Flyhjelp Opiniões 2537

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos

Sobre Flyhjelp

Escrito pela empresa

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Escrito pela empresa

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Flyhjelp for forsinket fly

Vi fikk en 5 timers forsinkelse fra Alicante, og det eneste Norwegian kunne tilby, var en voucher på €10, så vi kunne kjøpe en kaffe! Vi leste at vi hadde krav på € 400 hver, men flyselskapet ville bare dekke reelle utgifter med kvittering. Vi fant fram til Flyhjelp, og søkte hjelp. Selv om de advarte om lang behandlingstid, fikk vi gode nyheter etter bare to uker. De tok 30%, men det var det verdt! Vi satt igjen med €560, som vi er storfornøyd med. Vi hadde aldri klart det på egen hånd!

10 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er glade for at vi kunne hjelpe ❤️😊

Anbefales på det sterkeste

Flyhjelp gjorde en ellers frustrerende situasjon veldig enkel for meg. Kundeservicen var vennlig og tålmodig, og de forklarte alt på en forståelig måte. Jeg betalte ingenting før saken var vunnet, og pengene kom raskt på konto. Dette er virkelig en tjeneste jeg vil anbefale til alle reisende.

5 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk for anbefalingen ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Fantastisk hjelp

Fantastisk, mitt fly fra milano til Oslo ble kansellert i oktober. Jeg ble ombooket til et nytt fly mange timer senere, med mellomlanding i Paris. Jeg tok kontakt med flyhjelp og de ga seg ikke og nå 1 april kom erstatningen. Anbefales. Tusen takk til Flyhjelp

1 de abril de 2026

Vant fram i min sak :-)

Prøvde først selv å kreve kompensasjon fra flyselskapet uten hell. Satte Flyhjelp på saken, og etter ca 2 mnd klarte Flyhjelp å vinne fram og eg fikk min kompensasjon.

29 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Classificada 1 em 5 estrelas

My flight got cancelled. Out of fuel?

My flight got cancelled because they were out of fuel? Got a new flight two days later.. tried to call them and it was no help to find. Would not recommend flying with SAS. Terrible service.

27 de março de 2026

Dear Nikolai,
We are not SAS but the company Flyhjelp who helps passengers who experience problems with their flights. It might seem like you've misunderstood who we are?

Best regards

Classificada 2 em 5 estrelas

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele…

Flyhjelp satte seg ikke inn i hele saken og avviste kravet med dårlig vær på siste flyplass før ankomst. Mine forsinkelser skyldtes tidligere avganger som var innstilt og kraftig forsinket. Det hadde ingenting med dårlig vær å gjøre!
Som følge av det kom jeg for sent til siste flyplass, mistet oppsatt fly der. Det ble etter hvert dårlig vær OG nye store forsinkelser på siste flyvning.

26 de março de 2026

Hei Merete,
Vi håper du kan inkludere saksnummeret ditt i anmeldelsen så vi kan finne saken og sjekke om vi har behandlet den riktig 😊

Profesjonelt

Profesjonelt hele veien. Forsinkelse på rundt fire timer. God informasjon underveis og penger kom raskt inn på konto.

26 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk ❤️ Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Classificada 5 em 5 estrelas

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb…

Flyhjelp gjorde en fantastisk god jobb da flyet vårt til Dubai i januar ble forsinket både fram og tilbake (Air France). Veldig god info hele tiden, og idag fikk vi beløpet inn på konto. Tusen takk, kan anbefales på det varmeste!

14 de janeiro de 2026

Kjapt og effektivt

God oppdatering underveis. Det tok kun 1 veke frå krav sendt til pengene på konto

25 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe! ❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

bare tull

bare tull , dette fant ikke engang flyplassene jeg reiste fra og til ,

23 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Hvis du har problemer med å opprette saken så send oss gjerne en e-post på service@flyhjelp.no - så skal vi prøve å hjelpe deg 😊

Veldig fornøyd

Det er 1,5 år siden forsinkelsen skjedde, men flyhjelp har holdt ut siden start, og nå har jeg fått pengene tilbake! Tusen takk! Veldig veldig fornøyd

23 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Så bra å høre 🥰 Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe!

Classificada 4 em 5 estrelas

God hjelp, og penger tilbake 9 mndr etter flyforsinkelsen

Vi fikk god hjelp og forholdsvis rask tilbakemelding på mail underveis i saken. Kunne gjerne fått litt hyppigere status på hvordan saken lå an og hva som skjedde underveis. Saken drøyde veldig ut i tid før det kom en avgjørelse, og vi fikk penger tilbake. Flyforsinkelsen var i juni, og vi fikk penger tilbake i mars året etter.

22 de março de 2026

Resposta da Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Vi er glade for at vi kunne hjelpe!

Kjapt og effektivt!

Kansellert fly, med alt det medfører. Fikk tips om Flyhjelp og sendte alt inn. Raskt og effektivt, penger inn på konto knapt 1 mnd etter kansellering 👌

20 de março de 2026

Dette fungerte faktisk

Dette fungerte faktisk, jeg fikk hjelp, løpende informasjon underveis, og et resultat som var meget positivt. Det tok tid, men jeg hadde faktisk ikke forventet det gode resultatet i det hele tatt.

Resposta da Flyhjelp

Vi er glade for å høre at du er fornøyd ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg fikk refusjon for flyreisen

Flyhjelp hjalp meg å innfri kravet mitt til flyselskapet. Flyhjelp kan imidlertid bli bedre på den initielle opplevelsen, ettersom de var svært trege med å komme formelt i gang med å fremme kravet til flyselskapet. Jeg mottok heller ikke noen spesifikasjon på hvor mye flyselskapet betalte i refusjon, kun hvor mye selskapet trakk i gebyr og mums.

Resposta da Flyhjelp

Takk for tilbakemelding 😊 Det skal vi ta med oss videre!

Veldig fornøyd

Bra service. Hadde aldri klart å få kompensasjonen på egen hånd. Tok litt tid, men bra oppfølging underveis.

❤️

Tok tid men leverte

Tok tid men leverte. Og, kostet ingenting, de tar en fornuftig andel av det de henter inn.

Lurer du på om du har krav på noe, sjekk med disse. Opplevelsen var entydig positiv 👍

17 de março de 2026

Tusen takk ❤️❤️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais