Banner for Frontapply AB

Frontapply AB Opiniões 791

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Frontapply har ett fantastiskt utbud och verkligt hög servicenivå! Fick hjälp med att skynda på leverans så den skulle komma i fas med byggarna som blev klara tidigare än planerat. Stort plus att de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt trevlig & serviceinriktad personal samt ägare. Köpt beslag & dörrhandtag i samband med renovering och är väldigt nöjd med både produkt & bemötande. Beställde B&P handtag som inte var den färg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk support i butik/orderläggning! Mät-killen var i utsatt tid, kunde mycket bra engelska! Hade även en extrem utrustning som ingav förtroende Extremt snabb tillverkning och leverans!! (I... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställt handtag till kök. Fick endast en del av handtagen och de andra fanns inte i lager men skulle kunna skickas ganska snart till den 18 september. Det blev sedan försenat ytterligare till 10 okt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas
  2. Loja de bancadas
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de bricolage, casa e jardim

Sobre Frontapply AB

Frontapply är butiken med bänkskivor i toppklass och andra noga utvalda detaljer till hemmet.

Med en väldigt uppskattad kundsupport och kunnig personal kan vi ge dig all hjälp du behöver för att känna dig trygg i ditt köp. Besök oss gärna i vår butik/showroom i Hammarby Sjöstad, Stockholm, eller hör av dig via telefon eller mail.

Varmt välkommen!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

791 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

8 de janeiro de 2024

Resposta da Frontapply AB

Det var ett nöje att få leverera din order så snabbt - tack för fem fina stjärnor!

Bra och kunniga montörer

Bra och kunniga montörer. Perfekt resultat. Kan verkligen rekommendera dem.

12 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för ditt fina omdöme och dina fem stjärnor! Vi tackar för förtroendet och att vi fått vara del av din drömrenovering!

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Sista minuten julklappen hann fram i god tid.

18 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Hej Ann-Marie, det var ett nöje att få leverera din order så snabbt - tack för ditt fina omdöme! Hoppas att julklappen blev toppen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkten motsvarade helt mina…

Produkten motsvarade helt mina föväntningar och levererades snabbt.
Mycket bra service från butikens sida

18 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Kul att du uppskattar vårt sortiment och service Hans!
Tack för dina fem stjärnor!

Snabbt o smidigt

1 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Hej Per-Ola, det var ett nöje att få leverera din order så snabbt - tack för ditt fina omdöme!

Classificada 4 em 5 estrelas

Trevlig mötande och kunnig personal

Trevlig mötande och kunnig personal

7 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för fem fina stjärnor! Vi tackar för förtroendet och att vi fått vara del av er drömrenovering!
Alva @ Frontapply

Classificada 2 em 5 estrelas

Felaktig lagerstatus

Det stod att alla knoppar fanns i lager när jag beställde, sen hörde jag av mig och frågade vart min order blev av när det gått flera veckor och då visade det sig att endast hälften fanns i lager och att de då inte tänkte skicka knopparna förrän alla fanns. Detta beslutade de utan att informera mig och ledde till att min köksmontör inte kunde slutföra sitt arbete.

6 de dezembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Hej Sanna, det verkar som att det blivit fel någonstans längs vägen och att vi brustit i vår kommunikation. Vi brukar vanligtvis meddela förseningar snabbt och ge kunden valet kring om delleverans är hjälpsamt. Vi ber om ursäkt igen att det inte gått så smidigt som det brukar!

Varor bra

Varor bra - leverans bra - pris bra!

27 de novembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tusen tack för fem stjärnor och varmt välkommen åter!

snabb leverans

28 de novembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för fem fina stjärnor och varmt välkommen åter!
Alva @ Frontapply

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans, produkt enligt beskrivningen.

27 de novembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Tack för dina fem stjärnor Johanna!
Louise @ Frontapply

Snabb leverans fina produkter

Snabb leverans fina produkter

6 de novembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Kul att du uppskattar vårt sortiment och service Anna!
Tack för dina fem stjärnor!

Personlig och bra service

Personlig och bra service. Hjälpsamt bemötande!

15 de novembro de 2023

Resposta da Frontapply AB

Väldigt roligt att du uppskattar vår service Elin, och tack för dina fina ord!
Ellinor @ Frontapply

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.