Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Ver mais
A empresa respondeu
Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Ver mais
A empresa respondeu
Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Escrito pela empresa
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jeg havde et forsinket fly i 2022, og meldte det, dengang. Siden har jeg fået mails fra dem, men troede faktisk ikke der var ægte.
Men bum! Pludselig skrev de at sagen var løst, og nu har jeg modtaget 1800kr for to fly billetter 😅🤩

Resposta da Flypenge.dk
Det var et meget langt forløb at få udbetalt pengene fra flyselskabet, men jeg følte mig i processen godt informeret.
Årsagen for den lange sagsbehandlingstid lå hos domstolene og ikke hos flypenge.dk. De har ihærdigt kæmpet min sag. Tak for hjælpen.

Resposta da Flypenge.dk
På trods af 7 års tovtrækkeri med fly selskab fik Flypenge en kompensation igennem for mig, meget tilfreds også med de løbende opdateringer på fremdriften fra dem❤️🙏

Resposta da Flypenge.dk
Rigtig god service og oplevelse med flypenge.dk :-)

Resposta da Flypenge.dk
Vi har brug Flypenge.dk flere gange nu. Altid med information omkring sagerne. Det kan altid svare sig at få hjælp af dem. Selv efter en forsinkelse fra 1 år og 9 måneder siden, er det endelig lykkedes at få kompensation fra flyselskabet. Det har været en lang og sej omgang

Resposta da Flypenge.dk
I september 2022 rejste jeg til Bosnien. Jeg brugte Wizzair flyselskab. Få dage før jeg skulle rejse tilbage til Danmark, modtog jeg en e-mail fra Wizzair om, at mit fly var aflyst uden mulighed for ombooking. Wizzair refunderede pengene for min billet, men jeg måtte betale en meget dyr billet til et andet flyselskab for at vende tilbage til Danmark. Jeg mente, at jeg på grund af dette og at jeg kom til Danmark med forsinkelse, var berettiget til den kompensation, jeg havde anmodet om fra Wizzair. De mente, at jeg ikke var berettiget til kompensation. I februar 2023 kontaktede jeg Flypenge.dk , og de indvilligede i at anlægge en kompensationssag mod Wizzair på mine vegne. Da Wizzair ikke accepterede kompensationsanmodningen, sagsøgte Flypenge.dk Wizzair i retten. Retssagen tog lang tid, men endte positivt til min fordel, og jeg modtog en kompensation, som blev udbetalt til mig i august 2025. Jeg skal understrege, at jeg i hele forløbet blev holdt informeret om alle ændringer i sagen af de meget venlige Flypenges medarbejdere. Jeg kan kun anbefale Flypenge til alle, der har lignende problemer med flyselskaber.

Resposta da Flypenge.dk
Ærlig og redelig hjælp - hvis man ikke orker at forsøge at køre en proces om flyforsinkelse selv.
Vi ahr modtaget vores erstatning og Flypenge.dk har fået deres gebyr - som det tydeligt fremgik.
Det tog længere tid, end vi (og måske også de??) forventede. Men der var hurtigt svar, da jeg spurgte til dette.

Resposta da Flypenge.dk
De kæmper kampen mod de store og giver aldrig op 🥊👍

Resposta da Flypenge.dk
Der har været god respons i form af udførlige mails med en rigtig god tone, imens sagen var igangværende - og selvom sagen tog fra sommeren 2022 til her i november 2025, var der løbende opdateringer omkring at min sag ikke var glemt, og at jeg ville blive informeret så snart de vidste mere. Min sag blev vundet og jeg modtog en pæn erstatning, så det var jeg ydermere meget tilfreds med :)

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge har endnu engang vundet min sag, det er 2 gabg de vinder indenfor for 2 år. Begge gange har flyselskabet prøvet at undslippe med mærkelige forklaringer, men jeg tænkte den får flypenge lov at tage sig af, og selvom det har været en lang og sej kamp så har de løbene holdt mig opdateret og BINGO pludselig en mail med “vi har vundet din sag” kan kun opfordre andre til at bruge flypenge, i har reelt ingenting at miste ved det da i kun skal betale hvis i vinder sagen og det er ud af de penge som i skal have tilbage. 6 stjerner herfra ud af 5 😎😘

Resposta da Flypenge.dk
De gav god feedback og følte jeg var med hele vejen, virkelig søde og god kundeservice

Hjælpsomme,
Det var fantastisk at kontakte dem.
Jeg er meget glad for at e få min kompensation hos flypenge.
Jeg vil helt sikkert anbefale flypenge.

Resposta da Flypenge.dk
En fantastisk service og information under hele forløbet.

Resposta da Flypenge.dk
Flypenge.dk kørte min sag mod RyanAir i mange år, og svarede altid straks på mine henvendelser. De holdt mig løbende orienteret om, hvad der skete i sagen, og gav ikke op. De vandt til sidst sagen for mig. Jeg fik nogle penge, jeg ellers ikke ville have fået, og det kostede mig ingenting. Stor tak for hjælpen!

Resposta da Flypenge.dk
Hjalp med at få mine penge tilbage

Resposta da Flypenge.dk
Fantastisk oplevelse og service hjælp for en dårlig oplevelse med RYAN AIR for 4 år siden.
I har kæmpet og givet løbende status undervejs i hele forløbet.
OG I VANDT SAGEN FOR OS - glæder os til at modtage kompensationen
Jytte bolander

Resposta da Flypenge.dk
Søgte kompensation igennem flypenge, troede egentligt ikke jeg ville få noget, men fik senere en besked om, at de havde skaffet 1300 kr. for en flyvning fra CPH-AAL.
Det var utrolig nemt. Kan kun anbefales!

Resposta da Flypenge.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.