Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver mais
Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver mais
Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver mais
Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Ver mais
Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.
Beekstraat 30, 6811 DW, Arnhem, Holanda

Resposta da Fraenck
Prima, netjes gemaakt. Wel erg duur maar dan heb je ook wat:):)

Resposta da Fraenck
My family and I are loving our face-masks, they are more comfortable than regular face-mask and very stylish.

Resposta da Fraenck
Mooi design, kwaliteit is goed, snel geholpen. Thanks! :)

Resposta da Fraenck
Prima geregeld, attent, vriendelijk, snelle afhandeling!

Resposta da Fraenck
Mooie mondkapjes besteld, snel geleverd

Resposta da Fraenck
Dit is de 3e tas die ik gekocht heb en zal zeker niet de laatste zijn. De verkoopster die mij hielp deze tas samen te stellen was heel aardig en dacht goed mee.

Resposta da Fraenck
Perfect monkapje, met goed patroon erbij, om zelf een mondfilter te maken.
Er is goed nagedacht over het ontwerp, prima pasvorm, mooi afgewerkt en snel geleverd.
Ook nog fair gemaakt!

Resposta da Fraenck
Ik bestelde een mondkapje. Helaas is de small niet echt small. Dat is jammer. Ook de kwaliteit vind ik een beetje tegenvallen. Het mondkapje heeft maar aan één van de 4 bevestigingspunten van het elastiek de mogelijkheid om het elastiek los te maken. Dat heeft mijns inziens echt geen toegevoegde waarde dan. Als ze alle 4 die mogelijkheid hebben natuurlijk wel. Ook is het stuk versteviging in de neus moeilijk te vormen en erg stug/dik. Stof van het mondkapje is wel mooi, maar als je het op 60 graden wast, blijft er helaas niet heel veel van over en sluit het bovenste deel van de stof niet goed meer aan op het onderste deel. Verzending vond ik ook wat lang duren, maar dat zou ik echt geen probleem vinden mits het kapje ok is. Helaas, een gemiste kans en duur voor € 19,95... Daarom helaas maar twee sterren van mij. :-(

Resposta da Fraenck
Hele gave designs. Het neusklemmetje is lastig in de juiste vorm te buigen.

Resposta da Fraenck
Superleuke tas en snelle levering, dank je wel

Resposta da Fraenck
Perfecte klantenservice, super vriendelijk en heel snel!

Resposta da Fraenck
Nadat ik had laten weten dat het masker te groot was en de elastiekjes te lang en wijd waren - het bleef daardoor slecht op zn plek - Kreeg ik vriendelijk bericht dat ik het masker In maat L had besteld en ik deze voor een kleinere maat mocht omwisselen. Echt attent.

Resposta da Fraenck
Geweldige kwaliteit, snelle levering en zelfs een gratis mondkapje van goede kwaliteit bij mijn bestelling. Geweldig!

Resposta da Fraenck
Snelle levering en duidelijke beschrijving mbt mondkapje!

Mooi mondkapje
Snelle levering.
Echt zeer tevreden.

Resposta da Fraenck
Geweldig, mondkapje was niet op voorraad op CS. Binnen 2 uur hebben ze het voor mij gemaakt en bezorgt in de winkel. Top service!

Resposta da Fraenck
Onderste elastiekje ging steeds los bij simpele handelingen als op en af doen van het mondkapje en ben ik daardoor nu ook kwijt geraakt. Verder wel mooi artikel en snel opgestuurd.

Resposta da Fraenck
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.