Fotojacobsen Opiniões 11

1. Fotógrafo
  2. Estúdio de fotografia
  3. Fotógrafo de casamento

Escrito pela empresa

Fotojacobsen.dk – professionel fotograf i Roskilde Fotojacobsen.dk er en professionel fotograf i Roskilde med fokus på autentiske, stemningsfulde billeder, der fortæller jeres historie. Jeg tilbyder professionel fotografering på Sjælland og er specialiseret i: • Bryllupsfotografering – naturlige og tidløse bryllupsbilleder, der dokumenterer jeres store dag med kreativt blik. • Familie- og børneportrætter – afslappede og ægte billeder, der indfanger nærvær og personlighed. • Portrætfotografering – professionelle personportrætter. Fotografering kan foregå i mit hjemmestudie nær Roskilde, hjemme hos jer eller på en udendørs lokation efter jeres ønsker. Jeg arbejder tæt sammen med jer for at sikre et trygt forløb og billeder af høj kvalitet, der lever op til – og gerne overgår – jeres forventninger. Kontakt Fotojacobsen.dk, hvis I søger en erfaren fotograf i Roskilde og på Sjælland, der skaber billeder med personlighed og holdbar værdi.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dygtig og omhyggelig fotograf

Dygtig og omhyggelig fotograf.
Vi er meget tilfredse med de familiebilleder, vi fik taget.
Meget professionel og god redigering.
Det er ikke sidste gang, vi bruger Fotojacobsen.

1 de março de 2026

Meget professionel

Meget professionel og afslappet atmosfære som gjorde det til en sjov og god oplevelse. Vi var en stor familie og noget at holde styr på . Vi oplevede at vi var i gode hænder. Det kan ses på de fantastiske foto.

Familien Pedersen

1 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel og flot resultat!

Professionel, kompetent og grundigt udført arbejde. Får vores varmeste anbefalinger. Vi har brugt Fotojacobsen til produktion af professionelle videoer til hjemmeside, og er særdeles tilfredse med resultatet, herunder også det grundige forarbejde, vores kundemøder og den service vi modtog.

15 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fotografering og flotte billeder

Super børnefotografering af 2 børn på henholdsvis 10 måneder og 6 år. Der skulle tages enkelt portrætter, og portrætter med begge børn sammen i Eriks eget studie.
Erik var meget professionel, og det var en rigtig god oplevelse for hele familien. Især når der skal tages billeder af børn, betyder det meget at fotografen er imødekommende og tålmodig, og det var Erik under hele fotograferingen.
Billederne er blevet super gode, og lige som vi ønskede os.
En kæmpe varm anbefaling af fotograf Erik Jacobsen herfra⭐️

16 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med fotograf Erik Jacobsen. Han formåede virkelig at skabe en behagelig og afslappet stemning under hele fotosessionen, så både min søster og jeg hurtigt følte os trygge foran kameraet. Erik er både professionel og imødekommende, og han var rigtig god til at guide os, så billederne blev naturlige og flotte. Vi er super glade for resultatet og kan varmt anbefale ham til andre, der ønsker smukke billeder og en god oplevelse!

7 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God og tryg fotografering til bryllup.

Vi havde en rigtig god oplevelse med Erik som fotograf til vores bryllup. Erik var meget professionel og skabte en tryg stemning. Erik sørger for at alt er afstemt inden fotograferingen med formøde og følger også meget fint op efterfølgende.
Vi fik præcis de bryllupsbilleder som vi ønskede fra dagen.

Kan varmt anbefale at bruge Erik som fotograf.

23 de agosto de 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi havde en rigtig god oplevelse med Erik Jacobsen som fotograf. Han skabte en afslappet stemning, så vi følte os helt trygge foran kameraet. Vi er meget glade for vores familieportrætter og kan varmt anbefale ham!

10 de agosto de 2025

Video-shoot med Fotojacobsen

Fotojacobsen stod for et video-shoot med KreaBossen. Det var første gang KreaBossen fik lavet en video og der skulle derfor guides og udvises tålmodighed, og det forstod Fotojacobsen på fineste vis. Optagelser og efterfølgende klipning resulterede i en superfin video, som jeg er meget tilfreds med. Det er ikke sidste gang jeg har lavet videoer med Fotojacobsen

9 de julho de 2025

Fantastisk resultat!

Vi har fået taget billeder af vores familie af Erik. Det var en hyggelig formiddag i skoven og vi er super glade for billederne. De er printet, sat i ramme og hænger i vores entre herhjemme.

9 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais