Effektive og yderst professionelle. Er utrolig imponeret over, deres service. Og vil til en hver tid anbefale dem. Du får de oplysninger du skal bruge. Og deres priser er rimelige. Så tak for jere... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har brugt fjernhvepsebo 3 gange nu, og er fortsat meget glade. Venlig og god service, god information om hele processen og succes med bekæmpelsen. Klar anbefaling herfra!
Jeg er meget tilfreds. Prisen er god. Aftalen kom hurtigt på plads og blev overholdt til punkt og prikke. Jeg kan med god samvittighed anbefale fjernhvepsebo.dk
Meget positiv oplevelse på alle parametre Jeg har kun lutter rosende ord Lars holder sin aftale til punkt og prikke - i modsætning til andre firmaer i branchen - pas på! Han er vedholdende... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vi bekæmper hvepse og hvepsebo. Nemt og hurtigt, og med 100% garanti.
Informações de contacto
Dinamarca
- fjernhvepsebo.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Effektivt og kompetent
Effektivt, kompetent, serviceminded. Det er UG med kryds og slange, dvs. 12 eller 13 tal.
Super service
Super service
Kontaktede FjernHvepsebo.dk og få timer efter var opgaven fuldført
Hurtig service, kom dagen efter at jeg ringede.
Venlig kundeservice
Hvepsene er væk
Konkurrencedygtig pris
Det er til 5 stjerner
Vil bruge FjernHvepsebo igen
Hurtig respons på henvendelse, hurtig aktion, konkurrencedygtig pris
Kan anbefales
Hurtig, billig og meget tilfredsstillende resultat. Ringede og dagen efter var hvepseboet fjernet.
Hurtig og effektiv arbejde
Hurtig og effektiv arbejde. Meget venlig kundeservice. Kommer ud om det så er weekend uden at det koster ekstra. Et firma jeg absolut vil bruge igen, hvis jeg får behov for det.
Super service til fair pris :)
Vi kontaktede Lars, da vi havde opdaget at vi havde et hvepsebo inde i vores brændestabel. Lars var meget imødekommende, og kunne komme allerede næste dag. Lars gik straks igang med at lokalisere hvepseboet. Indenfor få minutter var det fundet og destrueret.
Super service, og yderst fair pris :)
Superservice :-)
Fin service
Fin service - opgaven blev klaret på kort tid, og vore humlebier er væk.
Hurtigt Svar og Aktion.
Altid hurtig og professionel
Lars leverer rigtig god service og…
Lars leverer rigtig god service og hurtig, høflig og behagelig betjening. Og prisen er også super. Varmeste anbefalinger herfra!
Hurtig udrykning, god service og pris
Hurtig udrykning (samme dag), venlig, god info, hurtig klaring af problemet. Og nul hvepse bagefter. Pris meget rimelig! Kan varmt anbefales.
Hurtig og effektiv!
Behagelig telefonsamtale og var der dagen efter.. Venlig, hjælpsom og hurtig til sit arbejde, under 30 minutter var hvepseboet i gavlmuren behandlet og i løbet af dagen var hvepsene minimeret, dagen efter var de stortset væk! Kan varmt anbefales. Tusinde tak for hjælpen..😊
Hurtig og effektiv!
Dagen efter jeg ringede stod Vest Service klar og under 30 minutter var vores hvepsebo behandlet og i løbet af dagen var alle hvepse væk og er ikke kommet tilbage!
Firmaet har med succes fjernet alle
Firmaet har med succes fjernet alle gener fra et hvepsebo på vores loft. Kom samme dag som jeg ringede, kravlede både på loftet og sprøjtende samt sprøjtende udefra.... Pist væk var alle hvepsene. Varm anbefaling herfra og tak
Helt perfekt fra bestilling til…
Helt perfekt fra bestilling til udførelse. Højt informationsniveau, også omkring ankomsttidspunkt og udbedring. Hvepsene havde bo over udhænget, men det blev klaret i en håndevending, og hvepsene er væk og der er 100% ro på. Mine klareste anbefalinger.
Esben Pedersen, Silkeborg

Hurtig og effektiv behandling
Hurtig og effektiv behandling, efter 1 besøg var problemet klaret til den aftalte pris.

Resposta da FjernHvepsebo.dk
Service meget bedre end forventet.
Klarede vores ubehagelige gæster i hvepsebo. Ringede og spurgte am han skulle fjerne grene som var vokset gennem udhæng. Rigtig hurtig og omsorgsfuldt arbejde. Klar anbefaling.

Resposta da FjernHvepsebo.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.