bestemt ikke anbefale denne side
God hjælpsom hjemmeside!
God hjælpsom hjemmeside!
Mit køb af en rem til min 50 år gamle pladespiller, passer perfekt.
Og blev leveret 2 dage efter... Super 💪🏻
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.