FjernHvepsebo.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds. Prisen er god. Aftalen kom hurtigt på plads og blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan med god samvittighed anbefale fjernhvepsebo.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Controlo de pragas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Lynhurtig og effektiv respons

Havde malere på besøg, hvor hvepsene pludselig svirrede om dem når de prøvede at male udhænget.
Jeg ringede til Lars, som tilfældigvis var i byen og bekæmpe hvepse et andet sted.
5 minutter senere var Lars på stedet, 10 minutter senere var der pudret, og dagen efter kunne malerne male uden stik-risiko.
Super service :-)

8 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget positiv oplevelse på alle…

Meget positiv oplevelse på alle parametre
Jeg har kun lutter rosende ord

Han er vedholdende og grundig og opgiver ikke før opgaven er løst 100% tilfredsstillende for kunden.
Derudover er han et behageligt menneske med humoren i orden - ja han gjorde sågar selv rent efter sig.

Ham hyrer vi absolut igen!
kan anbefale ham på det varmeste.

8 de setembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super effektiv og sikker fjernelse

Hurtig svar, super effektiv og sikker fjernelse af hvepsebo i husmuren, behagelig, høflig og rar mand!
Bøvl ALDRIG med fjernelse selv - ring til Lars! - det vil jeg ALTID gøre fremover - og anbefaler ALLE at gøre det samme :)

22 de agosto de 2020

Meget positiv oplevelse på alle parametre

Jeg har kun lutter rosende ord :-)

Jeg har fået hjælp over flere omgange og alle gange har han holdt vores aftaler.
Derudover er han et behageligt menneske med humoren iorden ;-)

Ham hyrer jeg gerne igen!

21 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god og hurtig service

Vi fik svar med det samme og hurtig hjælp til at få fjernet et hvepsebo i haven. Pris er ganske rimelig. Vi ringer gerne igen en anden gang hvis vi får brug for det.

9 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service til en rigtig god…

Super god service til en rigtig god pris. Lars kom forbi samme eftermiddag som jeg ringede til ham og ordnede et hvepsebo, som ellers var svært at komme til inde i udhænget over terrassen. Super behagelig gut, der tog sig tid til at svare på spørgsmål, også fra vores nysgerrige fireårige dreng. Ham ringer jeg til igen næste gang, det er helt sikkert!

31 de julho de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais