Bra för att hitta billiga resor,men tänk på att du sen blir vidare kopplad till olika resebyråer som försöker packa på dej massor med extra avgifter och tjänster.Detta är dock inget du kan skylla på... Ver mais
Don´t use it! Hela konceptet är lurendrejeri! Det här är bara en tjänst som syftar till att ta betalt för en mängd olika saker du har svårt att ta ställning till. Hemsidan är designad för att du ska... Ver mais
Flygresor.se har tidigare varit bra. För fyra år sedan gav de mig beskedet att de resebolag som vill synas på Flygresor.se ska förbinda sig att följa de priser som står där. När jag nyligen bokade en... Ver mais
När jag hittat min resa så klickar jag och förs vidare till säljaren. Betalar jag med kreditkort så har jag reseförsäkring. Men vill jag betala med kort är det 199kr dyrare och det framgår inte av fl... Ver mais
Informação fornecida por diversas fontes externas
Jämför pris på flygbiljetter! Med ett klick söker du genom alla flygbolag & resebyråer - Hitta billigast flygbiljett snabbt & enkelt nu! Klicka här!
Stockholm, Reino Unido
- flygresor.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Geralmente leva mais de um mês para responder
Oärligt företag med lockpriser.
Oärligt företag med lockpriser.
Du väljer en resa efter det prisläge du känner är rimligt, du klickar på länken till resan, resan blir med ett klick mycket dyrare än lockpriset på annonserad länk. Klassikt bondfångeri. De resor jag försökt beställa blir blir 1000-2000 kr dyrare med ett klick på musen. Detta klick sker inte efter 5-10 min utan någon sekund efter att sökningen är färdig.
Priset höjs inte på grund av de tillägg flygbolagen har för avbockningsbara biljetter eller extra bagage. Utan grundpriset höjs. Beklagligt att dessa oärliga bolag år ut och år in för bete sig på detta förkastliga sätt.