Doodleskov Opiniões 16

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

God og kompetent vejledning

Cecilie har været rigtig god til at matche hvalpen efter vores ønsker og givet en god kompetent vejledning undervejs.
Vi har fået en dejlig, kærlig hund som dyrlægen siger god for på alle parametre.
Tusind tak for Ronja ❤️

22 de março de 2026

Vi købte vores skønne Goldendoodle

Vi købte vores skønne Goldendoodle, Buster, hos jer, og vi kunne ikke være mere glade. Fra første kontakt oplevede vi en utrolig venlighed og ægte omsorg for hundene.

Buster er sund, glad og fuld af kærlighed – og det er tydeligt, at han har fået en fantastisk start på livet hos jer. Han har det skønneste temperament, er nysgerrig, legesyg og elsker at være tæt på os. Han har allerede bragt så meget glæde og liv ind i vores hverdag, og han charmerer alle, han møder.

I har været hjælpsomme hele vejen igennem processen og har svaret på alle vores spørgsmål med stor tålmodighed.

Tusind tak for at have givet os verdens bedste firbenede familiemedlem. Vi giver jer vores varmeste anbefalinger!

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Cecilie hjalp os med at finde den helt…

Cecilie hjalp os med at finde den helt perfekte familiehund til os. Vi fik masser af gode råd med på vejen gennem hele processen. Det gjorde det let, med en god indkøring fra dag et, hvilket er en stor hjælp. Vi er super glade for hele processen og har nydt at følge hvalpene i Facebook gruppen fra start til slut. Vi kunne ikke være mere glade for vores skønne lille Eddie 🥰

19 de novembro de 2025

Første gangs købere

Vi er første gangs købere og har nu haft vores store Frida i snart et år. Vi var noget spændt på, om vi havde valgt den rigtige kennel. Det var rart at vi kunne være med i dens opvækst, og vi glæde os til hver fredag at få en ny film, alt dette var til UG med krys og slange. Men man har jo tit hørt, at når de først har fået solgt, så har man ikke tid til spørgsmål fra hundekøberen mere. Det må jeg sige det er ikke tilfælde her, Cecillie har altid haft tid til råd og vejledning, når jeg har skrevet til hende om mine bekymringer. Der for får du 5 stjerner herfra.

13 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale Doodleskov til alle!

Min kæreste og jeg har været i dialog med Doodleskov og besøgt dem for at se et hvalpekuld, og vi er meget imponerede. Det er tydeligt, at hundene vokser op i trygge og kærlige omgivelser, hvor der bliver taget hånd om hver enkelt med stor omsorg. Hele processen har været præget af professionalisme og åbenhed, og vi føler os trygge ved at vælge vores kommende hvalp herfra. Vi kan varmt anbefale Doodleskov til alle, der søger en Goldendoodle fra et dedikeret og omsorgsfuldt opdræt.

1 de novembro de 2024

Doodle skov - Professionel og kærlig opdrætter

Jeg har besøgt Doodleskov flere gange for at se deres hvalpekuld, og det er tydeligt, at hver eneste hund bliver behandlet som en del af familien. Deres hjem er præget af varme, tryghed og kærlighed, hvor både hvalpe og voksne hunde trives i rolige og omsorgsfulde omgivelser. Som opdrættere har de selvfølgelig kuld året rundt, men altid med fokus på kvalitet frem for kvantitet – de har aldrig flere kuld ad gangen, end at hver hund får den opmærksomhed, tid og pleje, den fortjener.

Doodleskovs tilgang er præget af stor professionalisme og et dybfølt engagement i deres hundes sundhed og trivsel. Både voksne hunde og hvalpene, der vokser op midt i familiens stue, hvor de vænnes til dagligdagens lyde og socialiseres gennem håndtering, forskellige oplevelser og trygge rutiner. Hvis du søger en Goldendoodle fra et opdræt, hvor kærlighed og ansvar går hånd i hånd, er Doodleskov det oplagte valg!

2 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Nøj hvor er vi overlykkelige for at…

Nøj hvor er vi overlykkelige for at have fundet den mest tillidsfulde, glade, udadvendte, sociale hvalp til vores børnefamilie.
Alle hvalpene fra kuldet var i gennem en personlighedstest for at finde lige præcis den hvalp som matchede os.
Og der må jeg sige at der er blevet ramt helt plet. Vi kunne ikke ønske os et bedre familiemedlem ❤️ Tusind tak for en god kommunikation og at finde lige præcis den hvalp som matcher vores familie bedst!

7 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har også hentet en virkelig skøn…

Vi har også hentet en virkelig skøn hvalp hos Doodleskov. Vi blev overrasket over hvor godt opdraget hunden var allerede da vi hentede hende og hvor godt hun går i spænd med vores andre hunde. Man kan virkelig se at Cecilie har hundetække og at hvalpene bliver elsket mens de er hos hende. Det har været en fornøjelse af handle med jer og vi anbefaler jer gerne vidt omkring

10 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt igennem fantastisk kennel

En helt igennem fantastisk kennel. Der er på ingen måde tale om hvalpefabrik. Tværtimod. En familie der bekymrer sig om deres hvalpe. Stueopdræt af hvalpe som er socialiseret og som har det skønneste temperament. Herfra får de 10 ud af 5 mulige stjerner. Klar anbefaling herfra

9 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte vores dejligste Maggie fra…

Vi købte vores dejligste Maggie fra Doodleskov i sommers. Hun er så tillidsfuld og har et fantastisk sind - hun elsker alt og alle.
Hun var nærmest renlig fra den dag vi hentede hende. Man kunne virkelig mærke hvor meget forarbejde Cecilie havde lagt i deres opvækst.
Hun sørgede for at vi fik ugentlige opdateringer med billeder og videoer af hvalpene, så vi kunne følge dem helt fra start. Hele processen har været professionel og vi har været helt tryg fra start til slut.
Vi vil til enhver tid anbefale Doodleskov.

15 de julho de 2024

Skønneste hvalp

Vi har hentet den smukkeste mest skønneste hvalp fra Doodleskov. Han er simpelthen faldet så godt til, og vi knuselsker ham💙 Han er så godmodig, venlig, glad tryg, kærlig og helt vildt lærenem. Han lystrer sit navn og kommer når vi kalder, leger og er fuld af krudt 🥰 Han er simpelthen drømmehvalpen, tusind tak for ham Doodleskov Goldendoodle

6 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Hvalpefabrik

Jeg er meget bekymret efter at have set hvordan virksomheden driver deres opdræt af hunde. De har rigtig mange hvalpe til salg og venter mange kuld som sælges til høj pris. Vi overvejede selv at købe en hvalp men det bliver ikke herfra, da det hele virker som en hvalpefabrik og en pengemaskine end et godt sted for hundene!

9 de dezembro de 2024

Flot virksomhed

Virkelig god virksomhed med dejlige og velopdraget hunde, som er klar til at komme ud i nogle familier

17 de novembro de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais