Fotofy productfotografie Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben enkele foto's door Fotofy laten nemen voor onze webshop en zijn daar tevreden over. Na de eerste foto's hebben we de mogelijkheid gehad om verzoeken in te dienen m.b.t tot de genomen fo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionele shoot Vriendelijk oprecht naar klanten toe Meedenkend Snelle service Goed prijs Als ik nog verder ga lijkt alsof ik aandeel heb maar nee mensen gewoon doen jonge serieuze proffesion... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tof bedrijf en goede resultaten. Ik was eerste instantie enigszins sceptisch tov de gebruiksaanwijzing of ze alles wel zouden begrijpen en dus ook alles correct zouden kunnen weergeven in de fot... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb begin maart een bestelling geplaatst bij Fotify, maar het is nu eind maart en mijn bestelling is nog steeds niet klaar. Echt belachelijk! De communicatie met het bedrijf is ontzettend moeilij... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fotógrafo comercial
  2. Agência de fotografia
  3. Impressão de fotografias
  4. Fotógrafo
  5. Serviço de fotografia
  6. Estúdio fotográfico

Fotofy is een online service waarmee je gemakkelijk productfoto's kan laten maken.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

142 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Absolute aanrader!

Ontzettend tevreden met de service van Fotofy. De foto's overtroffen onze verwachting. De meegeleverde infographics vertalen de productpropositie in één oogopslag naar de vraag van de klant. Perfect voor e-commerce! Wij zijn geholpen door Rutger. Hij is vriendelijk, uiterst meedenkend en professioneel. Al met al een aanrader!

22 de março de 2021
Opinião espontânea

Een aanrader!

Rutger heeft mooie foto's gemaakt van mijn producten. Ik wilde graag nog wat zaken veranderen en hij heeft aanpassingen gedaan totdat ik tevreden was. Ik ben blij met het resultaat en zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader dus!

4 de março de 2021

Super ervaring!

Super ervaring!

Mijn eerste bestelling bij Fotofy en ik weet nu al dat het niet de laatste is geweest. Naast de hartstikke mooie foto's was het ook super makkelijk communiceren via de chat/e-mail en kreeg ik snelle en fijne reacties. Je merkt dat ze oprecht willen dat jij tevreden bent, en dat is bij mij 100% gelukt.

Kan Fotofy ten zeerste aanbevelen!

25 de fevereiro de 2021

Topbedrijf

Topbedrijf! De foto's zijn van professionele kwaliteit en met creativiteit gemaakt. Reageren en werken snel en komen afspraken prima na. Gaan met veel geduld tot in de pixel door totdat je helemaal tevreden bent. Wij vinden het een fijn bedrijf om zaken mee te doen en vinden onze foto's heel mooi geworden!

29 de janeiro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Werkelijk niks op aan te merken en ontzettend tevreden!

Om te beginnen zijn de foto's top! Daarnaast is de service echt, maar dan ook echt heel erg goed. Het contact gaat heel soepel. Zelden zo'n goede service meegemaakt! Verder ziet de website er ook heel clean uit en werkt het perfect.

Werkelijk niks op aan te merken en ontzettend tevreden. Blij dat we voor jullie hebben gekozen. Ga zo door!

~Jada

16 de dezembro de 2020

5 verdiende sterren

5 verdiende sterren! In het begin was het niet wat ik verwacht had maar daarna gaf ik duidelijke heldere instructies hoe ik het wel wou hebben en wat ze toen hebben geleverd heeft echt mijn verwachtingen overtroffen.

13 de dezembro de 2020