Ekstremt dårlig total opplevelse av hele konseptet. Nærmest ingen tilstedeværelse av personell. Noe som resulterer at dette fraværet er en indirekte invitasjon til hærverk og gjentatte forsøk på... Ver mais
A empresa respondeu
Imøtekommende og god kundeservice etter at jeg kom meg forbi chatbot (det var veldig enkelt, simpelthen bare skriv at du vil snakke med et menneske). Det var kort responstid, og agenten tok tak i prob... Ver mais
A empresa respondeu
Dirty, and it is almost impossible to cancel the membership. After six months, me and my son we could no longer access the gym. I wrote to them several times, but they only replied that we was sti... Ver mais
A empresa respondeu
Etter å ha knukket koden med hvordan man kommer forbi chatboten Frank Fitness har jeg fått utmerket hjelp fra kundeservice. Spørsmål de ikke kunne løse på direkten ble notert og fulgt opp med svar og... Ver mais
A empresa respondeu
Fresh Fitness er en av Norges største lavpris treningssenterkjede. Vi tilbyr utholdenhet- og styrketrening i treningsstudio. Vi har topp moderne utstyr og apparater og dyktige personlig trenere. Her får du alt du trenger for en god treningsøkt, til en lav pris. Bli medlem i Fresh Fitness fra 349,- i mnd. Velg medlemskap med eller uten bindingstid.
Nydalsveien 28, 0423, OSLO, Noruega
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 94% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Pratet med Kasper, hyggelig samtale og rask hjelp! Kunne ikke vært mer effektiv. 💪🏼💪🏼

Resposta da Fresh Fitness
Oppdaget at det i et år har trukket høyere beløp enn 299kr til tross for at jeg har hatt Fresh Basic hele tiden. Det har gradvis økt til 409 kr uten noe form for varsel om prisstigning, og på nettsidene står det at fresh basic skal koste 299. Ser det samme har skjedd med mannen. Ble også lurt av utmeldingstilbudet. Er meget irritert for at jeg nå må betale helt til mars!!

Resposta da Fresh Fitness
De har veldig treig kundeservice tar flere dager for å svare på gmail.

Resposta da Fresh Fitness
Utrolig dårlig kundeservice, og medlemskaps system, har kjøpt drop inn time til 200spenn til samboer, bruker og alt er opprettet, men appen samsvarer ikke med systemene, går ikke an å logge inn. Så utvider jeg mitt medlemskap så jeg kunne ta ho med på mitt, men der også sviktet det, pga at appen tydeligvis ikke samsvarer, så når jeg prøver å kontakten kundeservice, så er telefonene nede, chatten nede, og det er ingen info når telefon linjene åpnes, så jeg har brukt nesten 350kr på noe jeg ikke får brukt, og til nå, virker ekstremt vanskelig å få svar på, virker helt ubrukelig.

Resposta da Fresh Fitness
Hei jeg er en Trans jente som ønsker å starte med trening på Fresh Fitness. prata med en hyggelig jente, Johanna på chatten og fikk bekreftet at dette passer for meg. Ser frem til å begynne å trene på Lade Arena.
Hilsen Veronica Maria Sanchez! :-)

Resposta da Fresh Fitness
Ok treningssenter over flere plan. Har det jeg trengte. Det som trekker ned er det manglende renholdet av maskinene og at flere av de som trener der ikke vasker eller rydder etter seg. Møllene er ofte støvete og noen av maskinene mangler merking på antall kilo.

Ingen kundeservice
Først etter jeg la ut en anmeldelse her, valgte de å svare på henvendelsen. Tenkte det var kurant å trekke anmeldelsen her. Men nei da , etter en ny henvendelse til kundeservice valgte fresh igjen å ikke svare.

Resposta da Fresh Fitness
Har kampanjer som binder deg til å betale (mye mer enn det virker som fra det man melder seg på til) uten at man leser det med "liten skrift":) Lite integritet å spore hos kundeservice når man prøver å kommunisere feilen også. Ikke akkurat det mest bærekraftige av forretningsvirksomhet å gå for så lav grad tillit til selskapet..

Resposta da Fresh Fitness
På Fresh Fitness Majostua får man ikke ta med treningsbag inn i studio. Jeg har trent i 30 år, har aldri opplevd treningsbagger som et problem noe sted. Men på Fresh konstruerer de et problem og "løser" det ved at kunder kan låse inn bagen sin. Aldri vil jeg noensinne vurdere et senter hvor jeg ikke får ta med mine treningsreimer, hansker, lommebok med mer inn i studio.
Fresh kommer til å svare noe med brannsikkerhet, et sedvanlig svar når man ikke har et godt argument. De som har vært på et treningssenter skjønner imidlertid at det ikke stemmer, for ingen har noensinne sett eller tenkt at en bag lager usikkerhet med tanke på brannsikkerhet. Videre kommer Fresh til å nevne noe med størrelse på bag, og min bag er av typen "skolesekk". Når det er ett par sko i bagen er det ikke plass til særlig mer. Det finnes veldig store bagger, men de har jeg knapt sett i studio siden 1990, den gang de var populære. Ishockeyspillere har slike store treningsbagger, men ikke på et treningssenter.

Resposta da Fresh Fitness
Bra kundeservice, raskt svar.
Stor forskjell på treningssentere hva gjelder tilstanden på apparater og renslighet.

Resposta da Fresh Fitness
Profesjonell og ryddig opptreden på chat!

Veldig bra service anbefaler FreshFitness 5 star kundeservice 😊

Resposta da Fresh Fitness
Søppel. Ræva kundeservice. Utdaterte betalings løsninger (de har ikke hørt om vipps).

Resposta da Fresh Fitness
Veldig bra kundeservice fra Kasper!

Resposta da Fresh Fitness
Helt jævlig kundeservice! De er bare opptatt av pengene dine, de driter i opplevelsen din! Hadde snakket med en som jobbet på fresh angående oppsigelse og medlemskap og det var noen måneder jeg manglet betaling på og det var greit, jeg betalte og ble ferdig med det. Noen måneder senere så tar de fortsatt penger fra meg fordi de sier at jeg har en 12mnd binding!! Hva faen slags tull er dette for noe?! Det var jeg ikke klar over! Ikke bare jeg som har hatt dritt opplevelse fra kundeservice, anbefaler alle andre treningssentere!

Resposta da Fresh Fitness
Bra og rimelig treningssenter med gode åpningstider og flere sentrale lokasjoner. Utmerket kundeservice.

Resposta da Fresh Fitness
«Kundeservice Laura» gav kjapp og relevant informasjon, meget bra

Resposta da Fresh Fitness
Tusen takk for rask og effektiv hjelp og støtte fra Laura.

Resposta da Fresh Fitness
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.