FjernHvepsebo.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds. Prisen er god. Aftalen kom hurtigt på plads og blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan med god samvittighed anbefale fjernhvepsebo.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Superhurtig og effektiv bekæmpelse af…

Superhurtig og effektiv bekæmpelse af flere store hvepsebo. Han kom os hurtig til undsætning og klarede alle hvepsebo i første forsøg. Vi var få timer efter hvepsefri. Prisen er i bund og servicen i top! Vi anbefaler klart Fjernhvepsebo.dk.

28 de julho de 2022

Super oplevelse

Vi har haft besøg af Lars et par gange efterhånden og altid med samme resultat: Hurtig respons, fair prisniveau, effektivt resultat og meget venlig behandling. Så kan man ikke bede om mere.

28 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig, venlig og til aftalt tid og pris

Jeg havde et hvepsebo i en ventilationskanal i soklen. Lars kom til aftalt tid og løste opgaven hurtigt.

Han understregede, at jeg bare skulle ringe igen i henhold til garantien, hvis ikke hvepsene forsvandt i løbet af nogle dage (det var umuligt at komme ind til selve hvepseboet), men allerede kort tid efter besøget, var der næsten ingen aktivitet, og dagen efter så jeg ikke en eneste hveps i området.

19 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Det gik bare præcis som aftalt.

Det gik bare præcis som aftalt.
Og prisen er vitterligt det halve af hvad de store etablerede skadedyrsbekæmpere finder på at forlange for at fjerne hvepsebo.
Det er bare totalt i orden.

18 de julho de 2022

Super service

Super service!
Venlig, hurtig og yderst effektiv.
Vi vil helt sikkert benytte os af FjernHvepsebo hvis vi skulle få uindbudte gæster igen☺️

18 de julho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Effektiv og super service!

Vi havde et hvepsebo lige ved hoveddøren til huset. De små gule djævle havde lavet et bo oppe under brædderne i udhænget. Kontaktede Lars midt på formiddagen, og samme dag kl. 14 var han på adressen. Da jeg kom retur fra job kl. 16.30 var der ikke længere hvepse, der fløj frem og tilbage... Det er virkelig service og hurtige ekspedition.

Har mine varmeste anbefalinger.

7 de julho de 2022

Anbefales!

Hurtig, effektiv fjernelse af hvepsebo. Yderst behagelig kommunikation. Anbefales varmt!

5 de julho de 2022

Super duper

God kommunikation, ringede hurtigt tilbage og kom dagen efter.

Hurtig og effektiv 😁.

29 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais