Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi beställde ett bord där artikeln hade fel bild på hemsidan. Bordet vi skulle ha var dyrare och eftersom det hade blivit fel så fick vi det nya bordet till det låga priset. Jag tycker det var otrolig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fick inte allt med i vår försändelse men när vi tog kontakt med er så blev vi så bra bemötta och allt blev till vår belåtenhet . Bra service och kundkontakt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra leverans. Bra produkt - Brafab Gäster förvaringslåda för stolsdynor etc. Iom plan topp kan den ju även användas som avlastningsbord eller ännu hellre som buffébord vid fester. Kanon.

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

På Hulténs handlar du möbler, utemöbler, grillar och inredning från bl.a Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Artwood med fler. Möbler för livsnjutaren!

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Respondeu a 91% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 1 em 5 estrelas

Leveranskaos

Ett otroligt rörigt och oproffsigt sätt att hantera en felaktig leverans! Kommunikationen mellan DHL och Hultens urusel, och svaren från kundtjänst uppåt väggarna felaktiga. Skäms!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättenöjd med bordet jag köpte

Jättenöjd med bordet jag köpte. Snabb leverans!

Resposta da Hultens

Tack snälla för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du är jättenöjd med bordet och att leveransen levde upp till dina förväntningar. Det uppskattar vi verkligen att du delar med dig av.

Classificada 2 em 5 estrelas

Bra produktutbud men en kundupplevelse som lämnar mycket att önska

Bra produktutbud men en kundupplevelse som lämnar mycket att önska. Kundtjänsten fungerar tyvärr inte särskilt bra med otydlig kommunikation och långa svarstider. Värt att utforska konkurrenterna för att se hur de är.

Resposta da Hultens

Tack för att du delar din upplevelse.
Vi är glada att du uppskattar vårt produktutbud, men det är verkligen tråkigt att höra att din upplevelse av vår kundtjänst inte har levt upp till förväntningarna. Otydlig kommunikation och långa svarstider är inte den nivå vi strävar efter, och vi tar din feedback på stort allvar.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår tillgänglighet och tydlighet i kommunikationen, och din återkoppling är en viktig del i det arbetet.
Tack för att du uppmärksammar detta, och vi hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Toimitus nopea ja tuotteet täydelliset

Toimitus oli nopea ja tuotteet täydelliset.

Resposta da Hultens

Thank you for your kind feedback!

We’re very happy to hear that the delivery was fast and that the products were perfect. We truly appreciate you taking the time to share your experience and hope to welcome you back again soon.

bra service

Resposta da Hultens

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service – det betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och jättefin…

Snabb leverans och jättefin fårskinnsdyna.

Resposta da Hultens

Tack snälla för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd både med leveransen och din fårskinnsdyna. Hoppas du får mycket glädje av den.

Allt bra

Allt bra, snabb leverans

Resposta da Hultens

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen.

Önskar dig en fin dag!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fick inte allt med i vår försändelse…

23 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi beklagar att allt inte fanns med i er leverans från början, men vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med hur ärendet hanterades och att allt löste sig till er belåtenhet.

Det betyder mycket för oss att kunna ge bra service och ett gott bemötande.

Varmt välkomna tillbaka!

God service

Rigtig god og hurtig service

31 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både service och leveranstid. Det betyder mycket för oss.

Classificada 5 em 5 estrelas

Imøtekommende kundeservice og rask…

Imøtekommende kundeservice og rask levering

27 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både vår kundservice och leveransen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte nöjd

Inte nöjd. Beställde i januari en produkt som skulle vara en present till en närstående som fyllde år i mitten på februari. Fick informationen om att produkten skulle skickas efter 5-10 dagar. Den kom nu i slutet på mars! Skickade ett trevligt mail ifall företaget kunde stå för returkostnaden på 99 kr men icke. Ingen annan kompensation heller. Rekommenderar inte.

23 de março de 2026

Resposta da Hultens

Tack för din feedback, vi beklagar verkligen den långa leveranstiden & vi förstår att det blev extra olyckligt när det var en present.

Förseningen berodde tyvärr på leveransproblem från vår leverantör och va utanför vår kontroll. Gällande returkostnaden följer vi våra köpvillkor, men vi har förståelse för att det känns frustrerande i denna situation.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss, vi tar med oss detta framåt.

Snabb leverans, tydlig kommunikation

18 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde både leveransen och kommunikationen som smidig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och en jättefin hylla av…

Snabb leverans och en jättefin hylla av bra kvalite! Så nöjd!
Rekommenderar varmt!

11 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och hyllan – det gläder oss verkligen.

Tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, mycket hjälpsam

4 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi kunde vara till hjälp.

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig och informativ personal

Trevlig och informativ personal, stor flexibilitet och hög servicegrad

7 de março de 2026

Resposta da Hultens

Vilka härliga ord – stort tack! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vår flexibilitet och servicenivå.

Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver!

7 de março de 2026

Resposta da Hultens

Stort tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med leveransen.

Varmt välkommen tillbaka!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.