Fresh Fitness Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstremt dårlig total opplevelse av hele konseptet. Nærmest ingen tilstedeværelse av personell. Noe som resulterer at dette fraværet er en indirekte invitasjon til hærverk og gjentatte forsøk på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Imøtekommende og god kundeservice etter at jeg kom meg forbi chatbot (det var veldig enkelt, simpelthen bare skriv at du vil snakke med et menneske). Det var kort responstid, og agenten tok tak i prob... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dirty, and it is almost impossible to cancel the membership. After six months, me and my son we could no longer access the gym. I wrote to them several times, but they only replied that we was sti... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Etter å ha knukket koden med hvordan man kommer forbi chatboten Frank Fitness har jeg fått utmerket hjelp fra kundeservice. Spørsmål de ikke kunne løse på direkten ble notert og fulgt opp med svar og... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ginásio

Escrito pela empresa

Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Meldte inn min sønn på 17 år

Meldte inn min sønn på 17 år, men hn kom ikke inn på treningen og vi trengte hjelp av kundebehandler/service. Har enda ikke fått hjelp. Ba om å avslutte medlemskap og få tilbake beløpene som ble trukket, siden han ikke hadde tilgang og QR koden heller ikke fungerte. Min sønn skulle trent med kmerater fra april, i stede har både jeg og nå også han fått krav om betaling og inkassovarsel. Har sikkert brukt 50-60 timer for å få kontakt og hjelp. Det ville sikkert ikke tatt mer enn 10 minutter dersom kundebehandling var tilgjengelig på senteret eller på servicetelefon hos Fresh Fitness. Vurderer å gå til politianmeldelse for å komme i dialog. Håper det blir unødvendig. Men det kan ikke være lovlig å trekke penger uten å gi tilgang til treningen. Det ble trukket med token, uten samtykke. Medlemskapet ble forsøkt avsluttet flere ganger via mail og kontaktskjema uten å få annet enn standardsvar, muligens fra en AI bot.

1 de abril de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Hei, og takk for at du deler opplevelsen 🙏 Vi skjønner veldig godt at dette oppleves både frustrerende og tidkrevende, og slik skal det selvsagt ikke være. Vi i Fresh Fitness har dessverre ikke kundebehandling på alle sentrene, men du kan få hjelp via vår kundeservice på chat eller via kontaktskjemaet på nettsiden vår.

Dersom du allerede har sendt inn henvendelser uten å få hjelp, anbefaler vi at du sender inn en ny henvendelse!

Vi tar det du skriver på alvor, og håper vi kan få løst dette for dere snarest, slik at du slipper å bruke mer tid og energi på saken 💪

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fikk fort og effektivt svar på min…

Jeg fikk fort og effektivt svar på min henvendelse.

8 de agosto de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Så bra å høre! 🙌 Takk for at du delte, vi digger raske og hjelpsomme svar like mye som en god økt 💪😊

Classificada 2 em 5 estrelas

Bra treningssenter, umulig å ha kontakten med personalet

Bra treningssenter, men timeplanen til personalet er forferdelig, uansett hvor mye jeg går der, er de aldri på arbeidsplassen sin. Jeg mistet nylig lommeboken min på treningssenteret. Jeg trenger den raskt, men hvem skal jeg spørre? De har ingen hjelpetelefon, og som vanlig har de ingen ansatte. Varer lagres i opptil 14 dager, hva slags tull? Skal de kaste lommeboken min med passet og kredittkortet mitt? Jeg vil gjerne be Sandvika Fresh Fitness-support om hjelp. 2 stjerner så langt

25 de julho de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Forstår frustrasjonen din, det høres virkelig ut som en kjip situasjon 😕 Vi har dessverre ikke bemanning hele tiden på senteret, og vi har heller ikke telefon. Men det aller beste du kan gjøre nå er å kontakte kundeservice via kontaktskjemaet vårt på nettsiden (https://www.freshfitness.no/kundeservice/kontaktskjema) eller via chat, så hjelper de deg med å finne ut av hvor lommeboken din er og hva som skjer videre med hittegods. Håper den kommer raskt til rette! 🙏💼

Chat samtale

Var i kontakt med en hyggelig person på chat idag som var veldig hjelpsom og service innstilt. Fortjener 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟

24 de junho de 2025

Hei Shpresa!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på 🙌 Ønsker deg en super sommer ☀️

Rask og god kundeservice

Raks og god kundeservice

18 de junho de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Vi digger det 🚀 Tusen takk for fem stjerner! Du aner ikke hvor glad vi blir for sånne tilbakemeldinger 💪 Vi prøver å være både raske på labben og løsningsorienterte, og her høres det ut som vi traff blink 🎯

Classificada 1 em 5 estrelas

Fresh er like totalt mangel på service

Fresh er like totalt mangel på service.
I Kristiansand har de gått fra å ha betjening hele tiden, til å gå ned med betjening noen dager i uka, til å gå ned til noen timer i uka og til å gå til ingen betjening!

Man kan prøve å kontakte dem på nettet uten resultat, ingen telefon kontakt heller.

Jeg vil ikke bruke avtale giro til betaling, og jeg pleide å betale på senteret. Av et eller annen uforståelig grunn DE VIL IKKE GI MEG EN KONTONR slik at jeg kan betale. Nå har jeg vært på ferie og når jeg kom hjem finner ingen betjening på senteret, så jeg kan ikke betale og kan ikke trene heller.
Lurer på om pengene fra avtalegiroene går til en konto på Bahamas?

Slik det leses her fra anmeldelser om flere trekk som ikke er korrekte, det gir ikke lyst til å ha noe avtalegiro eller trekk fra konto. Beklagelig at det har gått fra vondt til verre.

5 de junho de 2025

Hei Graciela!

Det er veldig leit at du har hatt en dårlig opplevelse med oss 🙁 Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe deg!

For raskest mulig hjelp kan du gjerne kontakte gjengen på kundeservice via chat. De vil kunne se på saken din og hjelpe deg med betalingsalternativer som passer bedre for deg. Du kan også enkelt legge inn bankkort på freshfitness.no > Min side > Mitt betalingskort 🏋️

Du kan også selv sjekke betalingsinformasjon ved å logge inn på freshfitness.no og gå til Min side > Betalingsoversikt for å få oversikt over dine betalinger. OBS! Du kan kun betale her dersom fakturaen ikke har forfalt 💪

Best Gym i Bærum

Gir dere 5/5 stjerner fordi Fresh Sandvika fortjener det. Dette er den beste gymmen i hele Bærum & Asker.

1) Gratis og lett parkering

2) Veldig fleksibel og lang åpningstid

3) Man unngår rushet som finnes ved å ha gymmen på et kjøpesenter/travelt sted.

4) Billigste prisen for å trene i hele Norge! Ingen andre tilbyr trening til under 300kr i måneden. Ja, skulle ønske det kunne ha vært 150kr i måneden, men dere er fremdeles billigst og fortjener skryt for det.

Nå er det mye konkurranse med nye gymmer som åpner opp overalt i landet, så jeg håper dere fortsetter slik det er nå på fresh sandvika, da beholder dere meg som kunde ut livet.

25 de maio de 2025

Hei,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse! Vi setter stor pris på at du trekker frem alt du liker ved Fresh Sandvika. Det gjør oss skikkelig glade 💪😍

Vi jobber hardt for å gi våre medlemmer den beste treningsopplevelsen, og din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette slik. Vi ser frem til å ha deg som kunde i lang tid fremover 🙌

Classificada 1 em 5 estrelas

Fresh har økt prisen på medlemskapet…

Fresh har økt prisen på medlemskapet fra 299kr/mnd til 409 kr/mnd i perioden desember 2022 til februar 2025. Årsaken til dette tror vi er at vår sønn var under 18 år da han begynte og da trenger du ikke ha bindingstid for å få den laveste prisen. Når du da fyller 18 år så tar de automatisk den dyreste prisen i stedet for å spørre om du vil ha bindingstid og da få den laveste prisen. Fresh Fitness er absolutt ikke en "lavpris" treningsskjede slik de driver sin virksomhet. Styr unna og velg et annet senter i stedet.

2 de maio de 2025

Hei Lars!

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi ønsker på ingen måte at din sønn skal betale mer enn nødvendig. Heller tvert imot 😊 Vårt mål er å gjøre trening tilgjengelig for alle. Nå som han er 18 år kan han enkelt be om å få binding på medlemskapet, og stikke avgårde med vår laveste månedspris på 299 kr 💪 Det er kun en rask chatsamtale med kundeservice unna!

Classificada 1 em 5 estrelas

Har blitt trukket i flere måneder for mye

Har blitt trukket i flere måneder etter jeg har sagt opp medlemskapet mitt. Var nøye med å si det opp over en måned før ettersom jeg tidligere har måttet betale ekstra fordi jeg ikke visste om oppsigelsestiden på 30 dager. Nå ser jeg at jeg likevel er trukket for tre måneder til og at jeg også er nødt til å betale for måneden som kommer pga. oppsigelsestiden. I tillegg har prisen på medlemskapet mitt vært høyere en den skulle være. Ikke tren her, bare svindel.

2 de maio de 2025

Hei 😊

Dette høres ikke helt riktig ut, Nils! Jeg skjønner godt at du er frustrert, spesielt når du har vært nøye med å si opp i god tid. Jeg er sikker på at dette kan løses om du tar kontakt med kundeservice og sender dokumentasjon på at du har registrert oppsigelsen tidligere (du skal ha fått en bekreftelse på e-post når den ble sendt inn). De pleier å ordne opp i slike saker uten problem 💪

Håper det løser seg raskt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rask og god kundeservice når jeg prøvde…

Rask og god kundeservice når jeg prøvde å endre mitt medlemskap og få inkludert OBOS rabatten!

30 de abril de 2025

Hei Olav,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Vi er glade for at du opplevde rask og god kundeservice da du endret medlemskapet ditt. Det er viktig for oss at våre medlemmer får den hjelpen de trenger. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele dette😊🏋️

Terrible Experience

Terrible Experience – Be Careful with Fresh Fitness!

I had a very disappointing experience with Fresh Fitness. I have a membership there and received an email promoting a “bring a friend for free for one day” offer. I shared the link with my 14-year-old son, who filled out the form. Unfortunately, the form required a bank card to complete, so he used mine.

What we didn’t realize is that, even though he was too young to use the gym (he’s only 14 and not allowed entry), they still started charging 526 NOK per month to my account — without any real confirmation or warning. I only discovered this after two months of payments being taken.

When I called to complain, they told me they would continue to charge until the membership was canceled — even though my son couldn’t even use the gym in the first place. No help, no understanding, and no refund.

This feels like a dishonest way to trap people into subscriptions. Be very careful — they might keep taking money from your account even if you’re not actually using their services

29 de abril de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Thank you for sharing your experience, we’re genuinely sorry to hear this. It’s important to clarify that all members must meet our minimum age requirement of 15 years, and valid consent is necessary when someone else’s payment details are used. If a membership is created with incorrect or incomplete information, it can unfortunately lead to unintended charges.

We understand how frustrating this must feel. For privacy and security reasons, we’re unable to handle individual account issues here, but we strongly recommend reaching out via our contact form for a full review of your case. 💬

We appreciate your feedback, it helps us improve.

Pomocny personel

Pomocny personel, łatwo rozwiązany został mój problem. Liczę na dalszą owocną współpracę.

15 de abril de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Det er flott å høre! ❤️ Vi er glade for at problemet ble raskt løst, vi regner med videre, fruktbart samarbeid også! 💪😊 #FreshVibes

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig kundeservice - de tar penger uten å svare

Jeg prøvde å fryse medlemskapet mitt i tre måneder, som de sier man kan gjøre. Men da jeg skulle logge inn på nettsiden deres, fikk jeg ikke tilgang til kontoen min. Jeg prøvde å endres passord, men det virket ikke. —systemet deres godtok ikke endringen. Derfor sendte jeg en melding til kundeservice og forklarte problemet. Jeg ba dem om hjelp både til å logge inn og til å fryse medlemskapet. Nå har det gått over tre måneder, og jeg har fortsatt ikke fått noe svar.
Jeg anbefaler ikke dette stedet til noen.

2 de março de 2025

Hei 👋

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Vi er veldig lei oss for at du har hatt problemer med å få tilgang til kontoen din, og at du ikke har fått svar på henvendelsen din. Dette er definitivt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre medlemmer skal ha 🙁

Kundeservice har sjekket gjennom våre systemer, men har dessverre ikke funnet noen registrert henvendelse fra deg. Vi beklager dette, og vi vil gjerne hjelpe deg videre. Vi anbefaler at du henvender deg til oss via vår chat-funksjon på nettsiden, så kan vi raskt finne ut hva som har skjedd og hjelpe deg med både innlogging og å fryse medlemskapet ditt 🫡

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har sendt x antall mail og det har…

Jeg har sendt x antall mail og det har sønnen mon også gjort(da de ikke kunne gi meg opplysninger ift personvern, selvom han var 15 år og de trekker pengene fra meg!)De trekker meg dobbelt hver mnd.De svarer ikke på mail.Sendt de flere de siste ukene....Dårlig!

29 de março de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Dette høres virkelig frustrerende ut, Silje! 😞 Vi forstår at du ønsker en rask løsning. Vi har dessverre ikke mulighet til å gå inn i enkeltsaker her, men hvis du ikke har fått svar, anbefaler vi at du sjekker søppelposten din og sender en ny henvendelse via vårt kontaktskjema. Vi ønsker selvfølgelig å få ordnet opp i dette så fort som mulig! ❤️

Dette er svindel

Jeg ble trukket penger fra bankkortet mitt for tilbud på abonnement. De greide aldri opprette abonnementet, derfor ber jeg etter 10 dager om retur av pengene. De sier da at de sperrer abonnementet (selv om det aldri ble opprettet). De har lovet å tilbakebetale. Jeg har holdt på med dette i to måneder. De har ikke tilbakebetalt som lovet. De har rett og slett stjålet pengene mine og de føler seg tilfredse med det. Jeg hadde aldri tilgang til treningssenteret. Jeg anbefaler alle å melde fra til politiet om liknende hendelser dersom de opplever det. Jeg skal rapportere denne svindelen til politiet på mandag.

1 de fevereiro de 2025

Hei Mette😊

Vi forstår at dette er en frustrerende situasjon for deg. Av personvernhensyn kan vi dessverre ikke diskutere saker knyttet til medlemskap og betalinger på offentlige plattformer. Vi ber deg derfor ta kontakt med vår kundeservice, slik at vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Fikk hjelpen jeg trengte

Etter litt lang ventetid på chaten (ca 20 min) fikk jeg hjelpen jeg trengte. Hyggelig og hjelpsom fyr i andre enden

20 de março de 2025

Resposta da Fresh Fitness

Takk for tålmodigheten din! 😊 Vi jobber alltid for å svare så raskt som mulig, og det er godt å høre at du fikk hjelpen du trengte 💪❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

Forferdelig service og svindel.

16 de março de 2025

Hei,

Vi er lei oss for å høre om din negative opplevelse hos oss. Vi tar dine bekymringer på alvor og ønsker å rette opp i situasjonen. Kan du vennligst kontakte oss direkte med flere detaljer, slik at vi kan undersøke saken grundig og finne en løsning? 💪☺️

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais