Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!
Jeg er meget tilfreds. Prisen er god. Aftalen kom hurtigt på plads og blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan med god samvittighed anbefale fjernhvepsebo.dk
Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
Informações de contacto
Dinamarca
- fjernhvepsebo.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Kompetent og kom til aftalt tid
Kompetent og kom til aftalt tid. Billigere end konkurrenterne. Ingen tvivl om, at jeg bruger denne service igen, hvis behovet opstår.
Hurtig og kompetent afvikling af…
Hurtig og kompetent afvikling af fjernelse af hvepsebo ved jorden. Fair pris
Super service
Rigtig god oplevelse. Meget fleksibel, hurtig og super service. Kan varmt anbefales.
Super service og hurtig hjælp!
Super service og hurtig hjælp! Alle hvepse er væk efter første besøg! Kan varmt anbefales!
Kvik behandling.
Kvik behandling.
GOD hjælp.
Ordentligt menneske:-)
Human pris.
BRAVO
Hurtig og effektiv service
Hurtig og effektiv service. Venlig forklaring om aflivning af hvepsene. Der blev også påsmurt et middel på stedet for det gamle bo, så der ikke kommer et nyt bo på stedet. Kan afgjort anbefales.
Fuldt ud tilfreds
Flink, hurtig, effektiv og så oven i købet til en god pris! Næsten halv pris af nogle af konkurrenterne!
Super god service og punktliges
Super god service og punktliges
Hele hvepseboet blev fjernet og under et døgn senere var der ikke mere aktivitet
Firmaet kan helt klart anbefales
Vi er godt tilfredse med resultatet fra…
Vi er godt tilfredse med resultatet fra Fjernhvepsebo.dk med et skjult hvepsebo. Vi har ikke haft hveps siden de var forbi og det var tilmed billigt.
Hurtig venlig og effektiv løsning.
Ringede til Lars
Ringede til Lars. Sendte data. 2 timer senere var der ikke flere hvepse. Kan kun anbefale 👍
Hurtig og dygtig hjælp
Hurtig og dygtig hjælp. Kan kun anbefale Fjern Hvepsebo.dk
Hurtig respons og veludført arbejde.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Hurtig reaktionstid, venlig behandling og effektivt arbejde.
Hurtig og super hjælp
Hurtig og super hjælp. Levede op til aftaler med god og venlig betjening.
Effektivt 👍
Hurtigt og effektivt arbejde
Hurtigt og effektivt arbejde. Han kom allerede samme dag, som jeg ringede og hvepsene er nu væk. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg bruger fjernhvepsebo.dk
Super god service og hurtig respons !!!
Super god service og hurtig respons, kan klart anbefales til andre .
Super oplevelse, hurtig udrykning og god service
Havde et hvepsebo mellem tag og undertag. fjernhvepsebo.dk rykkede hurtigt ud og forstøvede noget gift ind hvor boet var, allerede få timer senere var der ingen aktivitet i boet.
Super oplevelse, hurtig udrykning og god service, kan klart anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.