Escrito pela empresa
www.lentoapu.fi
Escrito pela empresa

Holmbladsgade 133, 2300, København S , Dinamarca
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Fantastisk service! Jeg har prøvd i flere omganger å få kompensasjonen jeg har krav på uten hell, og hadde egentlig gitt opp. Når jeg satt Flyhjelp på
saken tok det de under 2 uker.
Flyhjelp var lett å bruke og holdt oss oppdatert mens saken pågikk. Vi fikk penger på konto raskt etter at de hadde fått gjennomslag for kravet.
Fikk god hjelp når SAS satte seg på bakbena og nektet for realiteter og regelverk. Tok litt tid å komme i mål, men Flyhjelp fulgte prosessen og til slutt ble det en ordning på også min sak :-)
Tusen takk til flyhjelp for trygg og god veiledning. Flyselskapet avviste alle mine henvendelser, men flyhjelp førte saken for meg. Meget godt fornøyd!
Flyhjelp fanget opp problemet umidelbart og bisto hele veien. Saken ble løst og begge parter: Flyhjelp og jeg sitter igjen med ett positivt resultat
Fantastisk enkelt, og veldig god informasjon gjennom hele prosessen.
Veldig nyttig og god tjenste. Flyselskapene avviser jo alle krav fra privatpersoner uansett,kan det virke som. Men etter at Flyhjelp overtok gikk det egentlig raskt å få gjennomslag. Vel verdt pengene og ikke minst å slippe all jobb og frustrasjon med å prøve å få til erstatning på egenhånd.
Flyet fra Thailand var forsinket og vi måtte overnatte i København, og med hjemreise dagen etter.
Tusen takk til Flyhjelp som førte til at vi fikk penger igjen. Uten deres hjelp hadde vi ikke hatt en sjanse.
Enkelt , lätt , mycket bra uppfölning under hela vägen, en strålande service! 10/10
Etter 2 kansellerte flygninger med Lufthansa på like mange bestillinger som resulterte i overnatting og vesentlig forsinket retur ville jeg prøve Flyhjelp. Med rask og enkel utfylling av skjema, god oppfølging under veis og et positivt resultat til slutt velger jeg å gi toppscore.

Resposta da Flyhjelp
Takk for alle hjelp når ikke flyselskapet ikke tok ansvar, og takk for dere kjørte saken og vant .

Resposta da Flyhjelp
Fikk god hjelp og saken løste seg til slutt selv om det tok lang tid
Fikk god informasjon underveis

Resposta da Flyhjelp
Flyhjelp var en positiv opplevelse. God oppfølging underveis i prosessen og orientering om saksgangen. Anbefales!

Resposta da Flyhjelp
Da eg fikk høre om dere trodde eg ikke det var sant. Prøvde meg allikevel for det var slitsomt å prøve å kjempe alene. Tusen hjertelig takk for all hjelp! Dere gjør en god jobb!

Resposta da Flyhjelp
Jeg fikk utrolig god hjelp og hadde ikke selv klart å få disse pengene refundert fra flyselskapet.
Tusen takk til dere i Flyhjelp😊🌟

Resposta da Flyhjelp
Jeg vil gjerne dele min erfaring med Flyhjelp.
Flyet vårt fra Stockholm med SAS ble kansellert 23.03.2024. Jeg fikk beskjed fra flyselskapet om at jeg hadde rett på kompensasjon, og at jeg bare måtte søke via SAS sin nettside. Samtidig mottok jeg en e-post fra selskapet jeg kjøpte billettene gjennom, hvor de anbefalte å bruke Flyhjelp for en raskere og tryggere prosess.
Jeg stolte på dette og registrerte saken hos Flyhjelp samme dag. Etter mer enn to år fikk jeg endelig svar – jeg var ikke berettiget til erstatning.
Som kontrast ble flyet vårt kansellert fra London sommeren 2025. Denne gangen søkte jeg direkte hos flyselskapet, og etter kun tre uker fikk jeg utbetalt kompensasjon.
Min ærlige anbefaling: Søk direkte hos flyselskapet først. Hvis du har krav på kompensasjon, går det ofte både raskere og enklere.

Resposta da Flyhjelp
Skriver nesten ALDRI sånne tilbakemeldinger som det her. Men her føler jeg de gjorde seg fortjent til det. Var jækla skeptisk til flyhjelp og opplegget. Men ble veldig positivt overraska. Sendte inn saken i starten av mars etter en reise til Roma. Og nest siste uke i april allerede får jeg utbetalt hele beløpet vi krevde. selvsagt med trekk for hva Flyhjelp tar for å bistå.
Lettvindt, noe dyrt kanskje med 30% for å ta saken, men veldig enkelt og fungerte veldig bra. Verdt å slippe å tenke på det og la andre håndtere saken

Resposta da Flyhjelp
Takk til Flyhjelp som kjørte min sak via rettssystemet. Det handler i bunn og grunn ikke om penger, men at flyselskapet (i dette tilfelle SAS) tar ansvar når det røyner på. Jeg klarte ikke å få sas til å erkjenne ansvar, så Flyhjelp trådde til. Ja det koster penger å få hjelp, men nå er det nok penger til en annen flybillett, og jeg føler rettferdighet har skjedd.

Resposta da Flyhjelp
Bra jobbet, fikk pengene etter Lufthansa streiket. Fort og enkelt.

Resposta da Flyhjelp
Helt ubrukelig. Snakker i store ord på hvor mye de jobber for deg og din sak, men gjemmer seg bak diverse retningslinjer og annet svada når det kommer til stykket. God til å skylde på alle andre enn seg selv og sin egen inkompetanse.

Resposta da Flyhjelp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.