Slechte ervaring met retourneren. Doen moeilijk over het terugbrengen van artikelen en kiezen er voor om enkel met retourbonnen te werken zodat je bij ze af moet nemen in de toekomst. Daarnaast hele b... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
En door mij besteld en betaald item bleek niet meer direct leverbaar. Na één telefoontje op een heel vriendelijke toon werd de bestelling geannuleerd en mijn betaling na een dag al teruggestort. Hee... Ver mais
Bij Foto de Vakman online een populaire Fuji telezoom besteld met bijpassend Hoya filter en XT-5 handgreep. Alles voor een zeer scherpe prijs. Hoewel de telezoom in nabestelling was bij de leverancier... Ver mais
Zaterdag een Leofoto Monopod head VH-20 ontvangen. deze heeft lichte beschadiging opgelopen. Een kwartier voor de winkelsluiting gebeld met een medewerker er werd niet gezegd bel maandag maar ter... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Foto de Vakman is de Webshop voor foto en video. Wij zijn concurrerend in prijs en 100% service. Ook voor de Professional het juiste adres!
Informações de contacto
Marktstraat 10, 5401 GH, Uden, Holanda
- fotodevakman.nl
Sem histórico de convites para avaliação
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Wederom hier een goede aankoop gedaan…
Wederom hier een goede aankoop gedaan en inruiling. Ik ga hier graag heen wegens fijn contact met verkopers (Roland) en goede hulp en tijd die erin gestoken wordt. Koffie erbij, en uitproberen het kan er allemaal. Ik vind als je iets op je gemak wil kopen met deskundige hulp en uitleg dat je hier moet zijn of op telefonische/en of mail afspraak. En ja kan er zo ook binnenlopen.
Oplossingsgericht
Dirk Broekhaus van Fotodevakman Uden heeft onderdelen van mijn statief besteld. Ik heb mijn statief bij Kamera Express Den Bosch gekocht, maar zij konden mij niet helpen. Gelukkig wel bij Fotodevakman in Uden. Dit is voortaan mijn favoriete fotozaak!
een mooie collage verzorgt
samen hebben we een mooie collage gemaakt van onze familiefoto's en deze op een grote poster af laten drukken. In de winkel was nog een mooie lijst beschikbaar en het werd een prachtig geheel. Heel blij mee!
Ik had een vraag over welke lens te…
Ik had een vraag over welke lens te gebruiken op Safari.
Ik kreeg hier snel een zeer goed antwoord op.
Dit gaf mij veel vertrouwen en heb een mooie lens besteld.
Dank je Kaylee en Roland voor jullie service.
Buitengewone service en klantbetrokkenheid
Soms, niet vaak, kom je in een winkel die zijn belofte van service en betrokkenheid bij de klant meer dan overtreft. Zo’n ervaring bieden Dirk Broekhaus en zijn team van Foto de vakman. Onlangs ging op reis naar de Indiase Himalaya en wilde ik dolgraag een bepaalde drone meenemen die drie dagen voor vertrek zou uitkomen. Trek daar de bezorgtijd van pakkertdiensten van af en het is zonneklaar dat het tijdpad strak was. Dirk en zijn team hebben zich in talloze bochten gewrongen om die drone op tijd bij mij bezorgd te krijgen. Inclusief sprintjes van collega’s naar PostNL, die de uitgaande pakketten van die dag al hadden opgehaald, om mijn pakket toch die dag nog verzonden te krijgen. Ook de nazorg van Foto de vakman is buitengewoon. Zo belde Dirk mij een aantal dagen later terug om mij over een belangrijk technisch detail te informeren voor dronevliegers op een hoogte van 4500 meter. Conclusie: de service en klantbetrokkenheid van Foto de vakman is buitengewoon. Een rating daarvan past niet binnen een schaal van 1 tot 10; ik zou Dirk en zijn team een 12 scoren 😊.
Top service
Top service! 2 schroeven waren los en ze werden meteen opnieuw erin gezet, omdat ik hier vaker klant ben hebben ze dit in 5 minuten kosteloos kunnen oplossen! Dank je wel!
Super behulpzaam
Heel fijn geholpen door Kaylee nadat ik een analoge camera had gekocht. Van de rolletjes tot de batterij, ze had overal de juiste oplossing voor. Top!
De service is altijd goed
De service is altijd goed. Ik werd nu heel snel geholpen met het uitlezen van het aantal clicks van mijn Canon.
Ik ben al vele malen goed geholpen wat betreft kopen/huren van camera's en ook de service bij reparatie is goed.
Superservice en je wordt goed geholpen
aangeboden prijs was de goedkoopste
aangeboden prijs was de goedkoopste, na dat bleek dat 1 deel van de bestelling niet voorradig was werd mij pas na contact opnemen gevraagd of ik ook akkoord ging met een alternatief. Na mijn akkoord heb 3 dagen later nog maar eens telefonisch contact opgenomen. Het was volgens de persoon een beetje chaos en was mijn bestelling vergeten. De eerste melding van Postnl bleek niet in ontvangst te zijn genomen en de tweede wel. Eerlijk gezegd weet ik niet wat daar mis is gegaan. Verder wel netjes en inclusief de toch als eerste bestelde 2de artikel ( dus toch geen alternatief) binnen gekregen
Fijn geholpen🤩
Oscar heft Heel goed geholpen
Oscar heeft ons heel goed geholpen
Een zeer tevreden klant, dat ben ik!!
Ik ben ontzettend goed geholpen bij foto de Vakman!
Voor mijn Fuji XH2s had ik een robuust presterende zoomlens nodig. Ze adviseerde de Fujifilm 100-400mm. Daarmee kan ik goed uit de voeten.
Contact is prettig en ik merk vooral dat er goed geluisterd wordt naar wat de behoeften zijn.
Kom er graag terug.
een aanrader!
prima, accurate en belangeloze service bij het leveren van kleine moertjes/boutjes voor de kap van de atelier-lamp. vlotte communicatie via de mail. duidelijke uitleg. sympathiek. Een aanrader!
Pasfoto baby
Met mijn pasgeboren baby een pasfoto gemaakt. Super goed geholpen en heel erg tevreden met het resultaat!
Fijne service
Heel erg fijn geholpen door Dirk Broekhous aan de telefoon met het opsturen van mijn camera.
Top service
Ondanks dat wij eigenlijk zelf de foto moeten scannen bij de zelf scan is er weer een medewerker zo vriendelijk geweest om dit voor mij te doen ,daarom een dikke plus voor de service ,alweer bedankt !
Goede winkel!
Aanvankelijk had ik me laten beinvloeden door de negatieve 1-ster reviews, maar dit bleek volledig onterecht. Dirk gaf een hele grote korting en de service was volledig in orde. Het is een betrouwbare winkel, waar ik zeker nog terug zal komen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.