Flypenge opnåede et resultat over min forventning, og samtidig var personalet meget insisterende over for flyselskabet (det er i hvert fald min overbevisning). Processen tog sin tid, men med en del up... Ver mais
A empresa respondeu
Havde ikke prøvet det før, så var lidt usikker. Tog lidt lang tid, men tænker at tiden afhænger af om flyselskabet samarbejder. Flypenge har hele vejen været meget venlige i deres henvendelser.... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Flypenge. Hele forløbet har været trygt, professionelt og meget venligt. De holdt mig opdateret hele vejen og fandt endda en løsning, da udbetalingen skulle... Ver mais
A empresa respondeu
Mig og min familie havde en forfærdelig oplevelse med Lufthansa, og vidste ikke hvad vi skulle gøre for at få kompensation. Men så hørte jeg om flypenge og tænkte at det var et forsøg værd. Det har... Ver mais
A empresa respondeu
Hvis dit fly har været forsinket, aflyst eller overbooket, kan du have ret til kompensation. Mange passagerer går glip af penge, fordi flyselskaber enten afviser krav eller ikke informerer om dine rettigheder. Din ret til kompensation er sikret gennem EU-forordning 261/2004, og hos Flypenge tager vi kampen for dig – vi håndterer hele processen og vi er specialister i at sikre den kompensation, du har krav på. Du slipper for besværet, og vi følger din sag helt til dørs. Tjek din sag gratis på www.flypenge.dk – det tager kun få minutter!
Escrito pela empresa
En fair løsning, når vi skaffer din kompensation.
Ørestads Boulevard 73, 2300, København S, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Flypenge kæmper for min rettigheder i flere år, uden dem har jeg ikke tålmodighed for kampen

Resposta da Flypenge.dk
Jeg har været informeret med jævne mellemrum hvor langt de er kommet i sagen, det har gjort at jeg følte mig tryg og i gode hænder. De måtte føre sag i retten for mig, og de vandt sagen, flot arbejde

Resposta da Flypenge.dk
God service, nemt at sætte i gang og god opfølgning.

Resposta da Flypenge.dk
De tog min sag, uden beregning
Kæmpede i over 2 år for at få mine penge tilbage, og jeg fik min erstatning efter en lang kamp
Tak for hjælpen 🙏🏻☺️

Resposta da Flypenge.dk
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, ville jeg gøre det:)
Meget nemt at komme i gang med sin sag og de følger op hele tiden. Utrolig hjælpsomme og serviceminded, hvis man havde spørsmål og min sag gik hurtigt igennem og blev afsluttet med penge retur:)

Resposta da Flypenge.dk
Hjalp mig med at få erstatning efter mit fly blev forsinket. God korrespondence og kundeservice gennem hele processen.

Resposta da Flypenge.dk
Fantastisk service og hurtig sagsbehandling med et rigtig godt resultat. Vi kan kun anbefale FLYPENGE.DK.

Resposta da Flypenge.dk
Fantastisk og hurtig service!
Efter mindre end 2 måneder har jeg i dag modtaget 2100 kr, som Flypenge har sørget for at kræve fra flyselskab.
Dette er en nem løsning og man slipper selv for alt det bøvl man kan kan komme ud for, når man indgiver krav til flyselskaberne.
Så tak for god service/hjælp Og kan kun anbefale jer 😊

Resposta da Flypenge.dk
Helt utroligt venlige og hjælpsomme mennesker. De gør et virkelig seriøst og glimrende arbejde. De kender kundernes rettigheder og er parat til at gå hele vejen. Tak fordi I er til.

Resposta da Flypenge.dk
Efter en kedelig 0-0 kamp i München mod Serbien, valgte Lufthansa at forsinke vores hjemtur med mere 3 timer. Big mistake når man kender flypenge, der skaffede kompensationen som forventet!

Resposta da Flypenge.dk
Hurtig og professionel hjælp til behandling af aflyst fly
Præcise anmodninger om hvilke oplysninger der er brug for til at behandle sagen
Imødekommende og meget venlige sagsbehandler

Resposta da Flypenge.dk
Deres kundeservice er på top, og de giver løbende opdatering på status af enkeltes sag, og sender rykkere til flyselskabet.
Det er enkelt at oprette en sag.

Resposta da Flypenge.dk
Det var nemt at oprette en sag, samt super serviceminded personale, sagen blev sat hurtigt i gang, samt de skrev med det samme da de oplevede tekniske problemer og fik rettet dette. På grund af de problemer tog det stadig kun 1,5 måned at få min kompensation, jeg vil klart anbefale alle at benytte sig af dem, for det vil jeg bestemt! Fantastisk service forsæt det gode arbejde.

Resposta da Flypenge.dk
Stay way. They will only handle the easy cases, which you easily handle yourself without the fee to Flypenge. They will pretend to take the difficult cases where they are actually needed, and then return after a lot of follow up to conclude they can not handle the case = you have lost a lot of time.
In our case, its was simple, then the flight was delayed more then 20 hours, but since origin of the flight was Nice, then it took Flypenge 10 months to inform us, that they could not handle the cases out other countries hand than Denmark. Originally they accepted the case

Resposta da Flypenge.dk
Hurtig tilbage melding efter indsendelse af krav, som var en nem proces. Tydelig kommunikation vedr. nødvendige bilag og meget venlige personer i telefonen. Tydelige omkring forventet behandlingstid, hvor tålmodighed er et must... Tog 3 år før sagen var færdigbehandlet, men det resulterede i en ganske pæn udbetaling til mig.

Resposta da Flypenge.dk
Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Flypenge.dk. De kæmpede vedholdende for min sag gennem lang tid og vandt den til sidst. Jeg er virkelig taknemmelig for deres indsats og kan varmt anbefale dem!

Resposta da Flypenge.dk
At jeg fik penge retur - trods lang ventetid.
Selskabet var vedholdende og vandt til sidst sagen

Resposta da Flypenge.dk
De hjalp fra start til slut og skaffede os næsten 15.000 kr. tilbage. Det var en lang sag, men de gav ikke op og sendte til sidst sagen i retten. Stor anbefaling!

Resposta da Flypenge.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.