FUJI SUSHI Opiniões 19

2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Godt sted for børnefamilier

Vi kommer her tit, genialt koncept for de små der har svært ved at vente. Generelt ok kvalitet og udvalgt af både sushi og varme retter endda med gratis soft ice til dessert. Prisen er også overkommeligt - særligt i hverdagene

12 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Sushi bånd mangelfuld 1,5 time før lukketid.

Vi ankom 19.45 - de lukker 21.30 - og vi købte running sushi.

Kl 20 (15 minutter efter vi er kommet og 1,5 time før de lukker) begynder der at gå lang tid (5-10 minutter) hvor der ingen sushi kommer. Og når der så kommer sushi, er det meget lidt, med lange mellemrum, og næsten ingen variation. Kun 2-3 forskellige slags (de billigste og kedligste).

Efter omkring 30 minutter siger vi noget, og de fortæller at de kan lave noget hvis vi beder om det og det er sådan de gør efter kl. 20.

Vi fik ingen information om det inden vi begyndte, selvom der på daværende tidspunkt kun var 15 minutter til.
Og der var heller ikke nogen information om hvorfor det skete, og vi fik først noget da vi gik op for at brokke os.
Og selv da ventede vi ca 30 minutter, og fik middelmådig sushi langt dårligere kvalitet end der var på båndet i starten.

Og da vi nævnte problemet overfor dem til sidst, og fortalte dem at det måske var noget de skulle advarer folk om, var alt de sagde “det er jeg ked af at høre, når men det bliver 489,-“.

Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Fik ikke den sushi vi forventede. Blev ikke mætte. Dårlig service. Kommer ikke igen.

2 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en supergod oplevelse med…

Vi havde en supergod oplevelse med running sushi der overgik forventningen. Fin sushi og gode varme retter så der var noget for enhver smag, og manglede man noget kunne man blot bestille det.
Ungerne synes det var rigtig sjovt at skulle "fange maden".
Fin og opmærksom betjening.
Vi kommer igen:)

22 de janeiro de 2024

Tjeneren var ubehagelig

Tjeneren var kort for hovedet. Vi følte os virkelig ikke velkomne. Vi fik også rigtig dårlig mave da vi spiste der, så det er både første og sidste gang vi spiser der.

30 de março de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

I have two Fujitsu air conditioners and…

I have two Fujitsu air conditioners and have sent several emails to their warranty and service departments and wrote a letter because one leaks. The warranty is of course running out and this must be the reason they have completely ignored me. Very poor service.

26 de outubro de 2022

Havde givet 0 hvis jeg kunne

Havde givet 0 hvis jeg kunne.
Virkelig dårlig service , dårlig sushi, medarbejder / ejer siger at hvis min veninde ikke kunne lide farven på tunen kunne hun bare lade vær at spise den. Tin meget mørk i forhold til normal. Men den var frisk. Laksen virkede heller ikke frisk.

16 de julho de 2022

Madforgiftning

Min datter og hendes 4 veninder spiste i mandags på Fuji Sushi, hvor de alle 5 fik madforgiftning i varierende grad med opkast, dårlig mave og feber. Jeg har skrevet til Fuji Sushi, men de har ikke svaret på min mail. En anden forælder har ringet og fik at vide, at det nok bare var fordi vores børn havde spist for meget. Så med mindre du vil redde dig en madforgiftning, så anbefaler jeg bestemt ikke Fuji Sushi!

21 de maio de 2022

Dårlig mave

Min kone og to voksne børn var på Fuji Sushi og fortalte da de kom hjem at det ikke var særlig godt og kvaliteten af fisken ikke god.
Dagen efter blev de alle tre dårlige med opkast og dårlig mave. Min kone ringede til restauranten men de sagde blot at det ikke var fra dem for der var ikke andre der havde ringet. Jeg kan dog se fra tidligere anmeldelser at det ikke er første gang nogen skriver om dette. Ikke et sted vi kommer igen og absolut ej heller nogensinde vil anbefale.

17 de julho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har simpelhen aldrig oplevet så…

Jeg har simpelhen aldrig oplevet så dårlig service på denne sushi restaurant. Vi bestilte running sushi og kort tid efter vi gik igang kommenterede det ene personale at vi ikke måtte sortere ris fra. Stemningen på denne restaurant var enormt kedelig og man føler man bliver holdt øje med, når man spiser og hvad man spiser. Vi endte med at gå og ville ikke betale for sådan en dårlig service. Jeg kommer aldrig til at spise der igen.

18 de novembro de 2019

Ekstrem dårlig service

Ekstrem dårlig service
De havde glemt vores bestilling så vi skulle vente en time og de lod som en ingen ting
- kan virkelig ikke anbefales

7 de abril de 2018

Dårlig oplevelse

Vi blev placeret lige ved disken, hvorfra der hver andet sekund blev afhentet take away. Meget generende. Vi havde bestilt bord en dag i forvejen, så det burde være muligt at blive placeret bedre (vi oplevede, at flere drop-ins blev placeret væsentligt bedre end os, ud mod det store vinduesparti).
Da nogle andre gæstede rejste sig var vi hurtige til at spørge, om vi måtte rykke over på deres plads. Det udløste ikke ligefrem bifald hos tjeneren, men vi fik lov. Da vi havde siddet der få sekunder, blev vi opmærksomme på en meget skarp kloak-lugt, der fik appetitten til at fordufte fuldstændig. Vi spurgte tjeneren, hvad det dog var, der lugtede sådan. Hun pegede ned og vi opdagede, at vi sad lige ved en rist i gulvet. Hun hældte lidt vand på, men det hjalp ikke meget. Vi spiste ikke mere af den, desuden halvkedelige, sushi.

23 de março de 2015

Super arogant service

Var nede at hente noget sushi take away i dag og blev igen bare mødt af to unge kineser piger der var så ligeglade med kunderne at det var pinligt... de stod IGEN og havde travlt med at se noget film på den enes Iphone så de til at starte med ikke en gang opdagede at jeg kom ind af døren lige ved siden af hvor de stod PINLIGT!!!
Sushi'en er som altid middel god men til den pris kan man ikke forlange meget mere. men god kunde service er sgu det mindste man kan forlange. CUSTUMER IS KING...

11 de março de 2014
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt i top.

Fuji Sushi er helt i top.
De holder til på Pile Allé 21 lige ved Søndermarken og Frederiksberg Have.
Panorama vinduerne er lige i øjet, og det er rigtig hyggeligt at sidde og kigge ud.
Hvis man vælger deres running sushi, der består af både varme og kolde retter, kan man på hverdage spise for ca. 200,- pr mand inklusiv drikke.

Det kan være en ide at droppe den første uge eller to på måneden. Her kan man tydeligt mærke hvor populært stedet er, og det sushi der kommer rundt er ikke super interessant.
Hvis man derimod kommer de sidste uger på måneden, eller kommer tidligt på dagen, er udvalget virkelig stort.

Betjeningen er super. Der er hele tiden nogen der fjerner ens tallerkener, og hvis man føler der mangler et eller andet på båndet er det bare at spørge efter det, så bliver der enten lavet en masse, eller de kommer selv ned med det.

Vi er der ca. 1 gang om måneden. Ud over de lidt kedelige oplevelser i forbindelse med virkelig mange gæster, har det altid været en super oplevelse. Og så får man spist virkelig meget sushi i forhold til prisen.

8 de junho de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais