Leia as opiniões dos outros
Jeg fikk hjelp av ej som var både hyggelig å blid og som forstod irritasjonen min, fordi jeg fikk en purring på forrige faktura, fordi jeg hadde endret beløpet fra 1.100,- til kr 100,-😇 Jeg ble ir... Ver mais
Grunnen er at ål kraftverk har skiftet til dalane kraftverk. Jeg har meldt at jeg likte det dårlig. Jeg har vært professisjonell strømkjøper i ca 15 år med årlige volum på 200 til 300 gwh så jeg har l... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de energia
- Empresa fornecedora de energia eléctrica
- Equipamentos e soluções de energia
- Companhia de gás
- Fornecedor de energia renovável
- Empresa de energia solar
Informação fornecida por diversas fontes externas
Fortum er et ledende energiselskap som utvikler og tilbyr energiløsninger for et mer bærekraftig samfunn.
Informações de contacto
Noruega
- fortum.no
Dere er et flott team
Selskapet ditt sender fakturaer i tide, og støtten fungerer alltid, takk for arbeidet
Skygg unna Fortum som strømleverandør
Skygg unna Fortum som strømleverandør. De reklamerer med ingen bindingstid. I mitt tilfelle fikk jeg 12 måneders binding. Du som forbruker må betale dyrt hvis du ønsker å bryte bindingstiden. Det har vært 12 måneder med store og dyre regninger og jeg annbefaler ingen å være kunde her. Er du uheldig og betaler strømregningen noen dager over betalingsfrist, sendes det purring med et gebyr på kr 179.- i tillegg. Kundeservice har null forståelse for deg som kunde.
Your customer service is excellent
Your customer service is excellent, and the way you treat us as customers is very professional and kind. I hope you always continue in the same way. I wish you all the best and continued success
Great service
Can really recommend fortum energi, ain't expensive at all
Totally ineffective and unable to…
Totally ineffective and unable to perform a simple task. I regret choosing Forum and will look for other companies.
Ikke fornøyd med skifte av app
Ikke fornøyd med skifte av app. Jeg åpnet appen mitt fortum på min android tlf. Eneste valg jeg fikk, var last ned ny app, som bare går til iphonen. Ganske låst akkurat da!
Jeg gikk forøvrig god hjelp fra kundeservice.
Som sagt vanskelig å få fatt på noen å…
Som sagt vanskelig å få fatt på noen å snakke med, komme gjennom på den automatiske telefon!!. Når vi etter 2 forsøk og 1 times venting fikk fatt i en person, som ble den samtalen svært god !
Stay away. They bump the prices, and make you pay even if it is wrong.
Not a good, honest company.
Ventetid på telefon…
For lenge å vente på å få svar på telefon. Forferdelig ventemusikk
Problemer for bedriftsabb og privat Abb innlogging
Kundebehandleren jeg traff på tlf onsdag morgen var hjelpsom, rask og høflig. Hun løste mine problemer. Derimot var chat tjenesten elendig, ingen tok tlf tirsdag kveld da problemet oppstod, hjemmesiden var totalt hjelpeløs, og det største problemet var at Fortum hadde sluppet en app og / hjemmeside som ikke kunne håndtere både mitt bedriftsabonnement og mitt privat Abb. Veldig uprofesjonelt og gav ikke tillit til Fortums egenkontroll
Kan være raskere med avregnings…
Kan være raskere med avregnings opplysninger
Godt fornøyd med Fortum
Great customer service
Great customer service. Honest cost information upfront. Nok 49 pr month for services on app and my profile made me choose another competitor due to 0 NOK in monthtly fee. Not to interested i personalized app services
Bra kundeservice og ny app gir full…
Bra kundeservice og ny app gir full oversikt av strømforbruk, strømavtale mm kan lett bestilles eller endres der.
Ikke fornøyd med oppfølging å…
Ikke fornøyd med oppfølging å kundeservice.
Veldig bra
Veldig bra, jeg er veldig fornøyd med dette selskapet
I have reserved against salescall
I have reserved against salescall, and still they call me every day. I have askes them three times stop calling, but wont respect me.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.