Goede communicatie over wanneer de Photobooth wordt gebracht en gehaald. Ondanks het winterse weer werd de photobooth op tijd geleverd. Ook het ophalen was op de afgesproken tijd. Vriendelijk geholpe... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wat een fantastische ervaring! Alles netjes klaargezet en de volgende dag opgehaald. Gasten en wij zelf hebben veel gebruik gemaakt wat meer dan 700 strips heeft opgeleverd. Na betaling hadden... Ver mais
Via Google bij Fotosnap terecht gekomen, gechat met de klantenservice en uiteindelijk was alles super snel geregeld! Ze hadden een super mooie foto strip ontworpen speciaal voor de bruiloft! Alles... Ver mais
Informações sobre a empresa
Photobooth verhuur! Unieke foto belevenissen voor jong en oud! Online direct een prijsopgave #Bruiloft #Feest #Zakelijk #Maatwerk #Fotomarketing
Informações de contacto
Fluorietweg 41, 1812RR, Alkmaar, Holanda
- 0727100730
- info@fotosnap.nl
- fotosnap.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
echt een meerwaarde voor je feest
de communicatie tijdens het bestellen was helder en al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De afspraken over het plaatsen en ophalen van de fotobooth werden goed nagekomen en het contact was vriendelijk.
De fotobooth heeft het feest echt een meerwaarde gegeven de gasten hebben er veel gebruik van gemaakt en hadden veel plezier!
Echt top geregeld
Echt top geregeld. De fotobooth werd gebracht naar de trouwlocatie, en ook weer opgehaald. Geen zorgen hierom gehad. Foto's snel binnen via de link.
Zelfs 5 maanden na de bruiloft nog net zo vriendelijk, wilde graag alles op een usb stick.
You go team!
Heb een hele positieve ervaring met…
Heb een hele positieve ervaring met fotosnap want we hadden al eens gebruik gemaakt van hun fotobootn en. Besloot t nog een keer te doen. Was goed geregeld en fijne comunnicatie. Bedankt weer en tot de volgende keer!
Gr ilse
Wat een fantastische ervaring!
Wat een fantastische ervaring!
Na betaling hadden wij de her-uitgeprinte strips en usb binnen 3 dagen in huis!
Op een volgend feestje zal de photobooth zeker niet ontbreken.
Wij zijn blij dat we voor Fotosnap hebben gekozen, jammer van de camera die scheef stond.
Wij zijn blij dat we voor Fotosnap hebben gekozen. Fotosnap heeft goed gecommuniceerd met ons en met de trouwlocatie wanneer zij de photobooth kwamen afleveren. Wij hebben gekozen voor de spiegel. Erg leuk hoe die eruit ziet, een minder puntje was dat de camera in de booth scheef stond en het niet overeen kwam met het kruisje op de grond.
Na een aantal foto's maken hebben we zelf het kruisje wat verplaatst en werden het betere foto's.
De photobooth was een succes
De photobooth was een succes. Hij stond op tijd klaar op de locatie, zonder dat ik zelf nog iets hoefde te regelen. De gasten gingen los met de foto’s. Af en toe liep de photobooth een paar seconden vast. Maar dat was denk ik ook een teken dat de gasten zóveel foto’s maakten. Gelukkig duurde dat niet lang. Leuk dat alle foto’s nagestuurd werden als ‘normale foto’s’. Zo hebben er van alle gasten een leuke foto.
Dit maakt het feest compleet!
Superleuk om een photobooth op het afscheidsfeest van groep 8 te hebben. Fantastische en snelle service, alles zoals afgesproken en op tijd en makkelijk te bedienen photobooth en bedrijf goed bereikbaar. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers aan de telefoon en voor het brengen en halen. Een verademing om te werken met een bedrijf waar alles in 1 keer goed gaat! Dank jullie wel🤩
Photobooth van Fotosnap
+ Levering volgens afspraak
+ tof dat je de fotostrip kan laten personaliseren
+ je wordt ontzorgd qua levering en ophalen, dit regelen ze met de locatie.
+ foto’s die digitaal zijn toegestuurd zijn van goede kwaliteit
+ vragenlijst voor levering is fijn, daar kan je veel details in kwijt.
- de communicatie qua levering op locatie kan beter, een bevestiging naar de klant is fijn om te hebben: “hij staat er” of zoiets. We hoorden niets en doordat de DJ een foto stuurde met zijn set-up zagen we dat de booth er ook stond, en dat luchtte op.
- de booth is 1x vastgelopen. De herstart liep anders dan vooraf in de instructies stond. Dit gaf even wat stress. Gelukkig ben ik digitaal vaardig, ik weet niet of iedereen hier zelf uit zou komen.
De Photo Booth was zeer geslaagd
De Photo Booth was zeer geslaagd, heel veel leuke reacties en foto’s
Alles op tijd geregeld.
De Photobooth is op tijd geleverd alleen communicatie rond de fotostrip had wat sneller gekund. Al met al alles wel op tijd geregeld.
Aanrader
Alles ging zoals was afgesproken. De photobooth was erg makkelijk te bedienen en 0 problemen gehad. Ik heb wel eens andere photobooths meegemaakt die continue in storing stonden, dus ik was wat sceptisch. Maar dit was niet nodig. Ook het contact verliep goed.
Prima service!
De booth was keurig op tijd geleverd en op gehaald de volgende dag.
Vriendelijk
Vriendelijk, behulpzaam, vlot met de communicatie. Duidelijk in afspraken
Heel erg tevreden over deze fotobooth
Heel erg tevreden over deze fotobooth! Contact via de mail is snel, een eigen aangepast fotokaartje, optijd klaargezet op locatie. Voor elke foto worden er twee kaartjes geprint. Na een week ook alle foto's digitaal mogen ontvangen.
Echt een top aanvulling voor onze bruiloft. Aanrader!
Topbedrijf!
Geweldige mensen, reageren snel, snappen wat ik bedoel en brengen en halen volgens afspraak. Echt geweldig!
Alles volgens afspraak en duidelijk
De photobooth werd keurig op tijd geleverd en ter plekke neergezet. Na een korte uitleg koj deze van start. Aan het eind van het feest kwam een andere medewerker de photobooth weer ophalen (even een cola gegeven want dan moet toch ineens iedereen weer op de foto maar dat was geen probleem).
Alles volgens afspraak en duidelijk. Heel erg bedankt!
Aanrader
Fijn contact. Alles ging volgens afspraak. Ze hadden zelf contact gezocht met de locatie, de photobooth neergezet en dr dag erop weer opgehaald. Dus daar had ik geen werk aan.
Reageren snel!
En ze hadden een mooi ontwerp voor de fotostrips gemaakt.
Volgende keer zou ik hier zeker weer een photobooth huren!
Super, leuke herinnering!
Goede communicatie, mooi ontwerp voor de fotostrip en een mooie herinnering!
Top top top!!
Wij hadden de photobooth voor onze bruiloft. Het contact verliep goed, hij stond op een leuke plek, het heeft een mooi houten design dus staat ook leuk in de ruimte. Het fotoframe was afgestemd op onze uitnodiging, en we kregen veel positieve reacties naderhand van onze gasten. Kortom, een dik vet succes!!