TROR I VI SPISER GRATIS ?????!!! Ærligt talt er det chokerende, at en restaurant kan overleve med så lavt et serviceniveau. Den måde, vi blev behandlet på, var respektløs, nedladende og d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi besøgte Nyu Sakura en mandag aften kl 18 og bordbestilling online dagen før gik let og smertefrit. Skulle der have været fyldt havde vi nok siddet lidt for tæt med andre. **desværre ingen lime... Ver mais
Besøgte stedet nu for 3. gang og er igen 100% tilfredse ! Både med konceptet, personalet, og ikke mindst maden, dejligt frisklavet, både det kolde og det lune ! Deres lune nudler smagte eventyrligt... Ver mais
Sidder og spiser stegte nudler og hiver så en elastik ud af munden .. føj.. Den lignede sku nudlerne, men NEJ. Gik hen og brokkede mig.. De sagde bare Undskyld og så ikke mere ...Øhh Tabte... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Nyu Sakura
Informações de contacto
Dinamarca
- www.nyu-sakura.dk
Não respondeu a opiniões negativas
TROR I VI SPISER GRATIS ?????!!!
TROR I VI SPISER GRATIS ?????!!!
Ærligt talt er det chokerende, at en restaurant kan overleve med så lavt et serviceniveau. Den måde, vi blev behandlet på, var respektløs, nedladende og direkte pinlig at være vidne til.
Hvis I mener, at det er acceptabel kundeservice, så har I alvorligt misforstået, hvad det vil sige at drive en forretning. Man lever af sine kunder, man skubber dem ikke væk med arrogance og dårlig opførsel.
Hvis du virkelig vil ramme dem hårdt, så er det faktisk mere effektivt at være iskold, kontant og præcis. Det er den slags, der kan skade en forretning ikke råben og skældsord.
Maden var ikke noget at råbe hurra for. Prisen matchede slet ikke kvaliteten. Men det værste var uden tvivl jeres attitude. Den var så uprofessionel, at man næsten skulle tro, det var en joke.
I burde seriøst overveje, om I overhovedet ønsker at beholde kunder. For med den opførsel mister I dem én efter én.
Vi kommer aldrig igen, og vi sørger for, at andre ved hvorfor. I skal ikke sige til min søster, at I må spise på 27 minutter, ellers har vi ikke et bord. Og når hun siger at “hun faster” skal I heller ikke sige til hende: “Det er ikke vores problem.”
Jeg skriver sjældent når jeg har en…
Jeg skriver sjældent når jeg har en almindelig god oplevelse og det tror jeg faktisk de fleste ikke gør. De skriver alene skriver når de har haft en dårlig oplevelse.
Jeg havde læst mange tilbagemeldinger på trustpilot og de har sikkert været ægte nok, men fordi folk sjældent skriver når det har været en almindelig god oplevelse kan trustpilot godt give et dårligt billede. Jeg havde en god oplevelser med venlig service og dejlig mad, til en god pris. Speciel hende som kom og tog af bordet gjorde det til en god oplevelse. Hun smilede og viste opmærksomhed, hvilket skabte en fornemmelse af at vi var til stede. Tak for en god aften. Hvis du er som og kun læser de dårlige tilbagemeldinger læser du sikkert ikke dette, men det er en godt sted som arbejder hårdt for at du får have en god oplevelse hver dag. BTW: Der er parkeringer lige overfor ved siden af Netto. Gratis i to timer og der var masser af frie pladser. Totalt sejt.
Besøgte stedet 3. gang
Besøgte stedet nu for 3. gang og er igen 100% tilfredse ! Både med konceptet, personalet, og ikke mindst maden, dejligt frisklavet, både det kolde og det lune ! Deres lune nudler smagte eventyrligt !
Brugte skåle blev hurtigt fjernet, så der kan kun klages på, at vi ikke kunne spise mere ! !
Vi kommer snart igen
Ulla & Arne
Byens bedste running sushi 🍣
Byens bedste running sushi 🍣
Alt fra menukortet på to bånd.
Friskt tilberedt ved båndet, så de kunne se, hvad der var mest gang I.
Stor ros fra min søn og svigerdatter som har boet 10 år i Japan 👍
Jeg kommer aldrig tilbage i denne…
Jeg kommer aldrig tilbage i denne restaurant, maden var ikke ren , har fundet hår, og har set en medarbejder, der gik på toilettet uden at vaske hænder, og kom tilbage og rørte maden uden handsker.
Det var en dårlig oplevelse
Vi kommer ind i butikken og bliver mødt…
Vi kommer ind i butikken og bliver mødt af en rigtig sur medarbejder der spørger om vi har reserveret bord hvorefter vi svarer ja men han siger vi skal forlade butikken fordi at vi har gjort det udenfor en time før vi kom.
Manden vælger derefter at snakke om os til de efterfølgende kunder om hvor latterligt det er.!
Ganske fin running sushi
Ganske fin running sushi, med okay variation på båndet, dog mangler nogen af dem man kender bedst når man tænker på sushi. Det varme bånd er også ganske fint.
Er gode til at ryde af, og rigtigt fin service. Godt sted til pengene :)
Fantastisk flotte lokaler dejlig mad…
Fantastisk flotte lokaler dejlig mad kunne ikke spise al den gode mad så jeg må komme igen dejlig betjening
Amazing staff and fresh food couldn’t…
Amazing staff and fresh food couldn’t have been better thank you for everything.
Rose
Min værste sushi oplevelse nogensinde!!!
Jeg giver kun en stjerne, fordi jeg er nødt til det... Den værste sushi nogensinde. Jeg nægter at tro, at de som laver maden har forstand på sushi. Båndet var SÅ mangelfuldt, der var langt mellem maden på båndet. Maden på det øverste (varme) bånd var tilmed ufattelig tør og alt var smagsløst og fesent. Der var tilmed beskidt overalt, tallerknerne var snavsede og personalet lavede sushi uden handsker. Sætter aldrig mine ben her mere. Jeg blev overhovedet ikke mæt.
Virkelig lækker meget frisk running…
Virkelig lækker meget frisk running sushi, med et stort udvalg.. Mums..
Og en rigtig god betjening.. Vi kommer helt sikkert igen 🥰
Middelmådig sushi
Middelmådig sushi,
Til lav pris for running sushi.
Kommer ikke tilbage.
Udvalget er meget småt.
Lækker runningsushi
Lækker frisklavet runningsushi med stort udvalg. Venlig betjening og meget børnevenlig restaurant. Alt i alt rigtig god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen.
Totalt klistret sushi og deres friture…
Totalt klistret sushi og deres friture stegte ting var kolde og gummiagtige. Dårlig oplevelse kommer der ikke igen
Så dårlig oplevelse!
Så dårlig oplevelse!! 🤯
Alt det friturestegte var helt tørt, sushien smagte dårligere end jeg har smagt før, men det aller værste kom imens vi sad og spiste.
Lige på den anden side af båndet stod en mand og fyldte mad ind på tallerkener, med sine fingre!! Ingen handsker ingen sprit! Og imens gik han frem og tilbage og betjente kunder.
Jeg sætter aldrig mine ben der igen, det var bare for klamt!
Maden i sig selv er intet at skrive…
Maden i sig selv er intet at skrive hjem om, tørt og kedeligt
Der hvor min grænse gik var da (hvad jeg fandt ud af var) ejeren af stedet, står og fylder mad på tallerknerne og ind på båndet med sine hænder uden handsker på, alt imens han render ind og ud af køkkenet, både med og uden drikkevarer og beskidte tallerkner han går ud med, for også at hente ny mad, han står med sine bare hænder og rør ved og ligger på tallerknerne, føj !
Aldrig om jeg skal spise der igen
Altid en god oplevelse på H. C. Ørstedsvej
Rigtig dejligt, jeg er kommet her med min familie siden jeg var helt lille, altid på min fødselsdag. Sushien er god prisen er god og hele oplevelsen har altid været fantastisk. Kan klart anbefales (:
Meget dågligt sushi jeg har betalt…
Meget dågligt sushi jeg har betalt mange penge men ikke fortjener dem ,der er ikke så meget slags sushi pg dågligt smage ,jeg var sulten dengang spist lidt ellers jeg anbefaler aldrig , dyrt og dågligt kvalitet ,jeg var pisse sure hvorfor jeg har spist derover ,jeg går aldrig mere
Jeg var i dag her og har spist sushi…
Jeg var i dag her og har spist sushi hos Sakura sushi og har haft en dårligt oplevelse med brændt rejer i. Det bedste jeg har haft det var japansk sodavand og melon. Ikke anbefale!!!
Lækkert & billigt
Vi super glade for nye sakura Frederiksbergs service og kvalitet til prisen. Som studerende, er det det eneste sted vi spiser sushi for at få et super lækkert måltid uden at blive ruineret.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.