Flyhjelp Opiniões 2539

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var skeptisk til om jeg skulle bruke Flyhjelp, men tenkte at jeg har vel ikke så mye å tape.. Og det hadde jeg seriøst ikke! Var enkelt å gi den informasjonen de trengte, de holdt meg oppdatert hele v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig enkel tjeneste å bruke. De svarer raskt, er profesjonelle og gjør det mye lettere å få den kompensasjonen man faktisk har krav på. Jeg kommer definitivt til å bruke dem igjen hvis flyet mit... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fant dem på instagram, flyet var veldig forsinket. Sendte forespørsel, fikk svar med det samme at det var muligens en sak. Enkelt å rapportere. Fikk erstatning og god informasjon underveis om når peng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mye skjema og sånt som må fylles ut og ting tar litt tid, men det er hos flyselskapet det går treigt. Men det er verdt det! Saken løste seg til slutt og jeg fikk betalt det jeg hadde krav på pga forsi... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços jurídicos

Sobre Flyhjelp

Escrito pela empresa

Flyhjelp er en skandinavisk virksomhet som hjelpe med å sikre økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger. Vi er eksperter på områdets juss og står for kommunikasjonen med flyselskapene, som ofte er tilbakeholdne med å utbetale kompensasjonen, selvom de faktisk har en informasjonsplikt.

www.flyhjelp.no

www.flyghjälp.se

www.flyhjælp.dk

www.lentoapu.fi

Flyhjelp - Bringing justice to travelers

Escrito pela empresa

Ingen utgifter
Hvis kompensasjon uteblir, har vår ytelse vært gratis.
Høy utbetaling
Vi vinner 92% av alle oppstartete saker. Det skyldes at vi er eksperter på det juridiske felt, og er klare til å ta din sak hele veien til retten.
Full erstatning
Vi gir deg hver eneste krone som du har krav på. Vi kan også refundere dine utgifter til hotell, transport samt mat og drikke hvis kvitteringer er beholdt.
God kundeservice
Våre kunder mener at vi har den beste kundeservice fordi vi tar oss tid til hver enkelt kunde, og svarer på mail, chat og telefon. For oss er hver kunde unik.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Hurra for flyhjelp:

Etter to fånyttes forsøk på å klage direkte til flyseslakapet, prøvde jeg omsider flyhjelp. Så glad for at jeg gjorde det. Ryddig og mye raskere enn jeg hadde forventet. Anbefales.:)

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe deg ❤️

Brukervennlig og rask

Det var utrolig lett å bruke Flyhjelp. Rask respons, og fikk gjennom mitt krav ila kort tid. Anbefales.

5 de fevereiro de 2026

Takk 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk god hjelp av Flyhjelp etter…

Fikk god hjelp av Flyhjelp etter flyselskapet avviste søknad om refusjon etter forsinkelse. Flyhjelp holdt meg oppdatert under hele prosessen.

28 de janeiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er vi glade for å høre 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjempe enkel og ryddig saksgang

Kjempe enkel og ryddig saksgang, bare å lene seg tilbake å vente på utbetaling. Informative oppdateringer underveis.

1 de janeiro de 2026

Så bra å høre 😊 Takk!

Anbefaler absolutt flyhjelp

Anbefaler absolutt flyhjelp! Trudde aldri jeg skulle nå frem med krav til SAS, men det gikk veien takket være flyhjelp! De har vært ryddige og informert meg hele veien om hvordan saken min lå ann. Takk❤️

28 de janeiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Det er veldig hyggelig å høre ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Må bare si jeg er veldig godt fornøyd…Ingen grunn til å klage

Må bare si jeg er veldig godt fornøyd med Flyhjelp. Norwegian var ikke villig til å hjelpe når vi hadde kjøpt billetten på finn.no Her har det gått fort å greit,
Bare å spre dette firmaet til venner å bekjente som opplever forsinkelse når det er tekniske problemer med flyreise

12 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Så fint. Vi er veldig glad for at vi lykkes med saken 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Terningkast 6 for flyhjelp😉

Jeg har nå vært i kontakt med flyhjelp 3 ganger, siste gang for 3 uker siden. Alle gangene har det vært med hell. Jeg selv 2 ganger og gutten 1 gang. Håper å få brukt dere mange flere ganger da jeg reiser mye frem og tilbake i jobbsammenheng, for dette er bare fantastisk...

28 de dezembro de 2025

Resposta da Flyhjelp

Tusen takk - vi setter kjempestor pris på en så fin tilbakemelding 😊 Er det en grunn til at du ikke ville gi oss full score? Vi tar gjerne imot tilbakemelding og ønsker alltid å bli litt bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er kjempefornøyd med den service de…

Jeg er kjempefornøyd med den service de har utført. Fra å bli ‘avvist’ hos forsikringsselskap og flyselskap, har Flyhjelp hjulpet meg med å få tilbake penger etter den opplevelsen vi hadde. Tusen takk !!

21 de junho de 2025

Resposta da Flyhjelp

Vi er veldig glad for at vi kunne hjelpe ❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Flyhjelp forkaster saker!

Flyhjelp tar kun saker de vet de vinner!

Når du har fyllt ut masse hos dem, og de sier at beklager du får ikke refundert penger for denne flighten, så er det kun fordi de ikke orker å ta saken.

Når de sier de tar sakene til retten, bare tull. Jeg vet jeg har krav på kompensasjon, men de gidder ikke å ta saken for meg.

Dersom du kommer videre da, så kan du like godt gjøre det selv. Flyhjelp tar kun saken som er NO BRAINER å vinne.

15 de janeiro de 2026

Resposta da Flyhjelp

Hei! Kan du dele saksnummeret ditt så jeg kan se nærmere på saken? Det dukker nemlig ikke opp noen sak når jeg søker på navnet ditt. Det du skriver stemmer ikke. Vi tar ofte saker videre til retten som vi ikke er helt sikre på at vi kan vinne. Men for å ta saken videre til retten skal den underbygges av de juridiske forholdene. Det er eu forordningen for flypassasjerer rettigheter som legger retningslinjene for hva som gir krav til kompensasjon og ikke. For eksempel vil det ikke være mulig å få kompensasjon hvis dårlig vær var årsaken til forsinkelsen. Men her finnes det også flere detaljer som avgjør om man likevel kan ha rett til kompensasjon - for eksempel om flyselskapet ga en ombooking i tide og hvilket land det er mulig å stevne saken i. Det er nemlig også stor forskjell mellom landene på hvilke saker som kan vinne gjennom. Men jeg må nesten få saksnummeret ditt for å gi deg en konkret tilbakemelding på akkurat din sak 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Very effective and Professional…

Very effective and Professional Company.Always keeping you up to date on the case process. Even after case was rejected twice they did not give up and managed to secure compensation for myself and spouse. I doubt we would have got a single penny if we had requested the airline directly. Keep up your good work :)

29 de outubro de 2025

Thanks a lot 😊😊

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais