Al verschillende keren besteld. Ook al gaatjes laten schieten. Bij mijn laatste bestelling had ik iets verkeerd aangeklikt ( afhalen ipv verzenden) en dat werd zonder pardon recht gezet met steed... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
What's not to like? Mooie, tijdloze en unieke oorbelletjes (want ze heeft ook een eigen collectie!) die je naar hartenlust kan combineren. Geen Shein, Temu of andere Chinese toestanden, maar kwalite... Ver mais
Net extra oorgaatjes gaan laten prikken. Ben echt een bangerik op het gebied van naalden maar claudia heeft mij heel goed geholpen!! Ben echt superblij, het viel gelukkig reuze goed mee. Zeker een aan... Ver mais
Voor mijn derde gaatje bij haar laten schieten en heel goeie begeleiding gehad. Zeer hygiënisch en goeie naservice (op aanraden een product gekocht 2-in-1 voor piercings). Amper last gehad van dit gaa... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij Fully Dressed vind je de leukste oorbellen om unieke earparties te creëren. Kwalitatief, betaalbaar en met zorg verpakt. Bij Fully Dressed koop je niet gewoon oorbellen, je koopt een boost voor je zelfvertrouwen, want stralen zul je. En onthoud: 'You're never Fully Dressed without the right accessories'.
Informações de contacto
3920, Lommel, Bélgica
- info@fullydressed.be
- fullydressed.be
Super!
Makkelijke website, duidelijke foto’s. De oorbellen waren precies zoals ik ze voorgesteld had en de kwaliteit is heel goed! Daarbij nog een super vlotte en persoonlijke service! In één woord, super!
Meer dan content!
Supersnelle service en prachtige oorbellen. Ze uitpakken was een feestje op zich!
Happy
Superblij met mijn nieuwe oorgaatjes (die niet zweren 😅) en de ontzettend mooie oorbellen uit jouw eigen collectie! Al veel complimentjes gekregen!
Snelle e-mail ontvangen ivm het…
Snelle e-mail ontvangen ivm het persoonlijk afhalen. De oorbellen waren proper en netjes verpakt.
Super mooie oorbellencollectie door…
Super mooie oorbellencollectie door Claudia zelf ontworpen. Elegant en op veel manieren te dragen. Zo tof! Ik kijk alvast uit naar meer :-)
Supermooie oorbellen
Supermooie oorbellen, snelle levering en prachtig verpakt. Wat wil een vrouw nog meer 😉...
Full experience
Ik deed mijn bestelling via de website en koos ervoor om mijn bestelling bij Claudia thuis af te gaan halen. Ik stuurde haar een berichtje en vroeg wanneer ik mijn bestelling kon komen ophalen en dat ik ook wat oorbellen wou laten schieten. Ze was heel vriendelijk en plande meteen een afspraak in.
Een weekje later ging ik dus de bestelling ophalen, deze stond netjes klaar en ze had ook alle spullen al klaarstaan voor de oorbellen te schieten.
Ze legde alles duidelijk uit en nam haar tijd om de oorbellen te schieten. Ze werkte hygiënisch en zorgde voor een vlot gebeuren. Ze neemt haar tijd om op je vragen te beantwoorden en ze zorgde voor een top service.
Je bent in goede handen bij Claudia!
Ik wist niet welke combinatie leuk…
Ik wist niet welke combinaties leuk zouden zijn en vroeg Claudia om advies. Ze heeft me een heleboel leuke inspiratie voorbeeldjes laten zien en daaruit vond ik meteen mijn keuze! Heel mooi en netjes verpakt en een hele goede service!! Ik ben heel blij💗
Oorgaatjes
Claudia is professioneel, oprecht en zorgzaam en dit merk je bij elk contact, zowel digitaal als face-to-face. Ze geeft een heel duidelijke uitleg over de oorgaatjes en wat je wel/niet kan verwachten. Heel tevreden over haar werkwijze en de mooie oorbellen!
Goede service + leuke oorbellen
Er zou eigenlijk een optie moeten zijn om 4,5 sterren te geven. Want dan zou ik dat doen!
Ik kocht de little peek oorbellen. Ze zijn super leuk en de service was ook heel goed. Ik koos voor ophalen in Lommel en ik kon al heel snel langskomen om mijn oorbellen af te halen! Ze waren netjes verpakt, dus dat is ook altijd leuk!
De minpunten komen eigenlijk vooral door de oorbellen zelf. De slotjes zijn mini, waardoor ze moeilijk dicht te krijgen zijn. En de oorbellen bestaan uit 2 stukken, je moet de steker door 1 van de 3 gaatjes steken van het achterste stuk. Dit vraagt enorm veel geduld. Het duurt mij in totaal ongeveer 10 minuten om de oorbellen aan te krijgen. Het is het wel waard, maar wel enorm frustrerend 😅
Super service
Wat een super service! Je kan bij haar altijd terecht voor vragen, ze zal je altijd met open armen ontvangen!
Helemaal in love met mijn nieuwe oorbelletjes!🤩
Hele mooie oorbelletjes! En supersnelle, goede service!
Claudia is een sympathieke vrouw
Claudia is een sympathieke vrouw , oorgaatjes laten schieten, de nodige uitleg gekregen . Helemaal geen last gehad .
Zeer tevreden .
Perfect
Snel, vriendelijk & goede kwaliteit.
Degelijke verpakking voor een goed behoud van de kwaliteit.
Top kwaliteit!
Snelle service; bevestigen van bestelling, mogelijke ophaaldatum. Mooi en netjes ingepakt. Persoonlijk bedankje. Vriendelijk. Goede kwaliteit oorbellen. Echt een top service! Zeker aangeraden.
Waarheidsgetrouwe foto's op webshop
Zeer vlotte service en de foto's op de website zijn echt waarheidsgetrouw. Je krijgt een perfect beeld van jouw komende earparty!
Mooie artikelen en goede service
Mooie artikelen. Goeie communicatie, heel tevreden. Bedankt Claudia (en haar man) voor de snelle service.
Ik kom zeker nog eens langs!
Dankzij jou durfde ik eindelijk dat tweede gaatje laten schieten. Je stelt mensen op het gemak, je bent professioneel, vriendelijk en werkt hygiënisch.
Ik kijk uit naar je eigen collectie juwelen!
Bedankt voor de uitstekende service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.