Super haveskur
Har købt et haveskur. Super fint og gennemtænkt, kvalitet og udførsel i top, leveret til tiden og med en personlig betjening, som er uovertruffen. Prøv dem……

Resposta da Flexanex
FLEXANEX producerer havehuse, annekser til sommerhuset og tiny sommerhuse. Fælles for hele vores sortiment er, at det bliver produceret på vores egne fabrikker i Nordjylland. Og vi har mange års erfaring med at bygge luksushytter til campingpladser, hvor kvaliteten og holdbarheden er i top. Vores havehuse bliver produceret i fleksible moduler, som giver frihed til at design dit havehus efter dine ønsker. Du kan vælge at samle og montere havehuset selv eller benytte dig af vores montører til opgaven. Vores annekser og tiny sommerhuse bliver produceret som nøglefærdige løsninger og leveret på en blokvogn direkte på din adresse.
Klokkestøbervej 11, 8800, Viborg, Dinamarca

vi bestilte et havehus type D på 26 m3
og fik rigtig god support i bestillings fasen med hurtige svar og vejledninger.
vi valgte at tilkøbe opsætning og montering af huset. Den lokale tømrer hyret af Flexanex rejste huset på 2 og en halv dag inklusiv isolering og inderbeklædning af huset på trods af vejr udfordringer. Et rigtigt godt og veludført arbejde så top anbefalinger herfra.

Resposta da Flexanex
Meget tilfreds med mit nye skur. Købte Type D 23 m2. Stor fleksibilitet i design og lækkert produkt at arbejde med - ligetil at montere og alt passer godt sammen. Vi (to mand) fik samlet huset over fire dage. God support fra ejer/medarbejdere undervejs i afklarings- og købsproces og ifm. de få spørgsmål, der kom undervejs.

Resposta da Flexanex
Annekserne fra flexanex er rigtig god kvalitet. Jeg købte C versionen som kom hurtigere and forventet. Jeg satte det selv om med en tømrer-kammerat over 4 dage inklusiv fundamentet. Jeg var glad for at have en fagmand indover men så gik det også meget nemt. Vi havde lidt udfordringer med en hoveddør men det blev løst med god service fra firmaet. Er rigtig godt tilfreds med det færdige resultat og kvaliteten ag huset.

Resposta da Flexanex
Bestilte et type D annex på 19,5m2.
Giver min oplevelse ifht købsproces, modtagelse, kvalitet af hus og efterfølgende kundeservice 5 stjerner.
Præcis det hun der passer mit behov - kvalitet og flexibilitet matcher det lovede og det forventede. Super hus til pengene, og som jeg har kunnet samle selv uden praktisk/faglært uddannelse.
Mvh Karsten, 8680 Ry

Resposta da Flexanex
Et solidt udhus på et højt niveau.
Fint modulsystem som giver gode indretningsmuligheder.

Resposta da Flexanex
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.