Confetti Campus Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 4 em 5 estrelas

al 2maal een bestelling gedaan steeds binnen de week thuis geleverd dus duper. de XL box is helemaal gevuld redelijk zwaar, waardoor je hem bij dragen met 2 handen recht moet houden anders scheuren d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week de eerste bestlling gedaan. Mijn zoon vindt het een fijne methode om te leren. Nu er zoveel geleerd moet worden vanaf groep 5 is de methode met de Flashcards, leuk, leerzaam en uitdagen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Levertijd heel lang. Ik ben erg telerugesteld in de leverservice. Meer dan een week geleden heb ik deze kaartjes besteld en nog steeds heb ik niks binnen gekregen. Krijg ik net een mail dat de best... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para escritório

Sobre Confetti Campus

De beste deals en aanbiedingen schoolspullen

Goed georganiseerd zijn en blijven tijdens school en studie helpen je met leren. En mooie schoolspullen motiveren je het hele jaar door. Combineer dit en je hebt de collectie van Confetti Campus te pakken: mooi én slim! Bekijk snel alle aanbiedingen schoolspullen en studiedeals

De mooiste pakketten met school en studiespullen

Want waarom kiezen als het ook allebei kan? Daarom hebben we voor jullie slimme studiepakketten gemaakt met de mooiste producten en prima korting. Je kunt ieder pakket aanpassen aan jouw wensen. Hoe je ook leert en wat jouw persoonlijke stijl ook is; je vindt het bij Confetti Campus.

Bestel voordelig en snel Leitner Flashcards voor je studie. Official Stabilo en Oxord dealer. Maak het leren leuker, altijd een persoonlijk pakket. Supersnel bezorgd en de beste aanbiedingen. Gratis retour. Daarnaast hebben we altijd meer dan 100 prima schoolspullen aanbiedingen klaar staan voor je.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

59 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Very good experience

I am very happy with their product & can highly recommend it, it's exactly what I've been looking for. I love studying with flashcards for my university exams and I couldn't find any in regular stores in the Netherlands so this was the optimal solution for me. Their customer service is excellent and very friendly. They will go out of their way to make sure that you have a good experience with them.

18 de dezembro de 2017

In één woord: geweldig!!

Super service! Heb een aantal dagen geleden 300 flashcards besteld bij dit bedrijf. Helaas ging er wat mis met de verzending, maar dat hebben ze super opgelost! Hele goede service bij dit bedrijf!

13 de dezembro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel Noah! Heel graag gedaan en ontzettend veel (leer) plezier met je flashcards gewenst!

Top!

Gister in de middag een bestelling gedaan voor een aantal flashkaarten en vanochtend lagen ze al op de deurmat! Super blij met de snelle en goede levering!

24 de outubro de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

40 hoofdstukken commerciële economie …

40 hoofdstukken commerciële economie leren, gaat een stuk sneller met de flashcards. Je bent effectief bezig met de stof door het op te schrijven, daarna hoef je het alleen te herhalen om ervoor te zorgen dat je het onthoud. ik ben om!

21 de outubro de 2017

Beste Marlies,

Bedankt voor je geweldige beoordeling en wat jij omschrijft is precies de reden dat de webshop is opgericht :-) Heel erg veel succes met leren en veel plezier met de flashcards!

Super service

Super service! Door een fout van het postorderbedrijf mijn flashcards niet ontvangen, na goed en snel overleg een tweede set ontvangen. Tot slot werd mijn geld zelfs teruggestort voor de moeite! Wat een topservice, ik zou iedereen aanraden om je flashcards hier te bestellen. Voor mijn studie gebruik ik ze veelvuldig!

13 de outubro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Heel erg bedankt voor je ontzettend positieve beoordeling, ondanks alle vertraging! Succes met leren en we hopen dat de flashcards je hierbij goed gaan helpen. Nogmaals dank!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kwalitatief goed, super service, snelle levering

Kwalitatief goed, super service, snelle levering. Tussen alle kleurtjes zijn de witte een beetje saai, jammer dat ik zelf niet beter heb opgelet toen ik ze bestelde.

29 de setembro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel voor je goede beoordeling! In het kleurenpakket zitten inderdaad ook witte kaartjes, daar zal in de toekomst vast nog verandering in komen :-)

Super Bedrijf!!

Heel makkelijk om flashcards te bestellen en uit te kiezen! Werd heel snel bezorgd en de kwaliteit is super!

7 de setembro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Geweldige beoordeling, dank je! En ook goed om te horen dat de manier van bestellen bevalt, zijn we erg blij mee. Veel plezier met de flashcards!

Super mooie kaarten

2 de setembro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Bedankt voor de beoordeling en we zijn erg blij dat ze bevallen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden over de levering van de …

Erg tevreden over de levering van de Flashcards voor de kinderen; er wordt al goed gebruik van gemaakt. Enige minpuntje vond ik dat er geen bestellijst bij zat met overzicht van wat we precies besteld hadden in combinatie met de bijbehorende icoontjes. Uiteindelijk zijn we er wel uitgekomen natuurlijk, maar een lijst was makkelijk geweest. Verder prima service en ik zou het iedereen aanraden als leren met behulp van flashcards een must is!

2 de setembro de 2017

Resposta da Confetti Campus

Heel erg bedankt voor de uitgebreide beoordeling en de goede tip. We gaan hier direct mee aan de gang, dank je wel!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi en kwalitatief goed product

De flashcard hadden iéts beter verpakt mogen worden, maar verder zijn ze super! Mooi dik papier van goeie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel voor deze mooie beoordeling en we zijn erg blij dat de kwaliteit bevalt. De verpakking krijgt binnenkort een update :-)

Super tevreden

Vrijdag middag besteld maandag thuis. Erg goede kaartjes, lekker dik, niet doorschijnend. heb hierdoor eindelijk mijn tentamen gehaald. Erg tevreden!

Resposta da Confetti Campus

Heel erg bedankt voor je review en gefeliciteerd met het behalen van je tentamen. Daar doen we het voor!

Classificada 3 em 5 estrelas

Gemiddeld

Ik kreeg geen track&trace code, mijn flashcards werden na een week bezorgd ipv 1 á 2 dagen. Via Facebook heb ik contact gezocht met flashcards en zij waren wel behulpzaam. Echter, vind ik de prijs en kwaliteit verhouding gemiddeld en baal ik wel van de niet nagekomen beloofde levertijd.

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel voor je reactie en terechte opmerking wat betreft de levering. Hier ging alles mis wat mis kon gaan. We zijn heel erg druk bezig met het nog verder verbeteren van de verzending. Alsnog bedankt voor je bestelling en we hopen dat de flashcards je helpen bij het leren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, mooie dikke kaarten en een goede service

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel Gaya voor je beoordeling! Veel plezier ermee!

Goede webshop

Snelle levering. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en de bedrukking is mooi.

4 de junho de 2017

Resposta da Confetti Campus

Fijn om te horen en dank je wel voor je review!

Prima

Alles zoals verwacht en snel bezorgd.

27 de abril de 2017

Resposta da Confetti Campus

Super, fijn om te horen en dank je wel voor je beoordeling!

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening, snel de kaartjes binnen. Alleen blijft het apart dat de oude "archiefkaartjes" nu flashcards moeten worden.

27 de abril de 2017

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel voor je beoordeling! En klopt inderdaad ;-) We zijn voor de internationale naam gegaan, maar het zijn idd archiefkaartjes.

Top!

Snelle levering, producten volgens bestelling geleverd

25 de abril de 2017

Resposta da Confetti Campus

Dank je wel voor je beoordeling en veel plezier met de flashcards!