Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver mais
Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver mais
Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver mais
Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Ver mais
Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.
Beekstraat 30, 6811 DW, Arnhem, Holanda
Goede kwaliteit mondmasker. Goede en snelle verzending via de brievenbus post in een stevige envelop. Dus niet thuis hoeven blijven ervoor (grote pré!). Mondmasker zit fijn, zou bij twijfel altijd de grotere maat nemen. Voelt van goede kwaliteit.

Resposta da Fraenck
delivered quickly and product up to expectations

Resposta da Fraenck
Goede info op website en goede en snelle bezorging.

Resposta da Fraenck
1e bestelling duurde even voordat het aankwam. De 2e bestelling ging een stuk sneller. Een Medium mondkapje besteld voor een man, deze zit naar zijn mening een beetje aan de strakke kant terwijl deze op de grootste stand zit.

Beste Fraenck,
Naar aanleiding van het artikel in de Gelderlander: op de website direct een link naar mondkapjes (dat helpt).
De hele familie in een keer voorzien en supersnel.
Mooie kwaliteit en uiterlijk.
Fijn ook dat we hiermee weer een plaatselijke ondernemer een beetje hebben kunnen steunen.
En natuurlijk nog even verder op de site rond gekeken. Mettertijd kom ik eens kijken voor een tas.
Succes en hartelijke groet.
Thea (en Rik)

Resposta da Fraenck
Eerder - via PTT-post - verzonden bestelling was niet aangekomen. Na een telefoontje werd zonder enig probleem een nieuw artikel toegezonden. Prima service.

Resposta da Fraenck
Prachtige designs, kwalitatief hoogstaande en innovatieve items. Nette en snelle levering. Helemaal top!

Resposta da Fraenck
Goede en snelle verzending en vriendelijke personeel in winkel

Resposta da Fraenck
Heel tevreden van de producten en de levering. Goede kwaliteit en mooi, wat wil je nog meer 🙂!

Resposta da Fraenck
Mooie handige tassen van goeie kwaliteit!

Resposta da Fraenck
Vriendelijke klanten service en goede kwaliteit van producten (mondkapjes). De levering is voorspoedig verlopen.

Resposta da Fraenck
Mondkapje heel netjes afgeleverd met instructies erbij. Tevreden.

Resposta da Fraenck
Wat een topsite! Jullie zijn een van de weinige designers bij wie dat ook daadwerkelijk van de site af te zien valt <3
Geweldige mondkapjes; hebben ze voor het hele gezin besteld en waren binnen de kortste keren bij ons thuis!
Leuke persoonlijke mailtjes, duidelijke communicatie. Bedankt voor de service :)

Resposta da Fraenck
Snelle levering van de maskers. Mooie kwaliteit. helemaal tevreden

Keep up the good work!
fantastische waar voor m’n geld gekregen,
heel erg bedankt!

Resposta da Fraenck
De mondkapjes zitten prima en slim in elkaar en zijn uiterst nauwgezet vervaardigd. Ze hebben een uitstekende pasvorm en er lekt geen lucht weg langs de randen.Ik heb ze voorzien van een hoogwaardig filter, zodat ze ook effectieve bescherming bieden.
Goed werk geleverd, Fraenck!

Resposta da Fraenck
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.