Goed product, levertijd duurde wat langer maar daarvoor was al wel gewaarschuwd. Bestelde een Mondkapje wasbaar met metalen strip voor betere passing waardoor minder condens op de bril... Past goed,... Ver mais
Onze workshop tassen maken was erg geslaagd. We waren met z’n vijven en gingen allemaal met hetzelfde model tas, maar toch uniek in combinatie van kleur leer, voering en afwerking, naar huis. Het wa... Ver mais
Ik bestelde enkele mondkapjes bij Fraenck en keek ook eens verder op de website. Wat een leuk en sympathiek bedrijf zeg! Een zeer sociale onderneming met mooie producten. De mondkapjes zitten prima... Ver mais
Afgelopen zaterdag samen met 3 vriendinnen een workshop tas maken gevolgd. Is echt een aanrader! Zeer goede uitleg, ruime keuze aan kleuren en materialen. Ze nemen alle tijd voor je. Leuk ook om de ei... Ver mais
Elegante tassen, pakkend verhaal. Lichtgewicht, maar oersterk. Waterafstotend en makkelijk schoon te houden. In allerlei formaten en vormen – er zit iets tussen voor iedereen en elke gelegenheid. Wij werken met upcycled materiaal. En daar zijn we best trots op. Wij geloven namelijk in de grenzeloze mogelijkheden van bedrijfsrestanten en maken er een stoere tassencollectie van. Bij Fraenck zien we werken met restanten niet als een verspilling van tijd, maar als een verantwoordelijkheid. Het prikkelt onze creativiteit en daagt ons elke dag opnieuw uit.
Beekstraat 30, 6811 DW, Arnhem, Holanda
Heel tevreden! De mondkapjes zijn mooi gemaakt en worden snel geleverd. Het idee van de haakjes maakte dat ik bij Fraenck een mondkapje heb gekocht, maar mijn haakjes komen uit zichzelf best gemakkelijk los, is een voor en nadeel :) Met mijn gevoelige huid levert de stof wat uitslag/irritaties op, maar ik los dit probleem op met een extra laag mousseline stof aan de binnenkant. Al met al zeker een aanrader!

Resposta da Fraenck
Snelle reactie op vragen en snelle levering.
Zien er prima uit

Resposta da Fraenck
Altijd antwoord op vragen..
Snelle levering..
Goed product..

Resposta da Fraenck
Goed advies, snelle levering, mooi en functioneel produkt

Resposta da Fraenck
Snelle levering en een goed product met een duidelijke uitleg. Het is serieus aangepakt.

Resposta da Fraenck
Leuke en goede mondkapjes, maar met één was ik niet zo blij (haakje schoot steeds los).
Geretourneerd na overleg en meteen geld terug ontvangen.
Keurig opgelost dus.

Resposta da Fraenck
Vlotte levering, netjes verpakt zonder onnodig verpakkingsmateriaal

Resposta da Fraenck
Snelle levering, goede kwaliteit, perfecte service

Resposta da Fraenck
Mondkapje sluit mooi aan, snelle levering en vriendelijke service.

Resposta da Fraenck
Had wat vragen over een bestelling en Elsbeth heeft mij, aan de telefoon, tot twee keer toe, zeer goed en snel en toch met veel geduld geholpen, terwijl het druk was in de winkel. Top!

Resposta da Fraenck
Mooi product, goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Goede prijs kwaliteitverhouding en prima service.

Resposta da Fraenck
Via de chat kreeg ik een snel, duidelijk en vriendelijk respons. Ze hebben een snelle levering en de kwaliteit is goed. Ja, ik werd er blij van 😊

Resposta da Fraenck
Mooi product (mondkapje), tips en handleiding erbij, snel geleverd: goed voor elkaar.

Resposta da Fraenck
Top , duurde wel even eer de mondkapjes binnen waren maar gezien de omstandigheden heel begrijpelijk

Resposta da Fraenck
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.