Bra service från första samtalet. Vaknade med bett efter en natt på Airbnb. Värden tog dit en professionell ”utrotare” som inte hittade ett enda spår av skadedjur. Jag ville dock försäkra mig om... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Mycket bra service! Vi hade väldigt många säckar med textiler och det var inget snack om att Frysjouren skulle hjälpa till att bära, det ingick utan att be om det. Uppskattades extra mycket då jag ha... Ver mais
Bra tjänst och möjlighet till leverans till och från till extra kostnad. Enda minus välidigt tjat på att lämna review här…lite too much.
Sem histórico de convites para avaliação
Mycket snabb och säker leverans!
Toppen
Jättetrevligt bemötande och bra service från början till slut! Kändes tryggt, smidigt och professionellt, och vi är väldigt nöjda med hjälpen.
Trevligt och professionellt
Trevligt och professionellt! Snabb återkoppling och helt felfritt.
Bra tjänst och möjlighet till leverans…
Bra tjänst och möjlighet till leverans till och från till extra kostnad.
Enda minus välidigt tjat på att lämna review här…lite too much.
Bra kommunikation och hjälpsam…
Bra kommunikation och hjälpsam personal, vi fick hjälp snabbt och de var tillmötesgående när vi behövde en speciallösning. Nu en månad senare finns inga tecken på skadedjur i det vi lämnade in.
Service utöver det förväntade
Servicen överträffade verkligen mina förväntningar. Fadi var mycket professionell, tydlig i sin kommunikation och enormt tillmötesgående genom hela processen. Jag kände mig trygg från start till mål och uppskattade särskilt det personliga engagemanget och viljan att hjälpa till utöver det förväntade. Kan varmt rekommendera Frysjouren!
Mycket god service
Trevligt lbemötande, flexibilitet, tillförlitligt, tydlig kommunikation.
Tack så mycket Fadi för hjälpen och…
Tack så mycket Fadi för hjälpen och fantastiskt bra service.
Superkommunikation och jättebra…
Superkommunikation och jättebra service. Hade en fåtölj utöver lådor och det var absolut inga problem. Jättetrevlig och hjälpsam personal.
Rekommendera högt om det finns en misstanke om skadedjur.
💎💎💎💎💎💎💎💎
Mycket bra service!
Mycket bra service!
Vi hade väldigt många säckar med textiler och det var inget snack om att Frysjouren skulle hjälpa till att bära, det ingick utan att be om det. Uppskattades extra mycket då jag har problem med ena axeln och armen. Ifall jag behöver er tjänst igen så kommer jag återkomma utan tvekan.
Väldigt smidigt att lämna och hämta…
Väldigt smidigt att lämna och hämta våra möbler! Super trevlig personal.
Kändes som de hade riktigt bra koll👌
Proffsigt och pålitligt
Jag kan verkligen rekommendera frysjouren, snabb och proffsig service av Fadi & co!
Snabb of bra service!
Superbra service och snabb återkoppling! Jag var orolig över att ha fått med mig vägglöss efter en resa utomlands och ville frysa ned hela mitt baggage. Jag kontaktade frysjouren via mail och fick snabbt svar från Fadi. Trevligt bemötande och flexibel service hela vägen! Rekommenderar!
Toppenservice!
Toppenservice! Mycket trevligt bemötande, bra info om hur det går till att frysa bagage och fin återkoppling under veckan. Tryggt och bra och en lättnad att få tillbaka väskorna och veta att nu är risken eliminerad att få med sig vägglöss hem från hotellet på kontinenten. Rekommenderas varmt till alla som vill ha hjälp med att få bort vägglöss och andra skadedjur!
Jättebra hjälp och service
Jättebra hjälp och service. Perfekt när man behöver frysa bort skadedjur! Snabb på att svara och mycket hjälpsam på alla sätt!
Bra service
Svårt att uttala sig om resultatet så kort tid efter, men servicen var toppklass!