Det vigtigste er at støtte Palestina, men leveringstiden er lidt lang, måske i skulle oplyse om forsendelsen når den trækker ud. Men det er ikke sidste gang jeg støtter jer. Held og lykke til jer, Kh... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Et fin produkt og en god sag. Jeg viser gerne min støtte ved at bære de fine små Palæstina brocher. Men undrer mig stadig over at vi, som internationalt samfund, tillader våbeneksport herfra til Isra... Ver mais
De smukkeste varer, der virkelig taler til min sans for udsmykning - at de så er lavet af de mest modstandsdygtige mennesker, er noget, jeg kun kan beundre og støtte! Forkæler også gerne mine nærmest... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
ForPalestine is a non-profit organization that sells clothes in solidarity with Palestine. All profits will be donated to MATW.
Informações de contacto
Folkebo, 5230, Odense, Dinamarca
- Support@forpalestine.dk
- forpalestine.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Fine T-shirts
Fantastisk
Hold da op en skøn oplevelse og sikke flotte skåle. Leveret lynsnart og alt er bare top. Det er ikke sidste gang jeg køber skål både til mig selv og som gave til dem der fortjener så flotte ting.
Flotte plakater 🇵🇸
Flotte plakater 🇵🇸
Hurtig til at få dem sendt og med god rabat
God service - Godt formål 🇵🇸
Let at bestille - hurtig at modtage - og i en god sags tjeneste 🇵🇸 Dejligt at kunne give venner og familie gaver, der støtter Palæstina 🇵🇸
Meget smukke kvalitets produkter
Meget smukke kvalitets produkter, hurtig og god service, samt og ikke mindst, en sag og folk, der absolut er værd at støtte...
Viva Viva Palæstina...
Super fine varer
Super fine varer, der støtter et meget vigtigt formål 😊🇵🇸
Superhurtig levering
Superhurtig levering. Og meget fine varer der lige satte prikken over I-et på mit nyrenoverede badeværelse.
Jeres side er nem at forstå
Jeres side er nem at forstå. Hvordan man handler her.
Pakken kommer hurtig, og jeg bliver glad for det, der er inden i.
Je suis très satisfaite de l'envoi
Je suis très satisfaite de l'envoi, arrivé assez vite. Le contenu est très beau et je vais l'afficher sur un mur afin que tous mes visiteurs en profitent et continuent de penser à la Palestine.
En fin lille plakat
En fin lille plakat, som sender jer mange kærlige tanker. Frem Palæstina
Nemt at finde rundt på siden og hurtig…
Nemt at finde rundt på siden og hurtig levering
Jeg kan lide at for palestine donere…
Jeg kan lide at for palestine donere deres overskud til palæstinenser der har hård brug for det
Jag fick en bra känsla av detta köp
Jag fick en bra känsla av detta köp, även om det var lite dyrt; dels för att det visade sig att den som jag hade köpt var i behov av ett par vackra uppläggningsfat, dels gick pengarna till det palestinska folket, men dessutom gav det också ett tillfälle att stödja den här typen av arbete.
Mega fine motiver
Mega fine motiver på klistermærker. Hurtig levering. Godt formål. Free Palestine.
Yderst kvalitetsprodukter til nogle…
Yderst kvalitetsprodukter til nogle fornuftige priser. :-)
Dejlig oplevelse
Nem bestilling på hjemmesiden, hurtig levering og flot produkt.
Alt er bare vellykket.
Gode produkter og venlige medarbejdere
Gode produkter og venlige medarbejdere. Eneste lille minus var, at pakken ikke blev leveret til det sted, jeg havde bedt om
Overordnet en god oplevelse
Problemfri anskaffelse! Nem bestilling, hurtig levering - den sidste stjerne får I, når "clipsene" til de anskaffede "øreringe" er lidt strammere, så de ikke risikerer at falde af med tab af en ørering til følge
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.