Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Flower Bar oferuje świeże, oryginalne aranżacje kwiatowe dostosowane do potrzeb klienta. Moja mama byla zachwycona bukietem ktory dzięki doborze roślin i ozdób, dostarcza jej radości tygodniami. Dosta... Ver mais
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Ver mais
Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.
Informações de contacto
Mińska 24, 03-808, Warszawa, Polónia
- 536238032
- info@flowerbar.pl
- flowerbar.pl
Não respondeu a opiniões negativas
Fast delivery!
User friendly webpage! But the most fascinating part is the fastest delivery!
Flowers remain fresh for between 1 and…
Flowers remain fresh for between 1 and 2 weeks after delivery. And delivery is always on time.
Mega miły kontakt, świeże piękne kwiaty i dostawa na czas
5 out of 5 STARS for the Bar
Most likely I’m rather a tough critic as I used to own a flower shop myself. However, truly, I have nothing to critique about the Flower Bar. Today, I received a sympathy bouquet of roses and they are spectacular, every single one of them is simply perfect, no doubt hand picked and arranged perfectly as well. Flowers have an amazing scent and presentation was elegant, simple therefore very attractive. Bouquet brought a smile to my face as it should at this difficult time of loss and grief. Thank you Flower Bar a lot, for the professionalism and artistry, bravo, well done!
Great communication help with…
Great communication help with everything and the delivery went smooth
Highly recommend!!
Dostarczone kwiaty były przepiękne!
Dostarczone kwiaty były przepiękne!
Starannie dobrane, bardzo różnorodne, kolorowe- ucieszyły mnie równie mocno, co obdarowaną ☺ Bardzo wygodny i szybki kontakt zarówno mailowy, jak i przez Whatsapp, terminowa dostawa. Polecam!
Rewelacyjna kwiaciarnia!!
Rewelacyjna kwiaciarnia!!! Zamówiony online bukiet przerósł wszelkie oczekiwania.
Mooie bloemen van goede kwaliteit
Het bedrijf geeft een goede communicatie en de kwaliteit can de bloemen is zeer goed. Een echte aanrader om je vriendin te verrassen
Przepiękny bukiet i super obsługa klienta
Przepiękny bukiet! Szybki kontakt ze sklepem w razie zmian dotyczących czasu przesyłki. Na pewno skorzystam przy kolejnej okazji!
Piękny bukiet i pełen profesjonalizm w…
Piękny bukiet i pełen profesjonalizm w wykonaniu wszystkich próśb i wytycznych.
Rewelacja!
Pierwszy raz mi się zdarzyło, że bukiet był 1:1 jak na zdjęciu. Kwiaty jak i usługa -Rewelacja!
Zawsze świeże i piękne kwiaty
Zawsze świeże i piękne kwiaty!
Zamawiałam wielokrotnie rożne bukiety i były one takie same jak na ich internetowch zdjęciach.
Polecam w 100%!
Zamówienie bez problemu mogłam złożyć mimo iż mieszkam za granicą.
Świetna i szczegółowa komunikacja, szybka dostawa, piękne kwiaty, napewno jeszcze skorzystam z ich uslug.
Bukiet na zdjęciu wyglądał bardziej…
Bukiet na zdjęciu wyglądał bardziej okazałe. Być może spodziewałem się innych gabarytów. Co do reszty to obsługa, sposób dostawy zabezpieczenie i dodatkowe usługi w formie pisemnego bileciku na patkę z plusemm.
10/10 cudowne
Amazing and tasty flowers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.