Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de limpeza

Escrito pela empresa

Hos Sneakerwash.dk brænder vi for at forlænge levetiden på det, mange betragter som deres mest elskede accessories: sneakers. Sneakers er ikke længere bare fodtøj – de er en del af din personlige stil, dit udtryk og ofte et produkt, du har investeret tid og penge i at finde. Derfor fortjener de også den bedste pleje. Vores mission er enkel: at tilbyde en praktisk, holdbar og smart løsning, som gør sneaker-pleje lettere og mere effektiv. Med Sneakerwash.dk får du produkter, der kombinerer funktionalitet med omtanke – for både dine sneakers og for dig.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super godt produkt

Super godt produkt, og super fin oplevelse:)

15 de fevereiro de 2026

Hej Theo

Tak for anmeldelsen
Godt at høre, at du have en god oplevelse, og er glad for produktet.

Hurtig levering & høj kvalitet

Havde en fantasktisk oplevelse hos Sneakerwash.dk
Produktet er i super god kvalitet og fungere helt perfekt! Hurtig levering og helt klart et sted som kan anbefales!

1 de outubro de 2025

Hej Hoang

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse:)

Super god service

Super god service, nemme at komme i kontakt med og hurtig levering på produktet!

Kan kun anbefales

28 de setembro de 2025

Hej Tobias
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at du havde en god købsoplevelse

Kan klart abefales

Kan klart abefales, produkterne er i top og klasse kundeservices, man kan sagtens bestille fra denne hjemmeside👍👍

23 de setembro de 2025

Hej Zacharias

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, da du handlede hos os:)

Super oplevelse!

Fantastisk produkt og virkelig god kundeservice som gjorde det fedt at bestille. Kan klart anbefales!

10 de setembro de 2025

Hej William

Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse!

Produktet fungere mega godt

Produktet fungere mega godt!

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb. Så meget at jeg kom tilbage og købte en til min kæreste også.
Hurtig levering og ingen problemer.

3 de setembro de 2025

Hej Ditte

Vildt fedt, at din kæreste også lige fortjente en af samme produkt! Tak for din anmeldelse:)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er meget tilfreds med mit køb fra…

Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Sneakerwash.dk. Produktet er af høj kvalitet, og det gør virkelig en forskel for mine sneakers – de bliver rene uden at tage skade. Det er tydeligt, at der er tænkt over både funktion og materialer. Kan klart anbefales, hvis du går op i at holde dine sko pæne!

19 de setembro de 2025

Hej Louise,

Vi er meget glade for den positive respons!
Tak fordi du handlede hos sneakerwash.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais