Professionel service, god og venlig kommunikation, lånebil med i aftalen uden extra betaling. Det har bare været godt fra ende til anden
Leia as opiniões dos outros
Skal du have skiftet rude i din bil? Kan jeg kun anbefale at du ringer til Martin! God oplevelse lige fra telefonsamtalen til det endelige resultat! Martin kommer til hvor du bor/arbejder, så inge... Ver mais
Intet mindre end en fantastisk service. Ringede til Martin, fik en aftale i hus. Han kom på min arbejdsplads, skiftede ruden og han klarede alt papirarbejdet ifbm. Forsikringen. 🙏🏻 Martin er ihve... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
God service fra start til slut.
God service fra start til slut.
Effektiv og MEGET serviceminded.
Vil varmt anbefale dette firma!
Helt i orden fra a til å
Søgte på ny forrude og bad en sammenligningstjeneste finde det billigste bud. Fandt også Foxmar på google og skrev til dem. Foxmar var en pæn del billigere end alle andre, kom allerede dagen efter og leverede perfekt arbejde, god kommunikation hele vejen og høflig betjening fra start til slut. Tak for hjælpen!
5 STJERNET OPLEVELSE!
God oplevelse lige fra telefonsamtalen til det endelige resultat! Martin kommer til hvor du bor/arbejder, så ingen kørsel eller ventetid for dig! Kan det være bedre?!
GOD PRIS - PRIMA SERVICE OG ARBEJDE!
Mine varmeste anbefalinger herfra!
Helt klart thumbs up herfra.
Helt klart thumbs up herfra.
Ringer til foxmarautoglas, får fat i Martin. Vi snakker lidt frem og tilbage og han tilbyder han kan komme og lave det en søndag, win/win for os begge.
Martin kommer og sætter ny forrude i min Toyota yaris.
Rigtig flot resultat.
Mange tak.
Skal du have skiftet rude, så giv dem et kald. Rolig og serviceminded, Ja tak det kan vi li.
Super indsats
Super indsats, da lille siderude var smadret. Få dage før jul. Martin reagerede hurtigt og fik opsnuset eneste af slagsen i den anden ende af landet. Kørte ud til min arbejdsplads og satte den i. Jeg er vældig tilfreds med hans service! Kan klart anbefales.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.