Informações sobre a empresa

3. Loja de computadores e acessórios
  4. Fornecedor de equipamento para mobilidade
  5. Saúde e segurança ocupacional

Escrito pela empresa

Om Flexxi: Flexxi skaber smarte, funktionelle og stilrene løsninger, der gør hverdagen mere fleksibel og ergonomisk. Vores signaturprodukt, Flexxeren, er en foldbar og justerbar laptop-stander, designet til optimal arbejdsstilling – hjemme, på kontoret eller på farten. Den kombinerer mobilitet, komfort og kvalitet og hjælper med at reducere belastning af nakke og ryg, så du kan arbejde mere effektivt. Vi prioriterer høj kvalitet, hurtig levering og god kundeservice, så du altid får en tryg og positiv oplevelse. Tak fordi du støtter vores rejse – vi glæder os til at hjælpe dig med at arbejde smartere. Hos Flexxi brænder vi for at skabe smarte, funktionelle og stilrene løsninger, der gør hverdagen mere fleksibel og ergonomisk. Vi har specialiseret os i innovative produkter, der optimerer din arbejdsplads – uanset om du arbejder hjemmefra, på kontoret eller er på farten. Vores signaturprodukt, Flexxeren, er en foldbar og justerbar laptop-stander, der kombinerer mobilitet, komfort og design. Den hjælper dig med at opnå en bedre arbejdsstilling, reducere belastning af nakke og ryg og i sidste ende øge din produktivitet. Vi tror på, at små justeringer kan gøre en stor forskel for dit velvære i en travl hverdag. Hos Flexxi går vi op i kvalitet, funktionalitet og kundetilfredshed. Vi stræber efter at levere produkter, der ikke kun ser godt ud, men også gør en reel forskel. Derfor tilbyder vi hurtig levering, nem returnering og en kundeservice, der altid er klar til at hjælpe. Vi er stolte af at være en virksomhed i vækst og glæder os til at hjælpe endnu flere med at arbejde smartere Tak, fordi du er en del af vores rejse! Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe en mere fleksibel og behagelig arbejdsdag.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Har bestilt Flexxi produkt & returneret

Beløbet er nu modtaget. Efter 2 mail, kontaktet af kundeservice. Beløbet modtaget retur.
Har bestilt Flexxi produkt, Flexxeren, opfyldte ikke mine krav, og har sendt retur.
Har nu ventet på min returbetaling i 5 uger, og intet hørt. Skrevet mail af flere gange, og kan ikke komme i kontakt med dem. Meget hurtig til at fremsende produktet, men efter forsendelsen/modtagelsen ikke muligt at kontakte dem!

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Genial kompakt "arbejdsbord"

Super praktisk at have med rundt grundet den kompakte størrelse, når den er foldet sammen...
Bruger den lige fra, at se serie i sengen til at have med i firmabilen (kassevogn), så jeg nemt kan sidde med computeren på førersædet og tjekke mails, ordne faktura mm.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Flexxi. De var hurtige til at svare, meget professionelle og nemme at samarbejde med hele vejen igennem. Kommunikationen var klar, og jeg følte mig godt informeret fra start til slut. Alt i alt en tryg og effektiv proces — jeg kan klart anbefale Flexxi

15 de dezembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais