Beklageligvis skal man sætte en stjerne for at kunne skrive denne besked, for det fortjener I bestemt ikke. Oplever netop nu 2 af jeres chauffører kører vanvids kørsel på motorvejen fra København mod... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sidder i Fleet på vej fra Kbh til Aalborg - med Buller ved rattet. Det har på alle måder været en behagelig oplevelse ! Købet i appen er let og overskuelig. Der kommer løbende opdateringer på d... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er så glade for at kunne køre med Fleet. Vi kører ofte fra Herning til København. Vi kunne dog godt ønske os et stop på Køge Nord st. Især også fordi at busstrædet ved DGI-byen kan være ubehagelig... Ver mais
A empresa respondeu
Første tur med Fleet fra Holstebro til KBH. 79 kr, fint toilet. Meget behagelig tur, hvor vi ankom en halv time før tid. Chaufføren Jolly er den sødeste, mest hjælpsomme, engagerede og informative b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Fleet er et nyt fjernbusselskab ejet af VIKINGBUS. Vi har en kæmpe flåde af busser, der kører på tværs af Danmark hver dag. Uanset hvem du er, eller hvad du skal, har vi et sæde til dig. Vi planlægger vores ture ud fra hvor mange, der gerne vil med, og derfor kan vi altid garantere dig en plads, når du bestiller helt op til 24 timer før afgang. Og uden at sprænge budgettet. Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!
Informações de contacto
Dinamarca
- fleet.dk
Jeg har kørt med Fleet et par gange nu…
Jeg har kørt med Fleet et par gange nu og hver gang har det været en kanon oplevelse. Prisen er i orden og det er nogle søde, servicemindede chauffører der kører.
Jeg kørte sidst fra KBH til Esbjerg og min kæreste og jeg var de sidste ombord i bussen fra kolding. Vi skulle hjem til Fanø og chaufføren tilbød at køre helt ned til færgen og sætte os af. KANON SERVICE!

Resposta da Fleet
Tak for en super tur fra KBH til…
Tak for en super tur fra KBH til Haderslev - god, sikker kørsel og super venlig chauffør.

Tak til Thomas
Tak til Thomas for god tur Horsens - København i dag

Resposta da Fleet
Hvis ankomst er 13.30 og man har et…
Hvis ankomst er 13.30 og man har et tog, man skal nå, er det surt, når man er forsinket på grund af chaufførers kaffesnak og ikke holder fokus på at leve op til ankomsttider.
Jeg ankom 45 min senere.
Toget var kørt. Det var det også for Fleet, for første og sidste gang!
Det var mig et dyrt bekendtskab.

Resposta da Fleet
Ingen refusion ved uheld/aflysninger sker.
Bussen vi skulle med, virkede ikke som den skulle, som resulteret i at vi kom med en mini bus mod Middelfart, hvor vi igen skulle med en anden fleet bus, hvilket var en god løsning af problemet, men vi sad dog i iskolde busser det første stykke af turen, alle blev nødt til sidde med overtøj, handsker og hue for at kunne holde varmen bare nogenlunde.
Grunden til at jeg giver 3 stjerner, er at når ting som disse sker, har man ikke ret til at få sine penge tilbage, selvom bussen er forsinket eller hvis fleet selv vælger at aflyse en afgang.

Fantastisk god service
Fantastisk god service, kører til tiden, rene busser, søde buschauffører. Endelig kan jeg komme hjem til min mor i Jylland til en fornuftig pris ❤️❤️❤️❤️❤️ Jeg kørte med Buller 😃

Imponerende service
Imponerende service.
Måtte flere gange ændre min billet, og til sidst helt aflyse min tur en time inden afgang.
Fantastisk service, hjælpsomhed og forståelse hver gang jeg kontaktede dem.
Mod al forventning fik jeg et tilgodebevis på min billet - incl. plads reservation.

Resposta da Fleet
Hans og Omar har været de bedste…
Hans og Omar har været de bedste chauffører jeg hidtil har haft. Pga. sneen var vi delayed med 3 timer, hvilket gjorde jeg næsten missede mit fly. De reddede dagen ved at tilbyde, at køre til Københavns Lufthavn i stedet for at hjælpe mig. Fantastisk service!

Resposta da Fleet
Udemærket bustur, men manglende service
Udemærket bustur, ingen klager der.
Sagen er dog den at jeg har et tilgodebevis de ikke ønsker at udbetale. Dette er i strid med lovgivningen, men de er ligeglade, da de mener deres handelsbetingelser er vigtigere end vores lands regler.
Ifølge forbrugerombudsmanden skal alle elektroniske gavekort udbetales til kunden, hvis dette ønskes

Elsker at køre med Fleet
Elsker at køre med Fleet. Busserne er behagelig med mulighed for opladning, chaufførerne har godt humør (ihvertfald dem jeg har rejst med) og man kommer tit lidt før tidsplanen. Kan kun anbefale, når man skal fra Jylland til København:)

Afgangstid overholdt
Afgangstid overholdt, ankomst 25 minutter tidligere end køreplan. Alt var iorden og jolly var en både dygtig og meget behagelig chauffør

Jeg kører tit med fleet
Jeg kører tit med fleet. Gode busser og venlige chauffører. DOG synes jeg ikke, at jeg kan finde ladestikket? Der bliver oplyst, det er under sædet, men nu har jeg altså gennemsøgt med lys og kunne ikke finde det, så min tlf har 2% halvvejs på turen. Kan I forklare mig, hvor stikket er?

Resposta da Fleet
Tak for en dejlig tur Vejen-København…
Tak for en dejlig tur Vejen-København den 23. december og retur den 26. december. Fin bus, Dennis, chauffør, meget serviceminded og dygtig chauffør og informativ om tidspunkter.
Tak for de 2 dejlige ture. Vi mødes igen.
Kirsten

Flink og venlig chauffør
Flink og venlig chauffør , kørte fint, stille og roligt, selv om vejret var udfordrende.

Altid imødekommende chauffører
Altid imødekommende chauffører, de giver info om turen og så kører de godt 👍☺️
Vi kører Sønderborg - København og retur igen.
☺️👍

Fantastisk gode oplevelse
Fantastisk gode oplevelse . Stort tak til Jolly som gjorde turen fra København til Holstebro utrolig hyggeligt , med hans sjove indslag . Jeg kan varmt anbefale at benytte dette bus selskab

Stormen Pia/ God tur
Vi havde en rigtig god oplevelse da stormen Pia viste sin kraft. vi skulle tilbage til Holstebro fra en i København.. for det første nåede vi at komme over broen inden den lukkede.. for det andet havde vi en rigtig god/sjov Chauffør ( Steffen ) som forstod at bevare roen hos os. Trods en lidt for vild tur. Han sagde bl a. Vi triller bare lige så stille over.😂 jeg havde 3 store drenge med som var i København for første gang, heldigvis blev turen også en god oplevelse for dem. Mange 👍👍👍👍

Resposta da Fleet
Megagod oplevelse var med d 20 december…
Megagod oplevelse var med d 20 december tur retur samme dag, vi havde en dejlig chauffør Stefan, som kørte godt og sikkert begge veje. For eftertiden vil jeg bruge fleet,hvor man slapper af på hele turen ingen skift og venten.God jul

Resposta da Fleet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.