Folkhemmet Möbler & Inredning Opiniões 99

TrustScore: 2 em 5

1,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte ett matbord från folkhemmet som var sprucket rakt över! Man ser att det har spruckit vid skruvinfästningarna! Nu har vi väntat 2dagar på svar och det är tyst. Väldigt tråkigt då bordet ä... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ingen trevlig köpupplevelse. Produkten kom senare än beräknat. Den var konstigt paketerad, utan emballage. Jag ville returnera, eftersom jag inte hunnit använda produkten till ett speciellt tillfälle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para sala de estar

Informação fornecida por diversas fontes externas

Varmt välkommen till Folkhemmet! Hos oss handlar du enkelt möbler och inredning till bra priser. Alla butiker bjuder dessutom på personlig charm och kompetent service.

Informações de contacto

1,8

Mau

TrustScore: 2 em 5

99 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Försenad leverans, fel vara och dålig kundtjänst

Beställde ett matbord med leveranstid på 6-8 veckor. Efter 8 veckor kom det till deras lager, men jag fick ingen leverans förrän en vecka senare (trots att jag bor i närområdet) då Folkhemmet menade att de inte styr över fraktbolagets rutter. Vid leverans visade det sig att jag fått fel underrede till bordet. Det var generellt väldigt nonchalant bemötande via kundtjänsten, svaren dröjde och jag behövde tjata för att få några besked. Även när de fick det nya underredet hade de varan på sitt lager utan att det levererades, trots den redan långa förseningen. Efter 12 veckor fick jag till slut leverans, dock efter hot om att jag ville häva köpet. Det var aldrig tal om någon kompensation eller liknande för det inträffade och de skyllde på underleverantören. Avråder starkt från att beställa från Folkhemmet.

21 de fevereiro de 2026

Besviken förstagångs-kund

Beställde i december ett bord från Folkhemmet. Väntade i 2 månader att få det, och när den levererats så går en skruvdel sönder, har aldrig varit med om det förut så var lite chockad. Jag är en person som ofta beställer från IKEA, och förväntade mig då att servicen från Folkhemmet skulle vara relativt lik det bra bemötande jag alltid fått från ikea när någon skruv saknas eller gått sönder.. men nej! Det visar sig att jag måste skicka in flera bilder och ansöka om reklamation för att bara få en ny skruv.. jag hade i vanliga fall bara betalat för en ny skruvdel men det visar sig att denna är otroligt svår att hitta som enskild köpvara… jag gick till och med till IKEA och frågade om de kunde hjälpa, de svarade att de har det jag behöver men iom att jag inte köpt bordet från dom så kan de tyvärr inte hjälpa mig. Så jag tog mig tiden att skapa ett reklamationsärende. Det har nu gått mer än en vecka sen som jag lovades återkoppling men har inte hört något alls. Jag hoppas få ihop bordet innan påsk, men har inga höga förhoppningar….

9 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Usel kvalitet och usel service

Usel kvalitet och usel service. Vi köpte en dyr soffa (Julia från märket SITS för ca 35000 kr) för fem år sedan och samtliga sittkuddar har redan gått sönder i sömmarna. Tyder på fabrikationsfel. Har följt alla tvätt- och skötselråd noga (och inte hoppat i soffan).

Väldigt tråkigt när man tror sig köpa kvalitet. Det kan ju inte vara meningen att man ska behöva köpa nytt tyg (kostar 28000 kr) vart femte år. Jag har klagat och blivit erbjuden 25 procents rabatt på nytt tyg. Det är en usel kompensation, som vilken rabattkampanj som helst. Priset blir då ca 20000 kr för ett nytt tyg. Med byte vart femte år blir det en väldigt dyr soffa...

Det hade varit lätt för Folkhemmet att erbjuda ett nytt tyg gratis eller för inköpspris. Nu väljer man att försöka tjäna några kronor till. Men jag kommer aldrig mer att handla här.

16 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En stor varning för detta företag

En stor varning för detta företag! Varor som kostar över 20 000 som överhuvudtaget inte stämmer överens med beskrivningen, med massiva fel som gör att möblerna inte går att använda. Och så har företaget mage att påstå att möblerna är kontrollerade och åtgärdade?! Nä fy, handla INTE av folkhemmet!

28 de agosto de 2024

DÅLIGA REGLER VID ÅNGERRÄTTR

Köpte två rottingfåtöljer för 3000 kr st som vi packade upp och ställde sedan på balkongen. Dom visade sig vara för stora för det utrymmet. Dessutom var de obekväma.
Om vi vill returnera de helt oanvända stolarna görs ett avdrag på 50% om inte emballaget finns kvar. Det här emballaget bestod av tunt papper lindat runt stolens olika delar. Omöjligt att återanvända. Och företaget/Folkhemmet kan/vill inte emballera om. Så vi får välja mellan att behålla två stolar vi inte vill ha eller betala 3000 kr. Ett mindre avdrag för ompacketering hade varit helt ok – men inte 50% av varans pris.

2 de junho de 2025

VARNING FÖR FOLKHEMMET

Första intrycket av besök på hemsida och sedermera i butik var gott.
Efter beställning av varor har det sedan varit katastrof med utebliven leverans och felleverans. Vid leverans visar sig fraktskador och kvalitetsbrister i varorna som Folkhemmet anser är av ” ringa” art och ej vill ersätta/ ta ansvar för.
Beklagligt att man inte respekterar konsumentköplag/ distansköplag och bara hänvisar till ARN som ett sätt att komma undan ansvar.
VARNING FÖR FOLKHEMMET

1 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vackert - men riktigt dålig kvalitet

Vi köpte ett matsalsmöblemang i ek med både bord och stolar från Folkhemmet med bedrövlig kvalitet.

Matsalsbordet (PBJ Bow Dining Table) fick först reklameras då det (trots att vi följt skötselråden) sög åt sig fläckar och inte gick att få rent. Efter mycket diskussion fick vi ett nytt bord som dock fortfarande har liknande problem.

Stolarna (PBJ Tribe Lux) fick efter mindre än 2 års användning sprickor i fästena. En stol fick vi efter mycket diskussion reklamera, men trots att vi då uppmärksammade Folkhemmet på att flera hade sprickor så fick inte dessa reklameras om det inte blev värre inom reklamationstiden. Det blev inte värre just då utan det tog ett år till. Så, 4,5 år efter att vi köpt allt är två stolar till helt trasiga och får såklart inte reklameras då reklamationstiden är 3 år...

Ett matsalsmöblemang i ek borde helt enkelt hålla längre!

7 de maio de 2025

Bara man kunde ge 0....

Bara man kunde ge 0....
Vackra möbler, trevlig försäljningspersonal men lita inte på det. Vi köpte 2 bäddfåtöljer, betalade HELA köpessumman innan leverans( i efterhand väldigt korkat, men dom levererar inte alls om man inte gör det ..) Visar sig dom beställt bara ett från sin leverantör, så vi fick en fåtölj! Så otroligt agressivt bemötande från kundtjänsten efter det. Vi har alltså betalat, leveranstiden på den återstående är typ 16 veckor! Och vi behöver möblerna senast 30 maj för att kunna ha 50års kalas hemma dagen därpå. Vi säger att vi vill häva köpet, eftersom risken är för stor att tyget matchar inte i nyansen med den vi redan fått och att förseningen är på tok för lång för oss. Vi blir nu tvungna att köpa nya möbler från typ IKEA till kalaset. VILL DU BESPARA DIG, DIN HÄLSA, DITT FÖRSTÅND OCH DIN TID, KÖP MÖBLER HOS NÅGON ANNAN. I DENNA BOLAG FÅR DU BETALA FÖR VAROR DEM INTE VILL/ KAN ELLER BEHAGAR LEVERERA I TID.

16 de abril de 2025

Köp inte möbler här

Köpte en soffa med hjälp av den trevliga personalen i butiken. När det visade sig att soffklädseln var missfärgad hävdade både butik och reklamationsavdelningen att soffan var solblekt trots att soffan inte stått i solen. Fick varken kompensation eller ny klädsel, bara ett avskrivet ärende.

10 de fevereiro de 2025

Undvik för guds skull

Nu har vi väntat 2dagar på svar och det är tyst.
Väldigt tråkigt då bordet är riktigt snyggt! Men bolaget en katastrof! Aldrig mött så dålig kundservice.
Personalen i butiken i Barkarby var guld, men undvik att köpa något. De skiter i dig när du betalat.

14 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sofa Feet Replacement (Delivery Damage)

We got delivered one of the most beautiful sofas from their supplier in Italy during January. However, there was damage and scratches on one of the smaller sofas feets upon delivery. Despite several discussions and reminders for replacement feets we still have not received replacement feets since 11 months! The customer service is really bad at keeping you updated and we had to constantly reminded them. This is one of the worst after sales experience that we have encountered with a furniture store and therefore we would not recommend folkhemmet.

30 de novembro de 2024

Håll er borta

Håll er borta. Bra bemötande när de ska sälja, men när de ska leverar är det precis tvärtom. Fel leverans, fel besked, olika besked. Jag har aldrig varit med något sämre företag oavsett bransch. Skulle inte ens köpa en kudde får dem

9 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Blir inga fler köp på folkhemmet

Jag skulle inte handla hos dem igen. Personalen i butikerna ger bra bemötande, men deras leveranshantering lämnar mycket att önska. Vi har nu stått utan möbler på grund av slarv med beställningen, och vi har dessutom ett betydande belopp som ligger ute och behöver jaga svar. Detta har skapat stor frustration och osäkerhet. Trots det trevliga bemötandet i butik kan jag inte rekommendera dem på grund av de problem vi upplevt med leveransen. De kommer med olika bud hela tiden. Vi har köpt en fåtölj från dem tidigare och kvalitén imponerar inte, inte för de priser som har.

9 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Efter att ha jämfört flera…

Efter att ha jämfört flera möbelförsäljare så valde jag till slut Folkhemmet och det ångrar jag inte en sekund. Otroligt bra kundtjänst som svarade snabbt och var väldigt hjälpsamma. Tack till Frida och Christian för era svar på mina funderingar ang fåtöljen som ni dessutom kunde skicka fortare än sagda tid. Den kom i dag och är väldigt skön.

7 de outubro de 2024

HANDLA ALDRIG HOS DE!!!

Om man kunde ge de 0 stjärna hade jag gett de det. Eller nej, de hade fått -100 stjärnor istället! Ett skämt företag! KÖP ALDRIG MÖBLER FRÅN DE! De skickar en skadad stol för 6000 kr 2 ggr och lägger skulden på konsumenten. Och detta är inte det hela. Vi beställde en byrå för 35 000 och den kom också förstörd för andra gången. Ett skämt företag! En butik som lever på andras pengar utan att leverera det som lovats. De har noll samvete och jag hoppas ni kommer lida av det ni gör en vacker dag. Era råttor!

1 de julho de 2024

Jag beställde en tv-bänk

Jag beställde en tv-bänk som jag önskade leverans innan en viss tid och allt fungerade perfekt. Fantastiskt bra bemötande från personalen som även hjälpte till med leveransen trots att det inte var deras uppgift. Blev väldigt lyckat med bänken, bra kvalitet och service. Kommer fortsätta att handla inredning på folkhemmet.

19 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.