Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn pakketje was zoek. Dhl had geleverd. Dit was niet het geval! Ik heb contact opgenomen met het bedrijf. En vandaag kwamen mijn kralen , gewoon opnieuw binnen. Ondanks heel veel rompslomp... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fijne shop waar ik regelmatig kraaltjes etc bestel. De verzending gaat snel en netjes. De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef, is omdat ze filters gebruiken op hun productfoto’s waardoor ik nu a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kralen en bedels binnengekregen. Verzending zo als gemeld op de website. Frissieraden heeft een groot assortiment aan kralen/bedels en sieraden, ik vind altijd weer iets leuks.

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

31 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Mijn pakketje was zoek.

Mijn pakketje was zoek.
Dhl had geleverd.
Dit was niet het geval!
Ik heb contact opgenomen met het bedrijf.
En vandaag kwamen mijn kralen , gewoon opnieuw binnen.
Ondanks heel veel rompslomp voor dit bedrijf .
Geweldig.
Ik ga zeker opnieuw bestellen, en wil jullie heel hartelijk bedanken voor de goede service
Groetjes Renate.

6 de novembro de 2025

Resposta da Fris

Fijn dat het is opgelost! Helaas zijn wij afhankelijk van bezorgdiensten, het liefste zouden we het zelf bezorgen :-). Een fijne dag!

Heel blij mee

Heel blij mee, met de service!

15 de agosto de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor de review, heel leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service!

Heel tevreden

Blij met mijn bestelling en de snelle levering!

26 de julho de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor de review, leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Mooi assortiment

Mooi assortiment! Snelle levering!

Resposta da Fris

Bedankt voor de review, leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en assortiment!

Na meerdere bestellingen

Al meerdere bestellingen gedaan.
Altijd snelle service! Vriendelijk personeel.
Producten zoals op afbeelding
Persoonlijke verzoekjes worden prima afgehandeld
Helemaal tevreden!

1 de julho de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor de review, wij worden er helemaal enthousiast van!

Groot assortiment!

Snelle levering, overzichtelijke website met ook veel creatieve ideeën. Ze hebben een gigantisch groot assortiment! Zowel losse kralen als leuke accessoires.

18 de julho de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor deze review, wij worden er nog enthousiaster van!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb voor mijn vriendin hele leuke…

Ik heb voor mijn vriendin hele leuke sieraden en onderdelen gekocht. Het was heel netjes verpakt en optijd binnen. Ze was er heel blij mee!

Resposta da Fris

Bedankt voor deze review en fijn dat je vriendin er ook blij mee was, dat horen we natuurlijk graag!

Super leuke webshop

Super leuke webshop! Ik bestel hier heel vaak en het is altijd snel binnen. Goede kwaliteit sieraden en kralen! Heel blij mee!

Resposta da Fris

Bedankt voor deze review, we zien je graag snel weer terug!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kralen en bedels binnengekregen

1 de julho de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor deze review en fijn om te lezen dat je altijd iets weet te vinden in onze online shop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke webwinkel met een…

Super leuke webwinkel met een gigantisch, kleurrijk assortiment ! Online bestellen is makkelijk, aangevuld met leuke creative tips. Een echte aanrader! 5+ sterren!

3 de julho de 2025

Resposta da Fris

Bedankt voor je enthousiaste reactie, erg leuk om te lezen!

3 bedels besteld en netjes bezorgd

Na negatieve reviews te hebben gelezen twijfelde ik of ik hier iets moest bestellen. Ik wilde aanvankelijk een grote voorraad bedels hier kopen, maar omdat dat risico mij te groot leek heb ik er uiteindelijk drie besteld. Gelukkig ging dit helemaal goed. Ik kreeg netjes een track & trace en mijn pakketje is binnen een week bezorgd. Alles zat netjes verpakt en de bedels zien er kwalitatief uit.

14 de julho de 2025

Resposta da Fris

Fijn dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad en bedankt voor het delen. Hopelijk tot snel!

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer late levering, geen klantenservice

Bestelling geplaatst, zou 1-3 dagen levertijd zijn. Duurde 13 dagen!
Ik was genoodzaakt om intussen ergens anders producten te kopen ivm bestellingen die gemaakt en geleverd moesten worden.
Na 13 dagen had ik hierdoor bepaald product niet meer nodig.
Op mijn vraag of ik deze op hun kostten terug kon sturen was het antwoord:
Daar nemen wij geen verantwoording voor...retourkosten voor uzelf!
Wat een super slechte klantenservice.
1 x , nooit meer.
Jammer, ik steun graag kleine ondernemers

10 de julho de 2025

Resposta da Fris

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Via de e-mail hebben we ook uitvoerig contact gehad en een QR code verstuurd via welke je bestelling kunt retourneren. Op onze website vermelden wij een verwerkingstijd, geen levertijd.

Very disappointing experience

I was really looking forward to receiving my order from FRIS Kralen & Sieraden, but it never arrived. What’s worse, they completely ignored my messages and refused to refund me. Really upsetting and disappointing.

27 de fevereiro de 2025

Resposta da Fris

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent, maar het pakketje is inmiddels aangekomen volgens onze gegevens.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling geplaatst expres met track…

Bestelling geplaatst expres met track en trace gedaan.
Staat is door brievenbus gegooid.
Niets ontvangen. 3x gemaild krijg geen antwoord.
Wil mijn geld retour

Keurig opgelost uiteindelijk

18 de abril de 2025

Resposta da Fris

Jammer dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

We hebben hier ook contact over gehad via de email en volgens onze laatste gegevens is dit inmiddels opgelost.

Helaas zijn wij van PostNL afhankelijk, zelf zouden wij dit ook graag anders zien, aangezien de bezorging gewoonweg ondermaats is. Dit is ook te volgen in de vele media berichten en op de diverse socials. Wij hanteren een termijn van 14 dagen bij PostNL om af te wachten of het pakketje aankomt, omdat dit een termijn is waarbij het in 99% van de gevallen dan alsnog aankomt. Hopende op je begrip hiervoor.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, ik had 2 kettingen gekocht 1 voor mij en 1 voor een vriendin. Het slotje van mijn ketting brak al na 1 week en hij viel in het water. Ik heb hem er niet uit kunnen krijgen. Ik heb ze gemaild zonder reactie. Erg jammer

19 de abril de 2024

Resposta da Fris

Beste Lily, wij kunnen deze review niet plaatsen. Ik kan geen bestelling vinden op jouw naam rond deze periode, daarnaast zie ik ook geen email correspondentie hierover terug. Klachten proberen wij altijd zo netjes mogelijk op te lossen, dit is niet waar wij voor staan.

Classificada 1 em 5 estrelas

Een keer hier besteld en nooit meer!

Een keer hier besteld en nooit meer!
Miste 9 items uit mijn eerste bestelling hierover gemaild en zou ze alsnog opgestuurd krijgen. Echter toen ik de tweede zending open maakte miste ik er alsnog 2

27 de maio de 2024

Resposta da Fris

Beste Linnea, wij kunnen deze review niet plaatsen. Ik kan geen bestelling(en) vinden op jouw naam rond deze periode, daarnaast zie ik ook geen email correspondentie hierover terug in ons archief.

Klachten proberen wij altijd zo netjes mogelijk op te lossen, een ervaring zoals jij die beschrijft, is niet waar wij voor staan.

Slechte webshop

De helft van mijn bestelling is mis gegaan. Verkeerde kleur en maat binnen gekregen. Hier over gemaild en ze komen niet met een oplossing. Geld verspilling om hier dus iets te kopen. Of je moet van verassingen houden🙈

23 de abril de 2024

Resposta da Fris

Beste Lotte, wij kunnen deze review niet plaatsen. Ik kan geen bestelling vinden op jouw naam rond deze periode, daarnaast zie ik ook geen email correspondentie hierover terug in ons archief.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte kwaliteit kralen.

Zeer slechte kwaliteit kralen.

4 de abril de 2024

Resposta da Fris

Beste Janny, wij kunnen deze review niet plaatsen. Ik kan geen bestelling vinden op jouw naam rond deze periode, daarnaast zie ik ook geen email correspondentie hierover terug in ons archief.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.